Skocz do zawartości

Zdjęcie

Koszulki Forumowe 2015 a.k.a. U2forums iNNOCENCE+eXPERIENCE TOUR SHIRTS

• Please log in to reply
379 replies to this topic

#181 deiman

deiman

Użytkownik

• Members
  • 246 Postów

Napisano 27 września 2015 - 23:19

andie - osobiste niechęci możesz sobie w tej sytuacji darować - chcesz mojej rezygnacji podaj wniosek pod publiczne głosowanie - jeśli większość uważa, że nadużyłem publicznego zaufania - Funkcji Moderatora się oczywiście zrzeknę.

Koszulek co prawda nie zamawiałem, ale LOL xD
-zbieraj zamówienia przez miesiąc
-pisz ludziom, że zamówienia już wysłane
-loguj się na forum i nie odpisuj ludziom na posty
-dziw się, że ludzie mają jakieś ale i nazywaj to osobistą niechęcią :D

#182 Redgar

Redgar

Out Of Control

• Members
  • 2 249 Postów

Napisano 27 września 2015 - 23:23

Słuchanie o sobie w charakterze "osoby" nie jest niczym miłym czego nikomu i Tobie nie życzę, ale patrząc na ostatnie dni niewiele mnie już zaskoczy. W każdym razie macie do tego pełne prawo, rozumiem i aprobuję pojazd po mnie i nie chowam urazy. Jeśli do kogoś można tu mieć o coś pretensje to jedynie do mnie!

Moje najszczersze przeprosiny raz jeszcze, pozdro Redgar!

Użytkownik Redgar edytował ten post 27 września 2015 - 23:25

#183 Anka S

Anka S

Użytkownik

• Members
  • 63 Postów

Napisano 28 września 2015 - 16:30

Ja definitywnie proszę o zwrot pieniędzy. 240 plus 10 za przesyłkę . Pisze tutaj bo odpowiedzi prywatnej sie nie doczekalam.

#184 Bombel

Bombel

Bieszczadzki anioł

• Members
  • 746 Postów

Napisano 28 września 2015 - 18:05

Ok Redgar czy jesteś w stanie powiedzieć kiedy będą koszulki?

-Przypuśćmy Kubusiu, że drzewo przewróci się,gdy będziemy pod nim stali?
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.

#185 TheTroubles

TheTroubles

Użytkownik

• Members
  • 17 Postów

Napisano 28 września 2015 - 18:48

Redgar, po Twojej wypowiedzi nadal nie bardzo wiem jaki jest obecny status całej tej sprawy. Czy koszulki już fizycznie są wyprodukowane i czekają tylko na wysłanie? Czy jakaś ich część już jest? Szkoda że nie informowałeś na bieżąco że pojawiają się trudności, bo choć część z nas zorganizowała by sobie koszulki zastępcze :-/ no ale trudno, mleko się rozlało. Pytanie co dalej. Brakuje mi jasnej informacji czy, kiedy i na jakich zasadach zostaną dostarczone koszulki bądź zwrócone pieniądze.

Berlin 24.09 jeden Hot Ticket, sprzedam!

#186 Mamutka

Mamutka

Użytkownik

• Members
  • 3 Postów

Napisano 29 września 2015 - 18:27

Koszulki nie dostałam, szkoda, bo liczyłam , że będę ją miała na koncercie....a prościej było na allegro ;) Redgar zwrócił kasę i przeprosił. Sprawę uznaję za zakończoną.

#187 Melon

Melon

Użytkownik

• Members
  • 715 Postów

Napisano 29 września 2015 - 18:58

@ Mamutka: Widzisz, Ty dostałaś kasę. Ja nie dostałem ani koszulki (nadal na nią czekam) ani kasy. Zamawiałem 27.08. Ponad miesiąc temu. Nie atakowałem do tej pory Redgara i dalej nie będę tego robił ale chcę wiedzieć dokładnie kiedy dostanę koszulkę!!!!.

Redgar, Twoje wyjaśnienia nic nie wniosły! Ludzie dali kasę i dalej nie wiedzą nic!!! A Ty się obruszasz, że jesteś "osobą". No sorry ale podaj jakieś konkrety.

"Życie należy przeżyć tak aby nie wstydzić się lat przeżytych bez celu!"

#188 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 01 października 2015 - 08:51

no właśnie, można się wycofać z zamówienia, czy to jak cyrograf? prosiłabym o konkretną informację, ale w temacie, nie na PW.

Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#189 Kłapouchy

Kłapouchy

Iga

• Members
  • 1 763 Postów

Napisano 01 października 2015 - 10:25

A andie - osobiste niechęci możesz sobie w tej sytuacji darować - chcesz mojej rezygnacji podaj wniosek pod publiczne głosowanie - jeśli większość uważa, że nadużyłem publicznego zaufania - Funkcji Moderatora się oczywiście zrzeknę. 

Chcę być moderatorem :D 

last blog fb

#190 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 01 października 2015 - 10:40

Chcę być moderatorem :D

to musimy zrobić referendum, nie ma tak łatwo! :P i przeprowadzić szerokie konsultacje społeczne^^

#191 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 01 października 2015 - 12:01

Nie udało mi się złapać Redgara przed koncertem, ale liczę, że mimo wszystko koszulka dotrze, nawet w grudniu na święta ;)

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#192 Karolina111

Karolina111

Użytkownik

• Members
  • 170 Postów

Napisano 01 października 2015 - 13:10

Przyłączam się do pytania.

Redgar kiedy można się spodziewać koszulek??

#193 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 01 października 2015 - 16:33

Nie wiem czy jest sens w tym momencie brać jakiekolwiek deklaracje terminowe Redgara za coś wiążącego, zważywszy na fakt, że jakiś czas temu napisał komuś, że koszulki zostały posłane. Adresat oczywiście ich nie otrzymał :]

#194 lucas007

lucas007

Użytkownik

• Members
  • 392 Postów

Napisano 01 października 2015 - 16:51

Sam nie zamówiłem tych koszulek bo inicjatywa od razu wydała mi sie dość groteskowa i mało poważna (mnogość kuriozalnych projektów) ale podziwiam spokój i opanowanie w tym temacie osob które takie zamówienia złożyły. jakbym wysłał kasę w sierpniu i do dziś nie dostał koszulki/kasy ani żadnej konkretnej deklaracji co do dalszych kroków tego Pana, to w słowach bym nie przebierał. Konstatacja że za Wasza kasę pojechał na tour do Berlina wydaje być delikatnie mówiąc mocno prawdopodobna. A sam wpis w którym koszulkowiec obraża sie na swoich niedoszłych (?) klientów przelewa czarę groteski i nosi znamiona trollingu.

#195 Anka S

Anka S

Użytkownik

• Members
  • 63 Postów

Napisano 01 października 2015 - 16:58

Napisał o wysłanych pierwszych sztukach 19 września......

strona 7 wątku

#196 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 01 października 2015 - 17:58

to się nazywa kryzys w soszjal midja!

#197 Zod

Zod

Użytkownik

• Members
  • 602 Postów

Napisano 01 października 2015 - 18:19

Sam nie zamówiłem tych koszulek bo inicjatywa od razu wydała mi sie dość groteskowa i mało poważna (mnogość kuriozalnych projektów) ale podziwiam spokój i opanowanie w tym temacie osob które takie zamówienia złożyły. jakbym wysłał kasę w sierpniu i do dziś nie dostał koszulki/kasy ani żadnej konkretnej deklaracji co do dalszych kroków tego Pana, to w słowach bym nie przebierał. Konstatacja że za Wasza kasę pojechał na tour do Berlina wydaje być delikatnie mówiąc mocno prawdopodobna. A sam wpis w którym koszulkowiec obraża sie na swoich niedoszłych (?) klientów przelewa czarę groteski i nosi znamiona trollingu.

Dokładnie, mało tego - logował się na forum, przeglądał Survivor Albumowy, a tutaj nawet nie potrafił wcześniej wyjaśnić sprawy...
Całe szczęście też nie zamówiłem, ale obserwuję tę sytuację i mam podobne spostrzeżenia.

#198 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 01 października 2015 - 18:41

Przede wszystkim nie rozumiem, czemu Redgar myśli, że milczenie jest w jego interesie.

Redgar, naprawdę chcesz, żeby policja zaczęła szukać w Łodzi Rafała Wróblewskiego, który prawdopodobnie był/jest studentem Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Łódzkiego i absolwentem XXXII LO w Łodzi? Ja bym na Twoim miejscu nie chciał. :P

Zrozum, że ludzie naprawdę zaczynają wątpić w Twoje dobre intencje, a brak informacji (nie mówiąc już o inicjatywie) stawia Cię w jeszcze gorszej sytuacji. Na chwilę obecną Twój status w wielu przypadkach to "oszust", ludziom kończy się cierpliwość. Więc lepiej się ogarnij.

Co za problem napisać, czyje koszulki są wysłane, a czyje tylko wyprodukowane. Bo mam nadzieję, że resztę już anulowałeś.

#199 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 Postów

Napisano 01 października 2015 - 19:02

Przede wszystkim nie rozumiem, czemu Redgar myśli, że milczenie jest w jego interesie.

Redgar, naprawdę chcesz, żeby policja zaczęła szukać w Łodzi Rafała Wróblewskiego, który prawdopodobnie był/jest studentem Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Łódzkiego i absolwentem XXXII LO w Łodzi? Ja bym na Twoim miejscu nie chciał. :P

Zrozum, że ludzie naprawdę zaczynają wątpić w Twoje dobre intencje, a brak informacji (nie mówiąc już o inicjatywie) stawia Cię w jeszcze gorszej sytuacji. Na chwilę obecną Twój status w wielu przypadkach to "oszust", ludziom kończy się cierpliwość. Więc lepiej się ogarnij.

Co za problem napisać, czyje koszulki są wysłane, a czyje tylko wyprodukowane. Bo mam nadzieję, że resztę już anulowałeś.

Podpisuję się obiema rękami. Ze swojej strony tylko dodam, że na koszulki czekam do 10 października, a potem proszę o zwrot pieniędzy. 

Wierzę w Twoją uczciwość Redgar, ale nie możesz milknąć, bo sam rzucasz na siebie podejrzenia o próbę oszustwa. Nie udało się, trudno, nie wszystko jest od nas zależne, ale musisz dać nam coś, jakiekolwiek informacje o tym, co się dzieje. 

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#200 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 01 października 2015 - 19:09

Nie udało się, trudno, nie wszystko jest od nas zależne, ale musisz dać nam coś, jakiekolwiek informacje o tym, co się dzieje. 

daj nam strzęp nadziei!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych