Dobra, zorganizujmy się. Proponuję zrobić listę wyglądającą tak
1. Bremo 25. 68 EU
2. Xxx 24. + 25. (dni) 115 EU (maskymalna cena za trybuny)
3. Xxx 24. + 25. (dni) 115 EU (maskymalna cena za trybuny) (płyta-nie) (jeśli ktoś nie chce płyty)
..itd.
EDIT: może skomplikuje, ale im więcej informacji tym lepiej. Jeśli ktoś woli bilet za 68 niż 36 (jeśli by były, to niech podkreśli tę liczbę napisze: 68 EU.
Chodzi też o to, że chyba nie ma sensu, żeby 1 osoba próbowała włożyć do koszyka 2 x 24. + 2 x 25., bo nie zdążymy włożyć drugiego dnia do koszyka (już w pre-salu to wyszło). Lepiej IMO by było, jakbyśmy się podzielili (jak będziemy mieć kompletną listę), że część kupuje 4x 24., a druga część 4 x 25. Chyba zwiększa to szanse na zdobyciu tylu biletów, ile chcemy, jak myślicie?
Tym sposobem też, jak osoba wejdzie w swój dzień i zobaczy, że płyty już nie ma, trzeba OD RAZU kupić 4x trybuny, bo wcale nie pójdziemy na koncert. Nie będzie czasu na dogadywanie się na czacie. Dlatego niech każdy wpisuje maksymalną granicę cenową trybun (pewnie wszyscy wybiorą strefy za max 68 EU BILET MAILOWY)
W niedziele o 20 zliczylibyśmy ile mamy biletów na 24. do kupienia i ile na 25. W kupowaniu będziemy uczestniczyć wszyscy, bo wiadomo, że komuś może się nie udać - wtedy kupi jej druga osoba. Ale szanse w takim systemie będą raczej dużo większe, co myślicie?
Ja od razu mówię, że nie mam biletu na 25., więc chciałbym kupować 4 x 25. września, obiecałem już acrowi i Basi, 4. byłby dla kogoś - ogólnie IMO nie ustalajmy wcześniej kto kupuje komu, bo zrobi się trochę chora i mało przyjazna sytuacja, ewentualne wyrzuty itd. Będziemy mieć pulę biletów, potem rozdamy.
Dodatkowy plus z takiego systemu, że nawet jak nie będzie płyty, to będziemy siedzieć po 4 osoby z forum na trybsach, zawsze lepiej. Jeśli Wam pasuje taka forma listy poniedziałkowej, to kontynuujcie kopiując. Jak ktoś ma lepszy pomysł, to dawajcie!
EDIT: Aha, i osoby, które mają już bilety i nie będą na liście, a mogą kupować w poniedziałek o 10, w imieniu wszystkich proszę o współpracę z kolegami z forum! Zawsze większe szanse