Depeche Mode
Napisano 14 maja 2009 - 20:30
No ale np. grekom i turkom obiecali koncerty w późniejszych terminach, więc koszty ponownego wynajmu stadionu, ochrony itp. zespół chyba poniesie a nie 'ubezpieczalnia' (?)
przylukajcie jaki młyn
http://www.youtube.c...h?v=lo26hsdSPSI
-Andy! how are you!?
-good.
Użytkownik Max edytował ten post 14 maja 2009 - 21:00
Napisano 15 maja 2009 - 07:29
Mam jakiegoś pecha do Depechów. To byłby czwarty koncert, który planuje i na który bym nie poszedł.
Wcześniej na drodze stawały wyjazdy wakacyjne, mecze Polski na MŚ...
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 15 maja 2009 - 08:52
Z resztą w sumie nie było oficjalnego komunikatu w tej sprawie, więc nie wiemy tak do końca co mu dolega.
Ludzie piszą, że to może być 'początek końca' - zaawansowani narkomani raczej wątroby, układu krwionośnego i innych organów za bardzo sprawnych to nie mają, a już wiek taki, że wszystko się 'odzywa'.
Przypominam przy okazji, że człowiek ten przeżył śmierć kliniczną.
Napisano 15 maja 2009 - 11:19
Czekam z niecierpliwością aż wypłynie do neta jakiś soundboard z LiveHereNow, żeby to obczaić w odpowiedniej jakości
Napisano 15 maja 2009 - 11:28
Miałem niczego nie oglądać z Luksemburga, ale w końcu się skusiłem.Tymczasem do setu powróciło It's No Good, z czego bardzo ale to bardzo się cieszę, na dodatek obecna wersja bardzo mi się podoba http://www.youtube.c...h?v=bajVaG2d9y4
Czekam z niecierpliwością aż wypłynie do neta jakiś soundboard z LiveHereNow, żeby to obczaić w odpowiedniej jakości
It's No Good w niezłej formie.
Póki co, nie zapowiada się na odwołanie koncertów w krajach nadbałtyckich i oby tak pozostało.
Napisano 15 maja 2009 - 12:12
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych