Depeche Mode
Napisano 20 maja 2009 - 12:34
Napisano 20 maja 2009 - 13:09
A na allegro z godziny na godzinę coraz więcej biletów, nawet na taki w cenie nominalnej można trafić...
I pewnie organizator zastrzedł zapisem ze oddać bilety można tylko z paragonem
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 20 maja 2009 - 13:49
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 20 maja 2009 - 14:04
Jeszcze raz powtórzę, że szkoda mi fanów no i Gahana przede wszystkim. Niech wraca szybko do zdrowia! Potem nowe daty koncertów w PL i jeszcze nie jedno "Black Celebration" będzie odśpiewane.
Napisano 20 maja 2009 - 14:28
Napisano 20 maja 2009 - 14:39
Odwołanie imprezy, zmiany w programie, zwrot pieniędzy
Eventim jest jedynie pośrednikiem przy sprzedaży biletów i nie ma wpływu na zwrot pieniędzy w razie odwołania imprezy, ale poczyni wszelkie starania, by nakłonić do tego organizatora.. W przypadku zwrotu pieniędzy, koszt wydrukowania biletu zostanie zwrócony całkowicie. Ceny na stronie Eventim mogą zawierać dodatkowe koszty przedsprzedaży biletu i zawierają koszty systemowe. W wyjątkowych przypadkach (zmiana ceny przez organizatora, zwiększenie ceny na prośbę organizatora) może się zdarzyć, że wymagana cena będzie wyższa niż cena na bilecie. W takich wypadkach Eventim zwraca jedynie kwotę, która widnieje na bilecie. W przypadku odwołania imprezy bilety mogą być przekazane do zwrotu do dwóch miesięcy od planowanej daty odbycia imprezy. Bilety można zwracać w miejscu ich zakupu. W przypadku zakupu przez Internet bilety należy odesłać pod adres: Eventim Sp. z o.o., Al. Jerozolimskie 25, 00-508 Warszawa, wraz z numeru konta, na które mają być odesłane pieniądze oraz danymi potrzebnymi do wykonania przelewu lub zwrotu pieniędzy na kartę kredytową.
W przypadku odwołania, zmiany terminu lub zmian w programie, dodatkowe koszty poniesione przez klienta (jak hotel, dojazd etc.) nie będą zwracane. W przypadku odwołania, zmiany terminu lub zmian w programie, Eventim zastrzega sobie prawo do informowania klientów, którzy kupili bilet na daną imprezę o zmianach. Informacja taka może być przez Eventim wysłana mailem.
W przypadkach innych, niż omówione powyżej (anulacja, przełożenie imprezy bądź znaczące zmiany w jej programie) nie ma możliwości anulowania zamówienia ani zwrotu pieniędzy za nie, jeśli zamówienie zostało już opłacone.
Napisano 20 maja 2009 - 14:43
Napisano 20 maja 2009 - 15:05
"Prosimy posiadaczy biletów na warszawski koncert o zatrzymanie biletów do momentu, kiedy podana zostanie informacja o zmianie daty koncertu lub ostatecznym odwołaniu koncertu w Polsce."
Użytkownik Max edytował ten post 20 maja 2009 - 15:06
Napisano 20 maja 2009 - 15:06
Ok, czyli jeżeli dobrze rozumiem, kupię bilet na allegro (dajmy na to z ticketpro), koncert ma nowy termin w dniu kiedy ja jednak nie dam rady, to jak mam to rozwiązać aby dostać te 175zł z powrotem ("przesyłki kurierskiej" po ok 100zł od allegrowiczów nie liczę)? Bo przecież żaden empik czy saturn bez paragonu mi nie zróci kasy...
Pozostaje odsprzedać też na allegro
Napisano 20 maja 2009 - 15:08
Ok, czyli jeżeli dobrze rozumiem, kupię bilet na allegro (dajmy na to z ticketpro), koncert ma nowy termin w dniu kiedy ja jednak nie dam rady, to jak mam to rozwiązać aby dostać te 175zł z powrotem ("przesyłki kurierskiej" po ok 100zł od allegrowiczów nie liczę)? Bo przecież żaden empik czy saturn bez paragonu mi nie zróci kasy...
Tym akurat w ogóle nie przejmowałbym się, chętni na bilet zawsze będą.
Napisano 20 maja 2009 - 15:09
poki co - czekajmy cierpliwie, badzmy dobrej mysli zarowno co do zdrowia DG jak i ustalenia nowej daty koncertu w Polsce.
Napisano 20 maja 2009 - 15:31
Napisano 20 maja 2009 - 18:31
http://www.youtube.c...feature=related
...w najbliższej przyszłości!
Dave, wracaj!!!
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych