Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koszulki Forumowe 2015 a.k.a. U2forums iNNOCENCE+eXPERIENCE TOUR SHIRTS

• Please log in to reply
379 replies to this topic

#201 Bombel

Bombel

Bieszczadzki anioł

• Members
  • 746 Postów

Napisano 01 października 2015 - 19:55

Ok Redgar czy jesteś w stanie powiedzieć kiedy będą koszulki?

No cóż odpowiedzi się nie doczekałam, więc również poproszę o zwrot pieniędzy.

-Przypuśćmy Kubusiu, że drzewo przewróci się,gdy będziemy pod nim stali?
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.

#202 Czesio29

Czesio29

Użytkownik

• Members
  • 234 Postów

Napisano 01 października 2015 - 20:09

Czytam ten wątek od początku, ale to mój pierwszy post w temacie. Ja to się w ogóle  dziwię, że jeszcze nikt nie złożył zawiadomienia na policje czy do prokuratury. Z tego co widziałem w temacie koszulki miały być przed koncertami przynajmniej berlińskimi, koncerty już dawno za Nami, i tak jak ktoś wcześniej napisał, członkowie forum sfinansowali "producentowi koszulek" wyjazd i pewnie noclegi związane z koncertami w DE. Mnie to nie dotyczy bezpośrednio, ale jak macie za dużo pieniędzy to nie lepiej na coś charytatywnego? W każdym razie śledzę te ostatnie, wręcz rozpaczliwe wpisy o jakiekolwiek informacje i jawnie widać, że "producent koszulek" Was zlewa. Nie sądzicie, że nawet jeśli teraz wysłałby koszulki czy nawet oddał każdemu pieniądze to nie powinien zostać ukarany? Zrobił wała tylu sympatycznym użytkownikom tego forum, naprawdę przykro się to czyta. Zorganizujcie się lepiej, ustalcie termin, że do jakiegoś dnia KAŻDY ma dostać zwrot pieniędzy plus jakieś tam 10% wartości złożonego zamówienia, i egzekwujcie. Nie wiem ile osób zamówiło, ale pewnie z kilkadziesiąt, a to już całkiem uroczy pozew zbiorowy by Wam wyszedł.  ;-) Ale to tylko takie tam wnioski postronnego obserwatora....

#203 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 01 października 2015 - 21:01

Nie przesadzajmy z tymi policjami, na razie dajmy czas na wyjaśnienia tu. Żeby kogoś nie poniosło. Redgar - napisz jak to widzisz, opcje zwrotu kasy albo ewentualnego wysłania, ale konkretnie, z datami do kiedy to zrobisz itp. Po prostu, trochę lepszej komunikacji potrzeba. Nadal wierzę w dobrą wolę i że coś się rypnęło no ale to trzeba napisać i wyjaśnić.

#204 Czesio29

Czesio29

Użytkownik

• Members
  • 234 Postów

Napisano 01 października 2015 - 21:46

Dobry z Ciebie  człowiek acr ;-) Ostatni mój post w tym temacie, nie szukam polemiki czy dyskusji, która i tak do niczego nie doprowadzi ;-) Ty pewnie znasz osobiście "producenta koszulek" i jest Ci trudniej podchodzić do tematu obiektywnie. Policja i prokuratura to normalna procedura w przypadku wyłudzeń i oszustw, więc nie ma w tym żadnej przesady. Jak sam widzisz, Ty zwracasz się do "producenta koszulek" cytuję "Redgar - napisz jak to widzisz, opcje zwrotu kasy albo ewentualnego wysłania, ale konkretnie, z datami do kiedy to zrobisz itp" - to ów biznesmen powinien był przed pierwszym koncertem napisać takie oświadczenie " W związku z niewywiązaniem się przeze mnie z tego i owego do dnia tego roku bieżącego oddam kasę na wskazane konto lub do dnia tego koszulka zostanie wysłana, a skan potwierdzenia nadania wysłany na adres e-mail". Tylko tyle i aż tyle. Naprawdę uważasz, że takie postępowanie powinno zostać bez konsekwencji? To niewychowawcze, ba demoralizujące. No ale jak już wspomniałem z mojej strony EOT, poczekam, aż następne 10 stron tego tematu zapełni się postami pełnymi żalu i goryczy i wtenczas być może znów publicznie głos zabiorę.

#205 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 01 października 2015 - 22:10

noo, Redgar niech nie chowa głowy w piasek, bo to już się robi dziecinne i tak nikt mu nic nie zrobi, bo nikt go nie zna (right? no chyba, że ktoś skorzystał z propozycji piwa w Berlinie ;) ). tylko niech zarzuci konkretem.

Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#206 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 01 października 2015 - 22:25

acr tak pisze, bo sam nic nie zamówił. Redgar leci sobie w kulki, odpisuje raz na ruski rok, a w survach głosuje. 

Czesio29 pisze dobrze, albo Redgar do niedzieli napisze SZCZEGÓŁOWO co, kiedy, za ile, na kiedy i czy mu dobrze było, albo wzywamy Gwardię Narodową.

#207 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 02 października 2015 - 01:32

acr tak pisze bo wszyscy ufaliśmy redgarowi i dajmy mu szansę się wytłumaczyć. dajemy i lepiej żeby z niej skorzystał.

(w tłumaczeniu  - ja się w to nie mieszam, nie zamierzam, wyszło chujowo, niech się autor tłumaczy sensownie, sensowniej niż do tej pory, są konkretne pytania, na konkretne niech odpowie jak nie chce być drugim Conr4dem tego forum)

red, z tego da się wyjść, tylko kurwa, powiedz coś. sensownego i logistycznie i organizacyjne mądrzejszego.

#208 Anka S

Anka S

Użytkownik

• Members
  • 63 Postów

Napisano 02 października 2015 - 07:31

"Red" najwyrazniej zaniemowil. Licze na to ze wszyscy którzy zamówili koszulki slrzykna sie iwyciagniemy z tego konsekwencje!

#209 torus27

torus27

Użytkownik

• Members
  • 67 Postów

Napisano 02 października 2015 - 08:16

No to ja chyba również poczekam do 10.10.2015. Jeżeli nie dowiem się konkretnej daty dostarczenia koszulek to poproszę o zwrot pieniędzy.

#210 Aguszka81

Aguszka81

Użytkownik

• Members
  • 168 Postów

Napisano 02 października 2015 - 08:42

Proszę o zwrot pieniędzy! Czekam do 6.10 aż przejdzie przelew (weekend... pewnie komputery i bankowe serwery też odpoczywają) Jeśli do wtorku na koncie nie będzie pieniędzy, to wbrew temu co pisze Acr, nie będę czekać spokojnie. Bo to już nie o koszulki chodzi których nie dostałam na Berlin ale o zasady. Jak ktoś Cię okradł (a tak się czuję) to trzeba to zgłosić i już. Co za róznica czy to 86 złotych czy 86 tysięcy??? Koleś jest niepoważny, bo zupełnie inaczej by ta sprawa wyglądał gdyby cokolwiek napisał.. Koszulki będą/ nie będą... kasę oddam tego i tego.... cokolwiek. A tak.... moja cierpliwośc się skończyła (a mam jej spooooroooooooooo przy trójce małych dzieci) Także pozdrawiam wszystkich Oszukanych. Jesli chcecie połaczyć siły zapraszam na prv.

#211 Anka S

Anka S

Użytkownik

• Members
  • 63 Postów

Napisano 02 października 2015 - 09:29

Ja chętnie polacze siły ale mam taka propozycje żebyśmy napisali w tym wątku kto i ile sztuk zamówił . Będziemy mieć orientację jak duży jest to przekręt
Anka S - 8 sztuk -250 zl

#212 Aguszka81

Aguszka81

Użytkownik

• Members
  • 168 Postów

Napisano 02 października 2015 - 10:29

Ja chętnie polacze siły ale mam taka propozycje żebyśmy napisali w tym wątku kto i ile sztuk zamówił . Będziemy mieć orientację jak duży jest to przekręt
Anka S - 8 sztuk -250 zl

Aguszka  - 2 sztuki 96,00 zł

#213 Melon

Melon

Użytkownik

• Members
  • 715 Postów

Napisano 02 października 2015 - 10:42

Melon - 1 sztuka 39 zł. Zamówienie 27.08.
Nadal chciałbym koszulkę ale jeżeli nie przyjdzie do 10.10. to żądam pieniędzy wraz z ustawowymi odsetkami. Takim jak Urząd Skarbowy liczy jak się spóźnisz z podatkami.

"Życie należy przeżyć tak aby nie wstydzić się lat przeżytych bez celu!"

#214 Kłapouchy

Kłapouchy

Iga

• Members
  • 1 763 Postów

Napisano 02 października 2015 - 10:48

Nie chcę być jakiś adwokatem diabła, ale może zróbcie taką listę, jak lista obecności na koncercie albo zlocie? Będzie to bardziej przejrzyste. 

last blog fb

#215 Anka S

Anka S

Użytkownik

• Members
  • 63 Postów

Napisano 02 października 2015 - 10:58

1 Anka S- 8 sztuk- 250zl
2 Aguszka81- 2 sztuki- 96zl
3 Melon - 1sztuka

#216 Aguszka81

Aguszka81

Użytkownik

• Members
  • 168 Postów

Napisano 02 października 2015 - 11:23

Melon - 1 sztuka 39 zł. Zamówienie 27.08.
Nadal chciałbym koszulkę ale jeżeli nie przyjdzie do 10.10. to żądam pieniędzy wraz z ustawowymi odsetkami. Takim jak Urząd Skarbowy liczy jak się spóźnisz z podatkami.

A czemu data 10.10 się powtarza??? Jakis deadline dostał Regegar??

#217 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 02 października 2015 - 11:40

1 Anka S- 8 sztuk- 250zl
3 Melon - 1sztuka
4 Mars_2000 - 2 sztuki (96zł)

#218 Melon

Melon

Użytkownik

• Members
  • 715 Postów

Napisano 02 października 2015 - 11:42

@ Aguszka81. Nie wiem czy dostał i ewentualnie od kogo. Po prostu daję tydzień. 10.10 to dla mnie osobiście ważna data i nie mam zamiaru wcześniej zajmować się innymi rzeczami.

"Życie należy przeżyć tak aby nie wstydzić się lat przeżytych bez celu!"

#219 Karolina111

Karolina111

Użytkownik

• Members
  • 170 Postów

Napisano 02 października 2015 - 13:42

1 Anka S- 8 sztuk- 250zl
3 Melon - 1sztuka
4 Mars_2000 - 2 sztuki (96zł) 

5 Karolina111- 3 sztuki- 97zł

#220 Aguszka81

Aguszka81

Użytkownik

• Members
  • 168 Postów

Napisano 02 października 2015 - 16:18

Noooo to na bilet już spokojnie uzbierał.... Kirde to juz nawet niebo kase chodzi czy o koszulke ze nie nylo tejbkonkretbej ale kurde o zaufanie do forumowych ludzi. Tu jak w rodzinie przeciez.... A teraz... No smród zostanie.... Redefar wez sie czlowieku ogarnij i jakos to wyprostuj....nie psuj nam tego wszystkiego!!!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych