1. Bremo 25. 68 EU
2. andie 24. (płyta) + 25. (płyta, ew trybuna max 68 EU) (na 24. próbuję kupić sama, na 25. szukam kogoś pomocnego - oddaję za bilet zaraz po Nowym Roku)
3. U2 fanatic. 24. (trybuny -36 €) + 25. (trybuny - 36 €)
4. erin 2x 24. (płyta) + 2x 25. (płyta lub trybuna 68€) - 25. wstępnie mam załatwione. Problem stanowi 24. Kasa jest, ale karty kredytowej brak. W tej kwestii szukam pomocy...
5. peterpl, 24. płyta (68)
6.Łukasz U2 2x 24 (trybuny 36 EU )(płyta nie) lub 2x25 (trybuny) ( płyta nie) - No jeśli się nie uda to będę szukał jakiejś dobrej duszyczki która się podzieli , oddaję właściwie natychmiast.
7. ...
Niektórzy wpisali na 1 dzień płytę, a na drugi płytę lub trybuny - a co jeśli pierwszego dnia nie dacie rady kupić płyty? Uderzacie w trybuny czy olewacie pierwszy dzień czy jak?
@Łukasz U2, pewnie z U2 fanaticiem się dogadacie w takim razie, on też celuje w 36. Ale jeśli ich nie będzie, to chcesz 2x płyta od razu?
Kto jeszcze poluje w poniedziałek na Berlin? wpisujcie się, to jutro będziemy mogli ustalić wszystko. W tej chwili mamy 8 osób, 14 biletów - 4x płyta na 25., 4x płyta na 24., 3xtrybuny za 36 na 25., i 3x tryb. za 36 na 24. Czyli idealnie, Ja i, Erin uderzamy w 4x płyta na 25., Andie i peterpl w 4x płyta 24, Łukasz U2 3x trybuny 36 na 24., U2 fanatic 3x trybuny na 25.
Tak wygląda moja obecna propozycja, jak ktoś ma obiekcje albo chce zrezygnować to dogadajmy to teraz.
Jeśli wszyscy uczestniczyliby w polowaniu, to mamy chyba ponad 2 razy większe szanse, niż każdy sobie (walczymy nie o 32 bilety, tylko o 14).
Ważne jest jeszcze, kto ma na tyle środków, żeby kupić te 4 bilety (z założeniem, że do ranka następnego dnia kasa będzie oddana (z kilkoma wyjątkami)), czyli 1250zł gdzieś. Bo jeśli ktoś nie ma, a uda mu się wsadzić do koszyka, to potrzeba będzie szybkiego przelewu w ciągu 10min.