ZAGRALI ELEVATION.
Super! Na czym Wy chcecie skakać, musi być jakieś pie*dolnięcie ! Czekam na Vertigo i Get On Your Boots
Napisano 10 maja 2017 - 13:39
ZAGRALI ELEVATION.
Super! Na czym Wy chcecie skakać, musi być jakieś pie*dolnięcie ! Czekam na Vertigo i Get On Your Boots
Napisano 10 maja 2017 - 16:44
Osobiście preferowałbym Glorię albo inne Electric Co., ale to ja.
Napisano 10 maja 2017 - 17:42
Get On Your Boots Larry chyba powiedział, iż już tego nigdy na żywo nie zagra
Napisano 10 maja 2017 - 17:51
To samo mówili z Exit i Ordinary Love
Napisano 10 maja 2017 - 18:21
Z SBS też swego czasu I świetnie podsumował to Edek , bodajże w Propagandzie , gdzie na zapytanie dlaczego zagrali Niedzielę mimo zapewnień , odpowiedział : " No cóż , kłamaliśmy"To samo mówili z Exit i Ordinary Love
Napisano 10 maja 2017 - 18:29
To Edek I Bono mówili, ale jak Larry mówi to tak jest !
Napisano 10 maja 2017 - 20:17
Och, Elevation stało się ciałem, istotnie: https://twitter.com/...117797148598272 Przeglądałam dziś rano ten temat i nie widząc wzmianki o Elevation i Vertigo, już zaczęłam myśleć, że może zapomnieli, ale skąd^^
Czekam na ASOH i UV, bo to jedne z moich najulubieńszych jutowych kawałków, oby nie porzucili ich w Europie. Nie spodziewałam się zwłaszcza tego drugiego, bo jakoś nijak nie wpisuje mi się w koncepcję, ale skoro jest/ma być, to najs. A poza tym to każdy kawałek z TJT zawsze mnie ma, nawet TTYW Jeśli się okaże, że są w formie i dają radę, to nie mam co narzekać. Chyba tylko na to, że znowu nie wstrzelili mi się z trasą w lepszy moment, well.
Napisano 10 maja 2017 - 23:32
Midnight is where the day begins.
Napisano 11 maja 2017 - 07:44
Z tym Get On Your Boots to oczywisty bait, nie chce tego nigdy w życiu usłyszeć ponownie (w ogóle nic z NLOTH) Vertigo też by sobie mogli odpuścić, do Elevation mam sentyment bo od niego zaczęła się moja miłość za gówniarza
I ślepo wierzę, że jednak czasy Achtung Baby/Zooropy to ostatnie z których będą grali (marzy mi się Stay), a Elevation zagrali sobie na rozgrzewkę co by Edge nie zapomniał akordów.
Napisano 11 maja 2017 - 07:51
Napisano 11 maja 2017 - 07:54
BD
O nie
Napisano 11 maja 2017 - 08:26
Teraz tylko pytanie czy za Miss Sarajevo czy za New Song, bo zauważyłem iż przestali ćwiczyć tą nową piosenkę..........
Napisano 11 maja 2017 - 08:28
Napisano 11 maja 2017 - 09:31
To w zasadzie wyłącznie pytanie czy wolimy set krótszy czy dłuższy z tym mocnym zastrzeżeniem, że jak wydłużamy, to WYŁĄCZNIE o Elevation
W takim wypadku, wolę dłuższy set
Napisano 11 maja 2017 - 09:35
Z tym Get On Your Boots to oczywisty bait, nie chce tego nigdy w życiu usłyszeć ponownie (w ogóle nic z NLOTH)
Serio, nawet Unknown Caller albo Moment of Surrender? Albo jakby mieli zagrać Fez-Being Born? NLOTH słaby album, wiadomo, ale może za 30 lat będzie trasa okolicznościowa, będą grać album w całości i co wtedy
To w zasadzie wyłącznie pytanie czy wolimy set krótszy czy dłuższy z tym mocnym zastrzeżeniem, że jak wydłużamy, to WYŁĄCZNIE o Elevation
To chyba jest jutuowa wersja trolley problem, i tak źle, i tak niedobrze.
When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see
---
24/09/2015//Berlin
12/07/2017//Berlin
31/08/2018//Berlin
29/09/2018//Kopenhaga
10/11/2018//Dublin
13/12/2023//Las Vegas
Napisano 11 maja 2017 - 10:05
A właśnie, ja to bym połowę NLOTH chętnie usłyszał, zwłaszcza piosenkę tytułową i MoS
Napisano 11 maja 2017 - 10:54
Marne są szanse na to, żeby U2 w przyszłości nagrali rockersa, który zyskałby dużą popularność na świecie, więc musimy się już przyzwyczaić do tego, że Elevation będzie grane na każdej trasie, aż do samego końca ich kariery. Mało tego, gdyby chłopaki nagrali teraz set w rodzaju MTV unplugged, to też Elewacja by się tam znalazła... Jeszcze tylko podmienią new song na Vertigo, upchną gdzieś akustyczne Desire i się skończy narzekanie, że za krótki set, czy coś...
Napisano 11 maja 2017 - 12:19
Myślę, że powinni zapożyczyć pomysł ruletki, która "za nich" wybiera co będą grać jako następny utwór. Do wyboru oczywiście WYŁĄCZNIE Vertigo i Elevation:
https://www.youtube.com/watch?v=Ab6AnEdOI8A
Napisano 11 maja 2017 - 14:09
Serio, nawet Unknown Caller
Przywołujesz ich najgorszy utwór w historii i pytasz mnie o zdanie? Nie potrafię zrozumieć fenomenu tego utworu, użytkownik Witas dobrze go kiedyś podsumował więc nie będę powtarzał - w każdym razie oprócz solówki Edga, brzmi on dla mnie jak nawoływanie o pomoc dzikiej krowy.
Ale może przesadzam, Stand Up Comedy i MoS nie jest tragiczne, chociaż wciąż <Elevation - taki już jestem dziwny
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych