Ej jest 21 prawie, czy wszyscy gotowi, każdy wie co ma robić? Myślę głównie o mojej drużynie teraz,
Pozwolę się powtórzyć:
Ja uderzam na 25. na bilety dla: Przemo, Acr, Erin, Uzi
Andie uderza po bilet dla siebie na 25.
Erin uderza na 24 na bilety dla: Erin, Uzi, acr, Andie (ja mam płytę rechts już, zapraszam )
Schemat działania:
Wszyscy lecimy schematem 4x płyta -> Jeśli nie będzie płyty to 4x trybuny 36 -> Jeśli nie będzie trybun 36 to 4x trybuny 68 -> jak nie ma trybun 68 to przerywamy polowanie -> ryneczek (Andie ze swoim biletem na 25. robisz jak chcesz oczywiście)
Z doniesie Łukasza wynika ( http://u2tour.de/news/article5280.html ) , że eventim.de ma wyłączność na płytę, a być może Ticketmaster ma wyłączność na 36 Eu bilety. Ja uderzam priorytetowo zatem w eventim. W artykule są linki do kupienia, mam nadzieję, że prawdziwe, ale na wszelki wypadek miejmy jakąś zakładkę z planem awaryjnym.
@uzi, acr - Uzi, moglibyście mnie asekurować jutro o tej 9:00, jakby mi się nie udało? Chodzi o 4x płyta na 25., na eventim.de. Jeśli mi się nie uda, to podam Wam dane karty i zapłaci ktoś z niej.
Tylko ciągle nie wiem, czy dane z karty muszą zgadzać się z danymi konta? Ktoś wie coś na ten temat?
Reszta;
1. Mac (VD) 24. (płyta 68ojro) (baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi zależy).
2. zooshe 24. (płyta) + 25. (płyta) lub trybuny - 36 € jeśli na płytę już nie będzie.
3. U2 fanatic. 24. + 25. (tylko jeśli są trybuny za 36 €) jak nie to 24 lub 25 (tylko płyta)
4.Łukasz U2 24 (trybuny 36 EU )(płyta nie) lub 25 (trybuny) ( płyta nie) - No jeśli się nie uda to będę szukał jakiejś dobrej duszyczki która się podzieli , oddaję właściwie natychmiast.
5. brzo 24. (trybuny 36 ojro) lub 25. (trybuny 36 ojro) (ja nietypowo szukam dobrego człowieka, któremu uda się kupić więcej i odsprzeda bilet- aktualnie nie posiadam karty)
6. Paweł = 2 x24. LUB 2 x25. (trybuny 36>płyta>trybuny68>trybuny114)
7. Shirley88 24 (trybuny 68) lub 25 (trybuny 68)
dogadani? wiecie kto co robi? jest mało czasu, organizujcie się Chyba, że chcecie indywidualnie