Skocz do zawartości

Zdjęcie

2015-09-24 - Berlin, Germany - O2 World

• Please log in to reply
487 replies to this topic

#121 erin

erin

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 13:51

ZDECYDOWANI:

1. Bremo 25. 68 EU

2. andie 24. (płyta) + 25. (płyta, ew trybuna max 68 EU) (na 24. próbuję kupić sama, na 25. szukam kogoś pomocnego - oddaję za bilet zaraz po Nowym Roku)
3. erin 2x 24. (płyta) + 2x 25. (płyta lub trybuna 68€) 

4. Mac (VD) 24. (płyta 68ojro) (baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi zależy).

5. uzi 24. (płyta) + 25. (płyta) - będę gigantycznie wdzięczna jeśli ktoś mi kupi, ja w tej chwili nie mam możliwości żeby JUTRO za to zapłacić, ale oddałabym kasę jeszcze w tym tygodniu.

"LUB":

1. U2 fanatic. 24. (trybuny -36 €) + 25. (trybuny - 36 €)

2.Łukasz U2 24 (trybuny 36 EU )(płyta nie) lub 25  (trybuny) ( płyta nie) - No jeśli się nie uda to będę szukał jakiejś dobrej duszyczki która się podzieli , oddaję właściwie natychmiast.

3. brzo 24. (trybuny 36 ojro) lub 25. (trybuny 36 ojro) (ja nietypowo szukam dobrego człowieka, któremu uda się kupić więcej i odsprzeda bilet- aktualnie nie posiadam karty)

4. Paweł = x24. LUB x25.  (trybuny 36>płyta>trybuny68>trybuny114)

#122 izensien

izensien

Użytkownik

• Members
  • 23 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 14:15

Przepraszam bardzo, mam prośbę taką. Czy ktoś mógłby tutaj na forum wkleić jak wygląda rozkład miejsc na Berlin? Szukam i szukam i nigdzie nie mogę tego znaleźć :(

#123 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 14:49

Dobra, zdecydowani:

odpadł peterpl, doszła Uzi. Andie ma kasę na 1 bilet, Uzi trzeba pożyczyć na 2, więc:

Ja uderzam na 25. na bilety dla: Przemo, Acr, Erin, Uzi

Andie uderza po bilet dla siebie na 25.

Erin  uderza na 24 na bilety dla: Erin, Uzi, acr, Andie (ja mam płytę rechts już, zapraszam :P)

tak to na razie widzę, co myślicie?

Wszyscy lecimy schematem 4x płyta  -> Jeśli nie będzie płyty to 4x trybuny 36 -> Jeśli nie będzie trybun 36 to 4x trybuny 68 -> jak nie ma trybun 68 to przerywamy polowanie -> ryneczek (Andie ze swoim biletem na 25. robisz jak chcesz oczywiście)

Wszytko może się jeszcze zmienić, to taka moja propozycja na teraz, mówcie.

#124 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 14:57

Jeszcze musi chyba się znaleźć jedna osoba do kupowania, nie ? Albo nawet dwie..

El silencio se vuelve melodia

#125 zooshe

zooshe

Użytkownik

• Members
  • 768 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 14:59

To i ja się wpisze:

zooshe  24. (płyta) + 25. (płyta) lub trybuny - 36 € jeśli na płytę już nie będzie.

Kasę mogę oddać natychmiast. Niestety z polowaniem na bilety może być u mnie ciężko. Jutro muszę siedzieć w pracy i nawet nie wiem czy nie mam poblokowanej strony LN.

"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."

#126 erin

erin

Użytkownik

• Members
  • 100 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 15:32

ZDECYDOWANI:

1. Bremo 25. 68 EU

2. andie 24. (płyta) + 25. (płyta, ew trybuna max 68 EU) (na 24. próbuję kupić sama, na 25. szukam kogoś pomocnego - oddaję za bilet zaraz po Nowym Roku)
3. erin 2x 24. (płyta) + 2x 25. (płyta lub trybuna 68€) 

4. Mac (VD) 24. (płyta 68ojro) (baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi zależy).

5. uzi 24. (płyta) + 25. (płyta) - będę gigantycznie wdzięczna jeśli ktoś mi kupi, ja w tej chwili nie mam możliwości żeby JUTRO za to zapłacić, ale oddałabym kasę jeszcze w tym tygodniu.

6. zooshe 24. (płyta) + 25. (płyta) lub trybuny - 36 € jeśli na płytę już nie będzie.

"LUB":

1.  U2 fanatic. 24. 25. (tylko jeśli są trybuny za 36 €) jak nie to 24 lub 25 (tylko płyta)

2.Łukasz U2 24 (trybuny 36 EU )(płyta nie) lub 25  (trybuny) ( płyta nie) - No jeśli się nie uda to będę szukał jakiejś dobrej duszyczki która się podzieli , oddaję właściwie natychmiast.

3. brzo 24. (trybuny 36 ojro) lub 25. (trybuny 36 ojro) (ja nietypowo szukam dobrego człowieka, któremu uda się kupić więcej i odsprzeda bilet- aktualnie nie posiadam karty)

4. Paweł = x24. LUB x25.  (trybuny 36>płyta>trybuny68>trybuny114)

5. Shirley88 24 (trybuny 68) lub 25 (trybuny 68)

#127 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 15:33

Dobra, zdecydowani:

odpadł peterpl, doszła Uzi. Andie ma kasę na 1 bilet, Uzi trzeba pożyczyć na 2, więc:

Erin  uderza na 24 na bilety dla: Erin, Uzi, acr, Andie (ja mam płytę rechts już, zapraszam :P)

tak to na razie widzę, co myślicie?

Wszyscy lecimy schematem 4x płyta  -> Jeśli nie będzie płyty to 4x trybuny 36 -> Jeśli nie będzie trybun 36 to 4x trybuny 68 -> jak nie ma trybun 68 to przerywamy polowanie -> ryneczek (Andie ze swoim biletem na 25. robisz jak chcesz oczywiście)

Wszytko może się jeszcze zmienić, to taka moja propozycja na teraz, mówcie.

dzięki Przemo za ogarnięcie! wszystko się zgadza.

Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#128 Bryliant

Bryliant

Użytkownik

• Members
  • 2 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 15:37

Hej! Mam bardzo pilne pytanie, może ktoś z Was wie coś więcej.. Otóż, jak wygląda ewentualna płatność za bilety wirtualną kartą kredytową ING? Dodam, że chcę zapolować na bilety na trybunach czyli papierowe jeśli dobrze wszystko ogarnąłem.. Pytam pod kątem wspominanej wielokrotnie weryfikacji kart, dowodów i biletów na bramkach. Z góry dzięki za jakiś odzew!

#129 izensien

izensien

Użytkownik

• Members
  • 23 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 15:48

A ja ponawiam prośbę o jakąś mapę obiektu

#130 tomol012

tomol012

Użytkownik

• Members
  • 125 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 15:55

Mam pytanie odnośnie wtorku. Wtedy ma być dostępne 8 biletów na osobę, ale czy jeszcze bilety w ogóle będą? Czy tam jest jakaś inna pula? O której we wtorek zacznie się sprzedaż tych biletów? O północy czy też o 9:00
macie info?

#131 Shirley88

Shirley88

Użytkownik

• Members
  • 1 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 16:12

Witam wszystkich,

jest jeszcze szansa na dwa bilety - Berlin 24 (trybuny 68) lub 25 (trybuny 68)?

#132 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 20:08

Gdzie mozna znalezc mape obiektu?

Ticketmaster podaje przedzial cenowy (bez GA?!) tutaj: http://www.ticketmas...-tickets/119023

(-->Ticket Preise)

#133 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 20:23

http://www.ticketbis...tickets/ev65959

Tu jest coś co wygląda ja mapa O2 World. Ale ceny z dupy więc nie mam pojęcia o co chodzi. Żeby dzień przed rozpoczęciem sprzedaży eventim nie publikował żadnych informacji -,-

Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#134 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 21:04

Ej jest 21 prawie, czy wszyscy gotowi, każdy wie co ma robić? :P Myślę głównie o mojej drużynie teraz,

Pozwolę się powtórzyć:

Schemat działania:

Z doniesie Łukasza wynika ( http://u2tour.de/news/article5280.html ) , że eventim.de ma wyłączność na płytę, a być może Ticketmaster ma wyłączność na 36 Eu bilety. Ja uderzam priorytetowo zatem w eventim. W artykule są linki do kupienia, mam nadzieję, że prawdziwe, ale na wszelki wypadek miejmy jakąś zakładkę z planem awaryjnym.

@uzi, acr - Uzi, moglibyście mnie asekurować jutro o tej 9:00, jakby mi się nie udało? Chodzi o 4x płyta na 25., na eventim.de. Jeśli mi się nie uda, to podam Wam dane karty i zapłaci ktoś z niej.

Tylko ciągle nie wiem, czy dane z karty muszą zgadzać się z danymi konta? Ktoś wie coś na ten temat?

Reszta;

1. Mac (VD) 24. (płyta 68ojro) (baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi zależy).

2. zooshe 24. (płyta) + 25. (płyta) lub trybuny - 36 € jeśli na płytę już nie będzie.

3.  U2 fanatic. 24. 25. (tylko jeśli są trybuny za 36 €) jak nie to 24 lub 25 (tylko płyta)

4.Łukasz U2 24 (trybuny 36 EU )(płyta nie) lub 25  (trybuny) ( płyta nie) - No jeśli się nie uda to będę szukał jakiejś dobrej duszyczki która się podzieli , oddaję właściwie natychmiast.

5. brzo 24. (trybuny 36 ojro) lub 25. (trybuny 36 ojro) (ja nietypowo szukam dobrego człowieka, któremu uda się kupić więcej i odsprzeda bilet- aktualnie nie posiadam karty)

6. Paweł = x24. LUB x25.  (trybuny 36>płyta>trybuny68>trybuny114)

7. Shirley88 24 (trybuny 68) lub 25 (trybuny 68)

dogadani? wiecie kto co robi? jest mało czasu, organizujcie się :P Chyba, że chcecie indywidualnie

#135 U2 fanatic

U2 fanatic

7

• Members
  • 1 510 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 21:31

Ci z priv (z cut-offu :D) - ja już takich naiwnych akcji nie będe zawiązywał bo do tego trzeba organizacji, której, co tu dużo mówić, nie ma. Róbcie co chcecie ju2ro, tak czy inaczej powodzenia wszystkim bez karty ! ;)

El silencio se vuelve melodia

#136 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 21:42

Ej jest 21 prawie, czy wszyscy gotowi, każdy wie co ma robić? :P Myślę głównie o mojej drużynie teraz,

wiemy :P liczę na cudowną boską interwencję, że nic się jutro nie wysypie po drodze :P

Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#137 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 21:49

Aj, trochę Wam zazdroszczę tego szykowania się już na koncerty. Ja póki co czekam na to czy mojemu bratu w Londynie uda się coś upolować. Jeśli się uda,to może z częścią z Was zobaczę się w ostatnich dniach października...a jeśli się nie uda to pewnie zobaczymy się w 2016...i to może na najładniejszym stadionie w Polsce  :D

Może i najładniejszym, ale mającym problem z akustyką. :D Wiem, że każdy chce, jak najbliżej, ale po Bon Jovi w Gdańsku nie mam ochoty na koncert U2 w tym miejscu. :P Jeden wielki pogłos....  Do tego najpóźniej w Polce latem robi się ciemno! :ph34r:

Hej! Mam bardzo pilne pytanie, może ktoś z Was wie coś więcej.. Otóż, jak wygląda ewentualna płatność za bilety wirtualną kartą kredytową ING? Dodam, że chcę zapolować na bilety na trybunach czyli papierowe jeśli dobrze wszystko ogarnąłem.. Pytam pod kątem wspominanej wielokrotnie weryfikacji kart, dowodów i biletów na bramkach. Z góry dzięki za jakiś odzew!

Weryfikacja kart to raczej ma być w USA i chyba w UK, ale w Niemczech co najwyżej bilety na komórkę. Nie wiem, czy będą sprawdzać dowody osobiste. Nic nie kojarzę, ale się nie zdziwię.

#138 izensien

izensien

Użytkownik

• Members
  • 23 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 22:15

http://www.ticketbis...tickets/ev65959

Tu jest coś co wygląda ja mapa O2 World. Ale ceny z dupy więc nie mam pojęcia o co chodzi. Żeby dzień przed rozpoczęciem sprzedaży eventim nie publikował żadnych informacji -,-

Widziałam to właśnie, ale zbyt dużo mi nie mówi bo lichy podział i te ceny z dupy. Też się dziwię, że eventim jeszcze nie pokazuje mapy jak to ma wyglądać wszystko. Czyli pozostaje jutro lecieć na pałe i mieć nadzieję na dobre (albo w ogóle jakiekolwiek :)) miejsce. W każdym bądź razie dzięki :)

#139 elemik

elemik

Użytkownik

• Members
  • 97 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 22:25

Widziałam to właśnie, ale zbyt dużo mi nie mówi bo lichy podział i te ceny z dupy. Też się dziwię, że eventim jeszcze nie pokazuje mapy jak to ma wyglądać wszystko. Czyli pozostaje jutro lecieć na pałe i mieć nadzieję na dobre (albo w ogóle jakiekolwiek :)) miejsce. W każdym bądź razie dzięki :)

Taki właśnie układ w O2 World sceny będzie.

te ceny straszne,ale to strona resellera. Niestety tak, jak viagogo etc. mają deale z oficjalnymi ticket vendorami. To są legalne strony i często jest tak, że my walczymy o bilety, a oni mają  z góry zaklepaną pulę biletów, tylko ceny są baaardzo windowane (nic dziwnego, eventim dostaje % do tych zawyżonych cen).

#140 AlanSTA

AlanSTA

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 823 Postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 22:31

Czy jest szansa , żeby jakaś dobra dusza powalczyła o jeden bilet na trybunę dla mnie :) Oddam kasę jak najszybciej!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych