Depeche Mode
Started by
SlawasU2
, maj 26 2007 13:21
1697 replies to this topic
Napisano 28 marca 2009 - 13:57
posłuchamy zobaczymy .....
nieomieszkam podzielić się opinia ....
pozdrawiam
nieomieszkam podzielić się opinia ....
pozdrawiam
Napisano 28 marca 2009 - 14:06
Czy mógłbym prosić, jeśli to możliwe, o linka na PM (ale nie torrent)? Do płyty mam wielką rezerwę, bo PTA było beznadziejne. (aczkolwiek Exciter bardzo lubię).
Link przesłany.
Jedna uwaga dla tych, którzy będą słuchać po raz pierwszy: album troszkę zyskuje, jeśli się go słucha głośno. Ale moja ocena (zapomniałem dodać pod recenzją) to 3.0 / 6.0.
Napisano 28 marca 2009 - 15:29
też tak sądzę.Max 4 utwory mi się spodobały, reszta jest taka...papkowata
Teraz tak:
najpierw ściągnełam na eMulu 5 utworów z SOTU, potem cały album przez torrenty.Na obu albumach są różne wersje chociażby "Hole to Feed", inaczej zaaranżowane! Na tym 5-cio utworowym jest bardziej pulsująca, a na drugiej bardziej "ciągła" i, właśnie, papkowata.I tu nie chodzi o jakość dźwięku lecz o aranżacje.Ciekawe, która jest oficjalna.Albo "Wrong"-na jednej bez, a na drugiej jest 3 razy "Wrong" przed pierwszą zwrotką.
Włala:
1 wersja HTF
i:
2 wersja HTF
Teraz tak:
najpierw ściągnełam na eMulu 5 utworów z SOTU, potem cały album przez torrenty.Na obu albumach są różne wersje chociażby "Hole to Feed", inaczej zaaranżowane! Na tym 5-cio utworowym jest bardziej pulsująca, a na drugiej bardziej "ciągła" i, właśnie, papkowata.I tu nie chodzi o jakość dźwięku lecz o aranżacje.Ciekawe, która jest oficjalna.Albo "Wrong"-na jednej bez, a na drugiej jest 3 razy "Wrong" przed pierwszą zwrotką.
Włala:
1 wersja HTF
i:
2 wersja HTF
Napisano 28 marca 2009 - 15:37
zalamka :\ ostateczny krach systemu depeche mode :\ zycie nie ma sensu :| przejebane :\ wpisujcie miasta ;(
nie no a tak na powaznie to tylko wrong, in sympathy i peace da sie tak dobrze sluchac, reszta to faktycznie beznadzieja
az pod koniec wylaczylem winampa
nie no a tak na powaznie to tylko wrong, in sympathy i peace da sie tak dobrze sluchac, reszta to faktycznie beznadzieja
az pod koniec wylaczylem winampa
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych