Skocz do zawartości

Zdjęcie

Depeche Mode

1697 replies to this topic

#481 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 19 maja 2009 - 18:05

To raczej jest w biznesie managmentu zespołu, żeby przenieść koncerty i 'trochę' zarobić hajsu.

#482 edun007

edun007

Użytkownik

• Members
  • 53 Postów

Napisano 19 maja 2009 - 20:40

Ludzie nie róbcie sobie żadnych żartów!!!!

Na stronie oficjalnej nic nie ma o odwolanym koncercie! I koncert nie zniknął ze strony Eventimu ani livenation!

I skąd te informacje o raku wokalisty!!!! nigdzie w serwisach zagraniczych ani polskich nie ma takiej informacji!

nie wiem po co siać takie plotki? bo ja się na prawdę przez chwilę przestraszyłam.

Gahan ma na prawdę niesamoty glos, i lepiej żeby dla nas jeszcze trochę pośpiewał.. odnoszę wrażenie, że go już wysyłacie na 'tamten' świat.

P.S. Z przykrością stwierdzam, że jego głos jest w dużo lepszej kondycji niż naszego ukochanego Bono (który przez palenie narobił sobie biedy) :/

#483 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 19 maja 2009 - 20:47

Nie rób sobie złudnej nadziei, że koncert będzie.
To, że ma raka to wymysł prasy.

#484 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 19 maja 2009 - 21:01

Ludzie nie róbcie sobie żadnych żartów!!!!

Na stronie oficjalnej nic nie ma o odwolanym koncercie! I koncert nie zniknął ze strony Eventimu ani livenation!

Sporo powodów było już wyżej. Pewne jest, że ochrona która miała obstawiać koncert i mieszkać u mnie w hostelu anulowała rezerwację. Jest to chyba jednoznaczne. Z resztą gość, który dzwonił i odwoływał wyraźnie mówił koleżance, że koncertu nie będzie.

#485 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 19 maja 2009 - 21:04

Po prostu Eventim i LN czekają aż główna strona DM ogłosi anulowanie koncertu.... Kwestia kilku/nastu godzin...

Użytkownik Max edytował ten post 19 maja 2009 - 21:05

#486 julia

julia

Użytkownik

• Members
  • 99 Postów

Napisano 19 maja 2009 - 21:06

W nocy mają dać oficjalnie info o odwołaniu...

#487 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 19 maja 2009 - 21:25

Cała sytuacja zaczyna smierdziec i coś wydaje mi się, że się troszke wkręcamy z tym wszystkim. Jak na razie nigdzie nie ma oficjalnego newsa. Dobra coś tam znikło z tej strony, ale to nie jest powód, żeby twierdzić, że koncertu nie bedzię. Proponuję poczekać i nie siać paniki bo jeszcze się okaże, że za 4 dni będziemy właśnie szalec przy Strangelove. A A69 podobno nic nie wie o tym, że nie ma grać. Livenation nadal przygotowuje się do koncertu...
Dołączona grafika

#488 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 19 maja 2009 - 21:29

Gahan ma na prawdę niesamoty glos, i lepiej żeby dla nas jeszcze trochę pośpiewał.. odnoszę wrażenie, że go już wysyłacie na 'tamten' świat.
P.S. Z przykrością stwierdzam, że jego głos jest w dużo lepszej kondycji niż naszego ukochanego Bono (który przez palenie narobił sobie biedy) :/

Po pierwsze ..nikt nikogo nie wysyła na tamten świat...to sie nazywa siła internetu...bo każdy medal ma dwie strony...i tego już nikt nie zachamuje...
Po drugie...co ma 'piernik do wiatraka', co głos ma do tego i po co Bono w to mieszać...?! ,oburzona jestem i wypraszam sobie :P.
Niestety skutki przeszłości (jeśli chodzi o jego zdrowie) odbijają sie teraz głeboką czkawką...
Bardzo mi przykro...i bardzo mi też żal wszystkich fanów depeche mode, bo wyobrażam sobie co muszą czuć...
I od siebie życzę im duzo siły ..a Dave'wowi zdrowia i 100 lat....
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#489 edun007

edun007

Użytkownik

• Members
  • 53 Postów

Napisano 19 maja 2009 - 21:51

"Po pierwsze ..nikt nikogo nie wysyła na tamten świat...to sie nazywa siła internetu...bo każdy medal ma dwie strony...i tego już nikt nie zachamuje..."

Nie do końca się z tym zgadzam, radzę poczytać wszystkie wypowiedzi i niektóre z nich są na prawdę oschłe coś w stylu 'bye, bye Dave!".

"Po drugie...co ma 'piernik do wiatraka', co głos ma do tego i po co Bono w to mieszać...?! ,oburzona jestem i wypraszam sobie :P. "

A to tak mi przyszło na myśl. Zresztą tak napisała osoba, która zapoczątkowała wątek o DM, aby robić wszelkie porównania.

#490 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 19 maja 2009 - 21:51

Najbardziej idiotyczne jest to, że rozmaite polskie serwisy są przekonane o odwołaniu koncertu, tymczasem na stronie zespołu dalej nie ma oficjalnego info w tej sprawie. To byłby kuriozum, gdyby koncert normalnie się odbył.

#491 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 Postów

Napisano 19 maja 2009 - 21:53

W nocy mają dać oficjalnie info o odwołaniu...

EDIT:

A jednak, w nocy nic się nie wydarzyło. Zero informacji na stronie. Ciekawe ile to jeszcze potrwa.

#492 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 20 maja 2009 - 06:00

tymczasem wczoraj wieczorem tvn24 posunal sie do tego, ze powiedzieli tam, ze cala trasa jest anulowana.
a na oficjalnej wciaz cisza, wiec badzmy dobrej mysli..

#493 Łukasz

Łukasz

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 20 maja 2009 - 06:15

nono. wszystkie informacje jakie miał tvn24 opierały sie na forum depeche mode. Nigdzie indziej nikt nie pisze nic o jakimkolwiek anulowaniu. Poza tym juz hirek wrona na swoim blogu usunął wpis o odwołaniu koncertu.
Dołączona grafika

#494 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 20 maja 2009 - 07:19

Zaczyna się z tego robić złej jakości farsa. Skąd Ci plotkarze biorą pomysły na te, czy inne informacje?!...

#495 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 20 maja 2009 - 07:29

Wychodzi na to, że tak do końca nikt nic nie wie. Tak jak wspomniał Łukasz, media bazują na tym, co ludzie napisali na forum DM i tyle....

#496 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 20 maja 2009 - 07:55

Chociaż jak ktoś całkiem słusznie napisał na forum DM, brak oficjalnej informacji może się wiązać z rozterkami zespołu nad odwołaniem kilku koncertów i kolejne oficjalne info może dotyczyć nie tylko odwołania warszawy, ale i większej części trasy.
No ale już nie spekuluje...

#497 //biesiada//

//biesiada//

Użytkownik

• Members
  • 293 Postów

Napisano 20 maja 2009 - 09:20

obawiam się, że nawet jeśli koncert się odbędzie to atmosfera na nim poważnie ucierpi w wyniku całego tego zamieszania...
oby zagrali i obym się mylił...

życzę zdrowia Dave'owi

#498 pigol

pigol

akinori gensai

• Members
  • 556 Postów

Napisano 20 maja 2009 - 10:20

Własnie podali w radiu informacje o odwolaniu koncertu i rozebraniu sceny na stadionie !!!
..
kicha jak cholera...
szkoda ludzi, szkoda koncertu ...

ale najbardzie szkoda Dave'a .... oby plotki sie nie potwierdzily ...
i byly to tylko przejsciowe klopoty ! ..
zycze powrotu do zdrowia !

koszulki dla fanów::

logo.jpg

oraz autorskie projekty:

maska02.jpg

#499 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 20 maja 2009 - 11:43

Słuchając dziś lokalnego radia najpierw usłyszałem o akcji fanów przed koncertem "Black Celebration" i całym oczekiwaniem na to wydarzenie, a za pół godziny ta sama stacja podała informację o odwołaniu koncertu.
Totalny idiotyzm.

#500 Małgosia

Małgosia

U2 and 80's addict

• Members
  • 1 106 Postów

Napisano 20 maja 2009 - 12:31

Zaczyna mnie juz ten caly bajzel niezle irytowac i moja chec wyjazdu na koncert zmniejsza sie z godziny na godzine.. :angry:
Jest mi strasznie przykro, ze Dave jest chory, licze, ze to nic powaznego, ale brak oficjalnego info od organizatorow, to jakas masakra i brak szacunku dla fanow!
Przegiecie...

http://www.u2.szczecin.pl

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych