Ta fryzura i okulary strasznie go postarzają.
Songs Of Innocence Promo Tour
Napisano 13 października 2014 - 11:04
To samo pomyślałam, ten fason okularów zupełnie mu nie służy;)
Napisano 13 października 2014 - 11:39
ano, niefajne te okulary (zwłaszcza oprawki), mógłby sobie lepsze sprawić a na buty nie zwróciłam uwagi jakoś, może to dobrze, widocznie nie były najgorsze
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 13 października 2014 - 11:41
Zgadzam się, w tych jednobryłowych z gwiazdą z 360 tour było mu najlepiej.
Te ostatnie są jakoś mało Boniaste
Napisano 13 października 2014 - 16:37
ja osobiście uwielbiam jak Bono załamuję się głos bo widać wtedy z jakim zaangażowaniem śpiewa a po usłyszeniu tej wersji miałem ciary !
[2] !!
No i słówko o modzie okulary dla mnie nawet spoko, a fryzura o wiele lepsza w czasie 360.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 13 października 2014 - 19:35
Ale to olewajstwo to w sumie też standard - Niemiec (acz nie każdy) będzie mówił "wallet" przez "v" i nie widzi w tym nic zdrożnego. Przecież jest Niemcem, dlaczego ma mówić po angielsku jak Anglik? Co dopiero Francuz - byłem kiedyś na międzynarodowej konferencji, byli prelegenci z kilkunastu krajów Europy, wszyscy mówili po angielsku, z akcentami lub bez, ale najgorszy był Francuz (Francuzka właściwie) - akcent francuski tak skrajny, że prawie nic nie mogłem zrozumieć. I podejrzewam, że nie dałaby sobie wytłumaczyć, że jest coś z tym nie ok. Ale też nie wszędzie tak jest, np. w Belgii mówią poprawnie.
Nie no akcenty rozumiem, tylko to nazwa własna i nie do końca pasuje, ale rzeczywiście jest coś na rzeczy, bo zarówno w Niemczech, jak i we Włoszech bardzo dobrze ma się dubbing w filmach (coś okropnego ) i tutaj w rozmowie mieliśmy tez tego przedsmak, bo zarówno Bono, jak i Edge mieli osobnych tłumaczy - Bono dostał tego bardziej krzykliwego.
Liczę na to, że w Canal+ będzie już cała czwórka, jak podczas NLOTH Promo Tour i zagrają elektrycznie.
EBW ma duże szanse na singla, ale pamiętam, że podczas Promo Tour lubią grać po jednym utworze z płyty, który nie jest i nie będzie singlem - z ATYCLB był to New York, a z NLOTH Breathe. Oby tym utworem nie było te EBW.
Napisano 13 października 2014 - 19:38
Wczorajszy występ był znakomity, ale dzisiaj jakoś strasznie mam ochotę na elektryczną odsłonę U2. Cholerka, jakby się pokusili nawet o takie Raised by Wolves czy Volcano na żywo, czuję, że byłaby moc. Ale raczej bez szans, jeśli coś usłyszymy full band to Miracle albo ew. EBW.
Napisano 13 października 2014 - 19:45
Dla mnie EBW w wersji full band niekoniecznie ma wielki potencjał singlowy, a akustycznie to jest bajka i sprawdza się świetnie na takim Promo Tour.
Może właśnie lepiej niech grają teraz EBW, a na singla coś bardziej.. singlowego np. Troubles
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 13 października 2014 - 19:48
moim zdaniem EBW i The Troubles mają bardzo porównywalny potencjał singlowy na korzyść EBW działa również początek nasuwający skojarzenia z WoWY. do radia jak znalazł <- imoimoimo
Napisano 13 października 2014 - 19:55
Podobieństwo do WOWY może być zgubne, jeszcze słuchacze Zetki nie odróżnią i co będzie ?
Napisano 13 października 2014 - 20:00
El silencio se vuelve melodia
Napisano 13 października 2014 - 20:35
A to co się szykuje na jutro w Paryżu będzie jakoś transmitowane w tv? Jakiś kanał ewentualnie mogę prosić?
Napisano 13 października 2014 - 21:32
Może to jest właśnie ta niespodzianka koncertowa, po dwa koncerty w hali jeden z prądem drugi akustyczny..... obym się mylił
Napisano 13 października 2014 - 21:50
We Włoszech było miło i sympatycznie, panowie sobie pobrzdąkali, pośpiewali, poklaskali, zaprezentowali swoje niesamowite umiejętności, ale teraz potrzeba obudzić fanów prawdziwym piorunująco energetycznym elektrycznym kopem. Dołączam się do Tych życzeń.
A to co się szykuje na jutro w Paryżu będzie jakoś transmitowane w tv? Jakiś kanał ewentualnie mogę prosić?
Narazie informacje są dość enigmatyczne, transmisja jest we francuskojęzycznym kodowanym Canal+, który o ile się nie mylę, nie jest w Polsce w żaden sposób dostępny. Być może ktoś udostępni jutro tuż przed koncertem jakiś stream i będziemy mogli korzystając z tego dobrodziejstwa obejrzeć ten występ na żywo. A jeśli nawet nie, sądząc po obecnym skupieniu uwagi na zespole, materiały video i audio trafią do sieci wkrótce po programie. Więcej informacji na temat jutrzejszego występu pojawi się, pewnie dopiero tuż przed startem programu. Z pewnością będzie to występ całą czwórką jak przyznał Adam ostatnio w wywiadzie.
Nadchodzące Eventy:
17 Października 2014 - London, England - London Studios- Graham Norton Show BBC One 10:35 PM - rozmowa, występ: conajmniej Miracle (Of Joey Ramone)
Napisano 13 października 2014 - 23:35
Z tych reklam Canal+ rozumiem, że będzie całe U2. To już plus.
Napisano 14 października 2014 - 00:51
Coraz bardziej mi się wydaję, że openerami na Blowjob Tour będą zamiennie: Lucifer Hands i Invisible.
Napisano 14 października 2014 - 06:57
Źródła francuskie podają, że cała czwórka jest w Paryżu - tym razem na pewno, gość z @U2 wziął nawet autograf od Adama. Nadal jednak nie ma pewności, czy będzie full band.
Napisano 14 października 2014 - 09:47
Nadchodzące Eventy:
Napisano 14 października 2014 - 16:46
nagranie tutaj: http://www.npr.org/b...studio-sessions (telefoniczny wywiad z Bono i kilka piosenek z SOI)
Napisano 14 października 2014 - 17:08
U2France napisało że U2 wykona Miracle i EBW nikt nie wie jedynie czy akustycznie czy już tym razem full band.
http://www.canalplus...nd-journal.html -tutaj stream
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych