Koncerty
Napisano 13 lutego 2007 - 10:41
05-28 Vancouver, British Columbia - GM Place
06-06 Seattle, WA - Key Arena
06-09 Denver, CO - Pepsi Center
06-15 Las Vegas, NV - MGM Grand Garden Arena
06-16 Manchester, TN - Bonnaroo
06-18 Phoenix, AZ - US Airways Arena
06-26 Dallas, TX - American Airlines Center
06-30 New Orleans, LA - New Orleans Arena
07-02 St. Louis, MO - Scottrade Center
07-22 Toronto, Ontario - Air Canada Centre
07-25 Montreal, Quebec - Bell Centre
07-28 Boston, MA - Fenway Park
08-01 New York, NY - Madison Square Garden
08-03 New York, NY - Madison Square Garden
... i będzie więcej !
Napisano 14 lutego 2007 - 09:37
Napisano 14 lutego 2007 - 10:25
Robert Plant, wokalista legendarnej grupy Led Zeppelin, wystąpi 26 czerwca w Polsce. Artysta zaprezentuje się w trakcie festiwalu teatralnego Malta w Poznaniu.
Robert Plant wystąpi w Poznaniu z towarzyszeniem muzyków grupy Strange Sensation, który od kilku lat towarzyszy mu w czasie nagrań studyjnych i na koncertach. Występ legendarnego Anglika prawdopodobnie nie będzie biletowany.
źródło: onet.pl
Po przeczytaniu ostatniej wkładki w "Teraz Rocku" nabrałem ochoty na ten koncert. Na koncertach Planta jest dużo utworów Led Zeppelin.
To że występ Planta nie będzie biletowany to z jednej strony miejsze wydatki dla ludzi i gwarancja frekwencji.
Z drugiej zaś strony 80% ludzi to pewnie będą ludzie przypadkowi, jakieś babcie, pełno dzieciaków, dresów.
Będą sie kręcić, łazić, rozmawiać, gadać przez komórki, narzekać na zespół.
Tak było na Marillionie w Krakowie, niestety
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 18 lutego 2007 - 15:51
A jakie zespoły będą? może sie uda przybyć
o off'ie było już kilka stron wcześniej, ale przypomnę, że zespoły nie są jeszcze znane. jak tylko się coś pojawi to dam znać, sami też możecie śledzić stronę póki co można zgłosić swój zespół, także zachęcam forumowych muzyków a na inf o "gwiazdach", które wystąpią trzeba jeszcze poczekać
Your signature is more powerful than you think
Napisano 18 lutego 2007 - 17:18
z tego, co wiem na Offie ma być Kapela ze Wsi Warszawa, ale to zapewne nie każdego jakoś bardzo zainteresuje
No to ten ktoś straci bardzo dobry występ. Ich płyty sa nudne, ale na koncertach są świetni, osobiście się o tym przekonałem.
Napisano 18 lutego 2007 - 18:51
No to ten ktoś straci bardzo dobry występ. Ich płyty sa nudne, ale na koncertach są świetni, osobiście się o tym przekonałem.
każdy "ktoś" ma prawo mieć swoje zdanie ja np. potrafię tych nudnych płty namiętnie słuchać jedno jest pewne - KzWW na żywo to energia w czystej postaci i niezapomniane doznanie, a że ponoć pracują nad nowym materiałem to myślę, że koncerty mogą na tym tylko zyskać
gdyby nie kilka zapowiedzi ich koncertowości w moich okolicach, na Off pojechałabym na pewno i tylko dla Kapeli no ale jako, że mam nadzieję na 3 koncerty wcześniej, to jednak Off zależy od innych wykonawców, stanu moich finansów i wolnego
Napisano 18 lutego 2007 - 19:31
Chicałay na chwilę wrócić do HOF'a i MUSE. Zauważyłam, że pewne osoby za Nimi nie przepadają, ale (jak zauważył ktoś inny) Oni naprawdę są genialni na żywo!! I nie świadczą o tym liczne nagrody (bo tych to niech se mają tysiące, albo nie nie mają ani jedne). Warte uwagi jest też to, że nie popierają grania z playbacku. Kiedyś zostali do tego zmuszeni i po prostu pokazali wszystkim co o tym myślą robiąc sobie ze wszystkich jaja (i z samych siebie - a to dobrze, ze podchodzą do wszystkiego na luzie).
Ja mam tylko nadzieję, że będę miała pieniądze i że ich zobaczę na żywo.
Napisano 18 lutego 2007 - 20:20
Witam po dłuższej przerwie.
Warte uwagi jest też to, że nie popierają grania z playbacku. Kiedyś zostali do tego zmuszeni i po prostu pokazali wszystkim co o tym myślą robiąc sobie ze wszystkich jaja (i z samych siebie - a to dobrze, ze podchodzą do wszystkiego na luzie).
Ja mam tylko nadzieję, że będę miała pieniądze i że ich zobaczę na żywo.
Szczegóły proszę ;-)
Napisano 18 lutego 2007 - 21:54
Szczegóły proszę ;-)
A najlepiej odpowiedni link na youtube
Napisano 18 lutego 2007 - 23:17
Agencja Go Ahead przyjemnością informuję, że pod koniec kwietnia zawita do Polski, wokalistka kultowej formacji Dead Can Dance - LISA GERRARD. Będzie to jedyny koncert artystki w naszym kraju podczas europejskiej trasy koncertowej promującej najnowszy album ""The Best Of Lisa Gerrard"".
LISA GERRARD
25.04.2007 20:00
TEATR ROMA - WARSZAWA
Info na temat przedsprzedaży i rezerwacji biletów. - agencja@minta.pl
bilety ponoć w cenach od 180 do 400zł... chyba jednak nie dla mnie, bo jeszcze dojazd i na dodatek termin trochę przestał pasować, szkoda
Napisano 19 lutego 2007 - 19:21
Szczegóły proszę ;-)
Szczegóły czego? Jak kazano im grać z playbacku?
Proszę:
http://www.youtube.c...h?v=rA6FkwyjIik
Ich koncertową specjalnością w ogóle jest świetny humor, od czasy do czasu demolka sprzętu i wspaniała solówka, do której też podam link.
Oto ona: http://www.youtube.c...h?v=GfBKAtqnisM
Napisano 20 lutego 2007 - 16:23
W Germanii Pearl Jam będzie supportował Interpol. Czemu nie u nas?!
Oprócz tego 19 czerwca w Kongresówce zagra Tori Amos !!!
więcej info: http://www.dziennik....ArticleId=32414
Napisano 20 lutego 2007 - 21:09
Oprócz tego 19 czerwca w Kongresówce zagra Tori Amos !!!
więcej info: http://www.dziennik....ArticleId=32414
aaaaaaaa!!
już wiem co chcę na urodziny
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych