Czy ktoś z Was ma może video z występu w formacie mp4 lub avi?
Songs Of Innocence Promo Tour
Napisano 14 października 2014 - 17:32
Napisano 14 października 2014 - 18:11
nie wiem czy godzina programu się zmieniła (bo chyba miało być o 20.30), ale właśnie się zaczął w tle zapowiedzi prowadzącego Invisible i Miracle, to może te kawałki zagrają. U2 mają być zdaje się, że tuż po 20.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 14 października 2014 - 18:49
U2France napisało że U2 wykona Miracle i EBW nikt nie wie jedynie czy akustycznie czy już tym razem full band.
http://www.canalplus...nd-journal.html -tutaj stream
Hmmmm z dużym prawdopodobieństwem to beda te same wersje co we Włoszech. Ale mam nadzieję, że mnie miło zaskoczą! Jak akustycznie to przynajmniej niech grają w czwórkę.
Napisano 14 października 2014 - 19:02
No to mamy tylko Bono i The Edge
Napisano 14 października 2014 - 19:04
i znowu tłumaczy, którzy skutecznie zagłuszają
Napisano 14 października 2014 - 19:04
Francuz przynajmniej mówi Ju Tu.
Jeeeeeej, Bono mówi miliardowy raz to samo
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 14 października 2014 - 19:12
Francuska telewizja nie jest przynajmniej tak tandetna jak włoska (wystrój, wizualizacje, wszystko)
Napisano 14 października 2014 - 19:17
Francuska telewizja nie jest przynajmniej tak tandetna jak włoska (wystrój, wizualizacje, wszystko)
Przynajmniej słychać co mówi Bono.
Ale szkoda, że zapowiadają U2, a przychodzi tylko 2.
Napisano 14 października 2014 - 19:21
EBW poezja..
Napisano 14 października 2014 - 19:21
Piękne EBW !
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 14 października 2014 - 19:22
i znowu było bosko, co tu dużo mówić.. nawet chyba lepiej niż we Włoszech EBW wyszło.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 14 października 2014 - 19:23
i znowu tłumaczy, którzy skutecznie zagłuszają
Dobrze, że piosenek nie przetłumaczył - ba dum tssss
WOW ale przywalili piękne EBW - 5 razy lepsze niż przedwczoraj Bono zajechał ostro. Super
Napisano 14 października 2014 - 19:23
EBW lepsze niż we Włoszech!
Piękne to siłowanie się z głosem Widać, że Bono już sięga granic możliwości, ale daje dalej. Oj coś czuję, że będzie nowa wersja singlowa i może w przyszłości koncertowa. Chętnie usłyszałbym połączenie wersji akustycznej i albumowej.
Napisano 14 października 2014 - 19:30
Piękne wykonania, ale jednak publiczność gorsza niż włoska bo nie podchwyciła tak ładnie ,.ooo" w Miracle No ale jednak Włosi to Włosi
Mimo wszystko mam nadzieję, że to ostatni występ w okrojonym składzie i tylko z tym repertuarem Wszystko piękne fajnie jest, ale U2 to jeszcze dwóch pozostałych panów, a poza tym jak będą tak maglować wersje akustyczne to jeszcze wprowadzą ludzi w błąd i pomyślą że cała pedofilska płyta jest bez prądu
Napisano 14 października 2014 - 20:42
Na u2torrents już można znaleźć wersję SD: http://u2torrents.com/t?id=9554
Chwilę przed występem odsłuchałem po raz pierwszy EBW akustyczne z SoI Deluxe - a następnie występ - i już można powiedzieć, że nawet te wersje akustyczne są lepsze od tych na albumie ;P A co dopiero na koncertach w trasie?
Napisano 14 października 2014 - 21:30
jak ktoś nie oglądał na żywo ( zresztą ja też ) video poniżej
http://www.youtube.com/watch?v=v3cD9uSYnFs
Napisano 14 października 2014 - 22:38
Czyli w zasadzie mamy powtórkę z Włoszech. Mam wrażenie, że Bono walczył z głosem jeszcze bardziej, ale mimo wszystko bardziej podobał mi się występ we Włoszech, więcej ciepła płynącego z publiczności, która podchwyciła śpiewanie w Miracle. Jakby było po francusku U2?
17 Października 2014 - London, England - London Studios- Graham Norton Show BBC One 10:35 PM - rozmowa, występ: conajmniej Miracle (Of Joey Ramone)
Napisano 15 października 2014 - 09:42
Mam wrażenie, że Bono walczył z głosem jeszcze bardziej.
Tak zgadza się ma jakieś trudności z głosem mam wrażenie,że momentami skrzeczy. Oba występy jak dla mnie nie były rewelacyjne. Dziś śpiewają po raz trzeci może Bono będzie w lepszej formie wokalnej do trzech razy sztuka.
Napisano 15 października 2014 - 09:58
Przeciągnął jedynie 'Yooure way ..." wykrzyczał to mocno i głos lekko zachrypł , ale reszta piękna ! Plus zaczyna wracać do modulacji głosu a'la Lemon
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 15 października 2014 - 10:51
Nadchodzące występy:
15 Października 2014 - London, England at Maida Vale Studios BBC RADIO 2 - Jo Whiley - Godzina 19:00 występ: 3 nowe piosenki i jeden klasyk Mówi się, że Jo Whiley zabukowała, zespół na występy akustyczne podczas wywiadu - ale może wezmą i zagrają też coś z pradęm.
mam tylko nadzieję, że do "klasyków" nie wliczają się kawałki typy Buty niech zagrają jakiegoś Ajstyla.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych