Depeche Mode
Posted 19 maja 2009 - 20:40
Na stronie oficjalnej nic nie ma o odwolanym koncercie! I koncert nie zniknął ze strony Eventimu ani livenation!
I skąd te informacje o raku wokalisty!!!! nigdzie w serwisach zagraniczych ani polskich nie ma takiej informacji!
nie wiem po co siać takie plotki? bo ja się na prawdę przez chwilę przestraszyłam.
Gahan ma na prawdę niesamoty glos, i lepiej żeby dla nas jeszcze trochę pośpiewał.. odnoszę wrażenie, że go już wysyłacie na 'tamten' świat.
P.S. Z przykrością stwierdzam, że jego głos jest w dużo lepszej kondycji niż naszego ukochanego Bono (który przez palenie narobił sobie biedy) :/
Posted 19 maja 2009 - 21:01
Ludzie nie róbcie sobie żadnych żartów!!!!
Na stronie oficjalnej nic nie ma o odwolanym koncercie! I koncert nie zniknął ze strony Eventimu ani livenation!
Sporo powodów było już wyżej. Pewne jest, że ochrona która miała obstawiać koncert i mieszkać u mnie w hostelu anulowała rezerwację. Jest to chyba jednoznaczne. Z resztą gość, który dzwonił i odwoływał wyraźnie mówił koleżance, że koncertu nie będzie.
Posted 19 maja 2009 - 21:25
Posted 19 maja 2009 - 21:29
Gahan ma na prawdę niesamoty glos, i lepiej żeby dla nas jeszcze trochę pośpiewał.. odnoszę wrażenie, że go już wysyłacie na 'tamten' świat.
P.S. Z przykrością stwierdzam, że jego głos jest w dużo lepszej kondycji niż naszego ukochanego Bono (który przez palenie narobił sobie biedy) :/
Po pierwsze ..nikt nikogo nie wysyła na tamten świat...to sie nazywa siła internetu...bo każdy medal ma dwie strony...i tego już nikt nie zachamuje...
Po drugie...co ma 'piernik do wiatraka', co głos ma do tego i po co Bono w to mieszać...?! ,oburzona jestem i wypraszam sobie .
Niestety skutki przeszłości (jeśli chodzi o jego zdrowie) odbijają sie teraz głeboką czkawką...
Bardzo mi przykro...i bardzo mi też żal wszystkich fanów depeche mode, bo wyobrażam sobie co muszą czuć...
I od siebie życzę im duzo siły ..a Dave'wowi zdrowia i 100 lat....
Posted 19 maja 2009 - 21:51
Nie do końca się z tym zgadzam, radzę poczytać wszystkie wypowiedzi i niektóre z nich są na prawdę oschłe coś w stylu 'bye, bye Dave!".
"Po drugie...co ma 'piernik do wiatraka', co głos ma do tego i po co Bono w to mieszać...?! ,oburzona jestem i wypraszam sobie . "
A to tak mi przyszło na myśl. Zresztą tak napisała osoba, która zapoczątkowała wątek o DM, aby robić wszelkie porównania.
Posted 20 maja 2009 - 07:55
No ale już nie spekuluje...
Posted 20 maja 2009 - 10:20
..
kicha jak cholera...
szkoda ludzi, szkoda koncertu ...
ale najbardzie szkoda Dave'a .... oby plotki sie nie potwierdzily ...
i byly to tylko przejsciowe klopoty ! ..
zycze powrotu do zdrowia !
Posted 20 maja 2009 - 12:31
Jest mi strasznie przykro, ze Dave jest chory, licze, ze to nic powaznego, ale brak oficjalnego info od organizatorow, to jakas masakra i brak szacunku dla fanow!
Przegiecie...
http://www.u2.szczecin.pl
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users