Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koszulki Forumowe 2015 a.k.a. U2forums iNNOCENCE+eXPERIENCE TOUR SHIRTS

• Please log in to reply
379 replies to this topic

#221 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 02 października 2015 - 20:12

a mogę się i ja dopisać:

1 Anka S- 8 sztuk- 250zl
2 Aguszka81- 2 sztuki- 96zl
3 Melon - 1sztuka
4 Mars_2000 - 2 sztuki (96zł) 

5 Karolina111- 3 sztuki- 97zł

6 andie -> 2 -> 96 zł

skoro padła już data 10.10., to niech będzie, że też czekam do tego dnia, a potem poproszę zwrot kasy. no sorry, ale na allegro to już by negatyw poszedł :P

Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#222 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 02 października 2015 - 20:42

Na waszym miejscu poprosiłbym Redgara o wrzucenie zdjęcia jakiejś gotowej koszulki oraz o ujawnienie nazwy/nazwiska tego producenta/producentów, którym zlecił ich wykonanie - tak żeby mieć jakieś potwierdzenia na to, że jedno i drugie w ogóle kiedykolwiek istniało.

Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#223 Kike

Kike

Użytkownik

• Members
  • 1 322 Postów

Napisano 02 października 2015 - 20:44

Mhm.. To przekręcanie nicku itp. wygląda... średnio. Myślę, że dajemy Redgarowi czas bo nie wziął się z przypadku i swego czasu na forum robił wiele fajnych rzeczy. I ciężko uwierzyć by chciał kogoś oszukać. Gdyby to była jakaś nowa osoba na forum to jasne. Policja to zło, nikt nie chce mieć z nią do czynienia, także myślę, że to trochę przesada tak straszyć (póki co). Ale Redgar - mają rację, że musisz pisać, informować co i jak. Czy koszulek nie będzie - jeśli tak to trudno się mówi, zwrot kasy i tyle. Jeśli mają być to potrzeba informacji, czy już są, czy dopiero się produkują, ile to może trwać itd. Wtedy każdy sobie wybierze czy chce czekać czy zwrot pieniędzy. Ja na koszulkę chętnie poczekam ale też nie w nieskończoność, muszę wiedzieć jak długo.

#224 deiman

deiman

Użytkownik

• Members
  • 246 Postów

Napisano 02 października 2015 - 21:36

Na waszym miejscu poprosiłbym Redgara o wrzucenie zdjęcia jakiejś gotowej koszulki

Prosić można, ale nie spodziewałbym się wiele po kimś, kto kilka dni temu zbył wszystkich ogólnikami, a ostatni wpis na forum wolał poświęcić informacji o tym, że świetnie bawił się w Berlinie.

#225 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 02 października 2015 - 21:39

Prosić można, ale nie spodziewałbym się wiele po kimś, kto kilka dni temu zbył wszystkich ogólnikami, a ostatni wpis na forum wolał poświęcić informacji o tym, że świetnie bawił się w Berlinie.

za hajs mat.. o, pardon.

#226 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 02 października 2015 - 21:50

BTW czy ktokolwiek poza Mamutką (rejestracja 27.09.2015 r., 3 posty - no offence) dostał zwrot kasy?

And die behind the wheel

Tak uważam.

#227 The Fly

The Fly

Użytkownik

• Members
  • 2 153 Postów

Napisano 02 października 2015 - 21:52

Policja to zło, nikt nie chce mieć z nią do czynienia, także myślę, że to trochę przesada tak straszyć

jotpe na 90% widzę tutaj. Jak Cię okradną to rozumiem nie dzwonisz na policję tylko do ziomeczków i dokonujecie samosądu? 

Nic osobistego Redgar, po prostu ktoś tu używa słabych argumentów

#228 Kike

Kike

Użytkownik

• Members
  • 1 322 Postów

Napisano 02 października 2015 - 22:05

Trocheś odrealniony @Fly.. A jak mnie policja okrada to komu zgłosić ? Bo już okradła. Ale nie ważne. Ja nie życzę nikomu przygód z policjami bo wiem co to znaczy. Redgar serio odezwij się bo widzisz co się dzieje :P

#229 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 02 października 2015 - 22:16

Trocheś odrealniony @Fly.. A jak mnie policja okrada to komu zgłosić ? Bo już okradła. Ale nie ważne. Ja nie życzę nikomu przygód z policjami bo wiem co to znaczy. Redgar serio odezwij się bo widzisz co się dzieje :P

wut? :D

w ogóle kiedy ktoś otrzymał jakąś wiadomość? pewnie jeszcze w weekend pomiędzy koncertami berlińskimi? no to już będzie 5 dni..

#230 arch

arch

Użytkownik

• Members
  • 8 Postów

Napisano 02 października 2015 - 22:36

1 Anka S- 8 sztuk- 250zl
3 Melon - 1sztuka

6 andie -> 2 -> 96 zł

7 arch - 1 sztuka

#231 The Fly

The Fly

Użytkownik

• Members
  • 2 153 Postów

Napisano 02 października 2015 - 22:55

Nie mam pytań. Równie idiotyczny argument - w podstawówce trafia się nauczyciel, który bije dzieci. Hejtuję więc cały urząd i system oświaty, NAUCZYCIELE TO ZŁO.

EDIT: Johnny tam na dole, o takiej samej odpowiedzi myślałem!

#232 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 03 października 2015 - 08:19

Trocheś odrealniony @Fly.. A jak mnie policja okrada to komu zgłosić ?

Policji.

And die behind the wheel

Tak uważam.

#233 wilku

wilku

Użytkownik

• Members
  • 23 Postów

Napisano 03 października 2015 - 11:39

Witam
Ja dostałem bardzo szybko zwrot pieniędzy

#234 autek

autek

Użytkownik

• Members
  • 72 Postów

Napisano 03 października 2015 - 12:30

1 Anka S- 8 sztuk- 250zl
3 Melon - 1sztuka

6 andie -> 2 -> 96 zł

7 arch - 1 sztuka

8 autek - 2 sztuki - 96 zł

#235 Paweł =

Paweł =

Użytkownik

• Members
  • 1 151 Postów

Napisano 03 października 2015 - 12:33

1 Anka S- 8 sztuk- 250zl
3 Melon - 1sztuka

6 andie -> 2 -> 96 zł

7 arch - 1 sztuka

9 Paweł = - 1 sztuka 39 zł

Moje Konto Youtube - http://www.youtube.c...iew=0&flow=grid

#236 orzech65

orzech65

Użytkownik

• Members
  • 9 Postów

Napisano 03 października 2015 - 13:23

Drogi Redgarze,

milczałem, ale po Twoich wypowiedziach odczytuję to, że nadal nie dostrzegasz powagi sytuacji i traktujesz zaistniałą sytuacją jako mało znaczące zdarzenie, zatem parę słów prawdy od wszystkich tych, których spotkałem na koncertach, a którzy zostali, nazwijmy sprawę po imieniu przez Ciebie oszukani.

Koncerty U2 zdarzają się raz na kilka lat, mieliśmy marzenie, aby wystąpić na nich w jednolitych koszulkach jako grupa fanów z Polski, Ty to marzenie zniszczyłeś. Co więcej, wychodząc z zacną inicjatywę, zablokowałeś inne tego typu pomysły. Zaufaliśmy Tobie wysyłając w ciemno pieniądze, bo mieliśmy nadzieję, że jesteś poważnym człowiekiem, a nie dzieciakiem, który podjął się zadania o którego realizacji nie ma pojęcia. To zaufanie także zniszczyłeś, co więcej podważyłeś ufność fanów U2 co do wszystkich innych takich inicjatyw, które mogłyby spontanicznie powstać m.in. w związku z przyszłorocznym koncertem w Polsce (dogrywane są ostatnie szczegóły). Mówisz o tym, że straszymy Ciebie Policją, Prokuraturą, Sądem etc., są to normalne środki działania podejmowane wobec osób, których zachowanie może wyczerpywać znamiona przestępstwa z art.286 k.k. A Twoje zachowanie może zostać w ten sposób zakwalifikowane. Najgorsze jest to, że wiedząc, iż w terminie nie jesteś w stanie przesłać koszulek, nadal wszystkich zwodziłeś, bojąc się uczciwie przyznać jaka jest prawda. Znam sam osobę, która byłaby w stanie przygotować np. 100 koszulek według jednolitego wzoru i wiedząc, że chodzi o U2 wystawić fakturę z dwutygodniowym terminem zapłaty. Naprawdę, człowiek, który ma odrobinę pojęcia o tym dałby radę to ogarnąć..., w tym stanie Twoje zachowanie po zaistnieniu problemu (cóż zdarza się) nie może być ocenione inaczej tylko jako zwykłe k.... Nie bierz tego do siebie, ale tak zachowują się ludzie bez krzty honoru... I jeżeli uważasz, że w zaistniałej sytuacji, cokolwiek nas interesuje, czy będziesz dalej moderatorem, czy nie i tego typu rzeczy, strasznie się mylisz. Nie o to nam chodzi, lecz o zasady, które zdeptałeś; i słowa, które w Twoich ustach brzmią jak nic nie znaczące dźwięki. Pamiętam, jak pierwszy raz na żywo usłyszałem U2, trochę przez przypadek jeszcze w latach 80-tych i masę świetnych osób,  kochających ten zespół i mogą z dumą nazywać się fanami U2, których spotkałem przez tego wszystkie lata. Stanowią jedność i swoim czynami udowadniają, że są wyjątkowi. Niestety, przykro mi to powiedzieć, ale Ty swoim niedopuszczalnym  zachowaniem dowiodłeś, że na to miano nie zasługujesz (i nie chodzi o to, że coś się posypało, zdarza się, ale o całokształt Twojego zachowania w związku z zaistniałą sytuacją). Kończę, i będę już milczał w tej sprawie, ale mam nadzieję, że w końcu coś do Ciebie dotrze. Nie oczekuję żadnych odpowiedzi...

Pozdrawiam (mimo wszystko).

S. koszulki nadal do mnie nie dotarły, czekam jeszcze 14 dni.

#237 Anka S

Anka S

Użytkownik

• Members
  • 63 Postów

Napisano 03 października 2015 - 13:39

Brawo Orzech

#238 Kike

Kike

Użytkownik

• Members
  • 1 322 Postów

Napisano 03 października 2015 - 13:49

W ogóle przejrzałem temat jeszcze z wiosny gdzie się rodziły pomysły i trzeba powiedzieć, że lipę odwalił też użytkownik @Pigol, który jeszcze w kwietniu obiecywał, że tematem się zajmie, a potem na forum już się nie pojawił.

#239 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 03 października 2015 - 15:27

A czemu data 10.10 się powtarza??? Jakis deadline dostał Regegar??

Pewnie od samego powtarzania można przyjąć za ostateczny. ;)

Redgar weź się odezwij, bo pozostał niezły niesmak po całej sprawie z koszulkami. Nigdy nie kupowałem koszulek na forum, tym razem się skusiłem, a widać, trzeba było się trzymać tradycji. Bo na razie wygląda tak, jakbyś chciał załagodzić sprawę na czas koncertów w Berlinie, a teraz znowu cisza.

Chciałbym także dodać, że koszulka z logo z tyłu wg mnie była przydatna tylko na koncert. Później osobiście nie widzę sensu w niej chodzić na co dzień, a że już po koncertach to Rdgar módl się, aby w przyszłym roku przyjechali do Polski. :rolleyes: Wtedy będą miały jeszcze sens.

Redga sprawa robi się prosta wg. albo oferujesz zwrot pieniędzy, albo dostawa do określonej daty, ale wydaje mi się, że także powinna być jakaś częściowa rekompensata za opóźnienia (przynajmniej to byłoby fair).

1 Anka S - 8 sztuk - 250 zł
2 Aguszka81 - 2 sztuki - 96 zł
3 Melon - 1 sztuka- 39 zł
4 Mars_2000 - 2 sztuki - 96 zł
5 Karolina111 - 3 sztuki - 97 zł
6 andie - 2 sztuki - 96 zł
7 arch - 1 sztuka - 39 zł
9 Paweł = - 1 sztuka - 39 zł
10 MartinTexas - 2 sztuki - 82 zł

czyli na razie ok. 930 zł.

#240 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 03 października 2015 - 15:59

Chciałbym także dodać, że koszulka z logo z tyłu wg mnie była przydatna tylko na koncert. Później osobiście nie widzę sensu w niej chodzić na co dzień.

Koszulki były mi potrzebne na koncert, teraz już nie, zatem ja definitywnie będę chciał zwrot kasy.

A jeśli Redgar myśli , że obecnie milcząc ugra cokolwiek ( w tym sensie , że obecnie zamówi u kogoś te zaległe koszulki i je cichaczem roześle do nas wszystkich w ten sposób próbując "wywiązać się z zobowiązań i twierdząc że nic się strasznego nie stało) , to jest w gruuubym błędzie.

Ode mnie ma ten przysłowiowy jeszcze tydzień do 10.10 na zwrot kasy na konto , (skoro już wszyscy celują w tą datę). Potem koniec zabawy w przedszkole. W życie wejdą prawdziwe paragrafy,

Dodam tylko, że jak długo żyję i obcuję z internetem, to jest pierwszy kant jakiego padam ofiarą,  A że nie lubię jak mnie ktoś kantuje, to sprawy ot tak nie zostawię.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych