Koncerty
Napisano 20 września 2014 - 21:26
#2783 Guest_Grinderman_*
Napisano 21 września 2014 - 11:34
Ale chyba ze zmiana miejsca nic nie wyjdzie. Od poczatku zakladano, ze trasa bedzie w srsrych zajezdniach tramwajowych.
Zmiana miejscówki na większą byłaby już mocnym przegięciem, bo była mowa o "kameralnym koncercie". A co do rzekomej trasy w zajezdniach, to z ciekawości sprawdziłem listę pozostałych obiektów, które White odwiedzi w listopadzie i nie widzę możliwości aby wjechać tam jakimś tramwajem.
dla przykładu Arena Leeds
i stara opera we Frankfurcie
Napisano 22 września 2014 - 10:14
Mark Lanegan
Feb 18 Pogresja Warsaw, Poland
Feb 19 Fabryka Krakow, Poland
Napisano 22 września 2014 - 11:44
Osboy, które kupiły bilety dalej oczekują na wpłatę? Zapłaciłem przelewem 19 września, dzisiaj mamy 22 września i biletu jak nie było tak nie ma (wisi info o oczekiwaniu na wpłatę).
Ja też czekam.
Mam bilet na ten późniejszy koncert i wydaje mi się, że to lepiej, bo Jack może będzie coś więcej bisował, czy przedłużał. Natomiast nie spodziewałbym się, że "się zmęczy". Ostatnio zagrał ponoć "najdłuższy koncert w historii" trwający 3,5 godziny, więc 2x1,5 nie powinno sprawić mu problemu. Poza tym nie będzie to pełny koncert z ostrymi gitarami i hitami do skakania, tylko raczej akustyczny set.
Akurat na takie kameralne spotkanie bardzo się cieszę, bo łatwiej można "zobaczyć prawdziwego Jacka" niż w tłumie Ołpenera, gdzie on sam był głównie wokalistą swojego zespołu.
Napisano 22 września 2014 - 16:24
Na stronie altersklepu widnieje informacja (z ta sama grafika co 19. wrzesnia), ze koncert Jacka White'a rozpoczynajacy sie o godz. 18.00 zostal wyprzedany. Przelew zaksiegowano mi w dniu dzisiejszym i mam bilet na godzine 22.30. Kto jeszcze bedzie na tym pozniejszym koncercie? Robimy pre-party, spotkanie w Krakowie?
Napisano 22 września 2014 - 22:35
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 24 września 2014 - 17:14
Augustines w Warszawie w Hybrydach 15 listopada ;o
Augustines, muzycznie określani jako skrzyżowanie U2 i Mumford & Sons, zadebiutowali w 2012 roku, albumem „Rise Ye Sunken Ships”, który ujrzał światło dzienne po długich bataliach z firmą fonograficzną, managementem i wielu wewnętrznych perturbacjach. Bardzo osobista płyta zyskała jednak wiele pozytywnych recenzji, a także przychylność środowiska skupionego wokół amerykańskiej sceny niezależnej. „Augustines” jest w dużej mierze kontynuacją kursu obranego na debiutanckim albumie, choć w zdecydowanie pogodniejszym wydaniu. Płyta jest poniekąd powrotem do przeszłości wokalisty Augustines – Billy MacCarthy inspiracji szukał m.in. w swojej dawnej szkole, a także na farmie w rodzinnej Kalifornii, gdzie powstała spora część nowego materiału. Współproducentem albumu został Peter Katis odpowiedzialny za brzmienie m.in. The National, Frightened Rabbit, Interpol i Jonsiego.
http://www.youtube.com/watch?v=jDVo57p8EnI
50 zł za bilet
#2793 Guest_Grinderman_*
Napisano 01 października 2014 - 22:57
To kto będzie na Free Form w Wawie?
Ja niestety odpadam.
A w innym temacie. Nick Cave właśnie zapowiedział małą trasę po Europie na przełomie kwietnia i maja 2015. Niestety lista nie obejmuje koncertu w Polsce, ale jest też w Berlinie (Friedrichstadtpalast) na który bilety będą w sprzedaży od poniedziałku. Ktoś reflektuje?
#2797 Guest_Grinderman_*
Napisano 20 października 2014 - 12:11
Czyżby livenation się przeliczyło i sprzedaż biletów na Łódź szła jak krew z nosa?
Livenation, to już od dawna przegina z cenami biletów. Tydzień temu sprawdzałem dostępność biletów i ponad połowa trybun była wolna, te na płytę również. Nie ma się co oszukiwać, The Black Keys nie ma tylu fanów, co np Depeche Mode, albo The Cure, którzy byliby w stanie zapłacić ~200 złotych za bilet. Poza tym, ostatnia płyta The Black Keys jest dość marna. Sam miałbym ochotę wybrać się na ich oddzielny koncert, ale po ich występie na Openerze jakoś mi przeszło.
#2799 Guest_Grinderman_*
Napisano 20 października 2014 - 12:37
Nie wiem, ja mimo wszystko uznałem, że naplulbym w twarz przeznaczeniu, gdybym nie poszedł na black keys mając ich pod nosem
Nie no, jeśli ktoś ich nigdy nie widział, to oczywiście polecam. Ale teraz oni grają trochę tak, jakby odwalali pańszczyznę. Dwa lata temu, kiedy byli jeszcze w świetnej formie, najdroższe bilety na koncert w Berlinie kosztowały 35 euro i kto miał szczęście, ten mógł przy okazji załapać się do teledysku Gold on the Ceiling.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych