Dupa.
Songs Of Experience - nowy album
Napisano 13 czerwca 2016 - 20:57
Napisano 13 czerwca 2016 - 23:28
Wiedziałam, że nic z tego nie wyjdzie...
Napisano 23 czerwca 2016 - 12:20
Nieco informacji od Edka:
http://www.billboard...-of-death-metal
In March you said that the band hoped to get back on the road sooner rather than later. When is sooner?
That statement still holds true. Short of announcing the plan, which I can’t right now, we’re still on target to get out there sooner rather than later.
You’re calling from the studio. What is the time table for the new album?
We are still busting our ass to try to get it out this year. That’s our plan right now and exactly when, we’re not sure. Now a U2 album plan has been known to be revised (laughs). This is the working assumption. This is our ambition. It could change, but we’re really doing our best to get it out this year.
No to trzymamy kciuki
W wywiadzie mowa również o paryskich koncertach.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 23 czerwca 2016 - 13:17
Czyli elo wrześniowa premiero. Jak oni się STARAJĄ aby zdążyć wydać w tym roku to raczej znaczy, że jeszcze długa przed nimi droga
Napisano 23 czerwca 2016 - 14:36
Ktoś powinien zrobić generator wypowiedzi na temat nowego albumu U2. Cały czas to samo.
Napisano 23 czerwca 2016 - 19:57
Szanse na wrzesień są. Lub zima. Ale się zmartwiłem tym, że koncerty takie same mają być.
Napisano 23 czerwca 2016 - 20:41
Jeszcze wielu fanów nie miało okazji zobaczyć tej formuły koncertów. Tym bardziej w swych ojczystych krajach. By daleko nie szukać ---> my.
Ciekawe tylko jak pogodzą to wszystko setlistowo, znaczy: ile piosenek się ostatnie z SOI. Bo przecież nie mogą zupełnie ich wyeliminować (jak zrobili z NLOTH), biorąc pod uwagę chociażby nazwę i koncept trasy.
Napisano 23 czerwca 2016 - 22:36
Jacob, mimo nazwy i konceptu zagrali dwa legi trasy z samym materiałem z Innocence, nie zdziwiłoby mnie zagranie teraz tylko Experience, albo Exp i jakieś dwie wrzuty z SoI
Aha, jeszcze nie będę upierdliwie przenosił ale trzymajmy się tematów, wątek o trasie jest obok, ten jest o albumie
Napisano 04 lipca 2016 - 23:09
pracują Panowie pracują
Czy zdążą do jesieni? Bo, jak nie to nie mam pojęcia ile to wszystko jeszcze potrwa.
Napisano 05 lipca 2016 - 10:18
Takie ploty: https://m.facebook.c...657144754302780
Podsumowując:
- deadline prac na albumem był wyznaczony na zeszły weekend
- album zostanie wydany już niebawem, na pewno przed końcem roku
- zespół robi sobie wakacje w sierpniu, aby jesienią wznowić trasę koncertową
Informacje podobno od osób powiązanych bezpośrednio z zespołem. Także może już niedługo jakieś oficjalne zapowiedzi
Napisano 05 lipca 2016 - 10:32
"już niebawem, na pewno przed końcem roku"
Napisano 05 lipca 2016 - 10:46
Cierpliwość zostanie nagrodzona.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 14 lipca 2016 - 12:09
O, tak dziś mi się przypomniało. Zyskają u mnie dużo punktów jeśli nawiążą do:
https://www.youtube.com/watch?v=-yKRY85oiFs
To byłoby prawie jak granie Scarlet.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 14 lipca 2016 - 12:12
Moim marzeniem jest, aby od odtworzenia tego utworu zaczynały się koncerty. Wyobraźcie sobie, nagle gasną wszystkie światła w hali i zamiast People Have The Power mamy taki wstęp. To by było coś. Ale oczywiście nie wpadną na to.
Napisano 14 lipca 2016 - 18:59
Moim marzeniem jest, aby od odtworzenia tego utworu zaczynały się koncerty. Wyobraźcie sobie, nagle gasną wszystkie światła w hali i zamiast People Have The Power mamy taki wstęp. To by było coś. Ale oczywiście nie wpadną na to.
Oni w ogóle pamiętają, że mają taki utwór w swoim repertuarze?
Napisano 15 lipca 2016 - 11:09
Pamiętajcie o U2Logic. Zgodnie z regułami U2Logic, skoro nowy album będzie się nazywał "Songs Of Experience", to szansa na to, że na nim lub na trasie promującej znajdzie się jakiekolwiek nawiązanie do wcześniejszego kawałka zatytułowanego "Introduction To Songs Of Experience" są równe zeru.
Napisano 15 lipca 2016 - 12:28
In #ScarletCase we trust.
No taaak, pomyślą sobie, skoro już nagraliśmy i wydaliśmy Introduction to się już ludziom osłuchało, nie ma co wracać, było Intro, teraz jest Body i penis. I w ogóle kto wymyślił tytuł "Drunk Chicken"?!
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 18 lipca 2016 - 14:33
Na facebookowym profilu zespół zamieścił dzisiaj takie oto zdjęcie Adama. Za aparatem Anton C., więc to musi być raczej sesja związana z nowym albumem
Napisano 18 lipca 2016 - 14:41
Oby
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych