Super Bowl za 10 min
Have a good football everybody..
Posted 03 lutego 2014 - 00:22
Super Bowl za 10 min
Have a good football everybody..
xxx depe xxx
Posted 03 lutego 2014 - 00:24
Posted 03 lutego 2014 - 00:45
ić już fpizdu i przestań śmiecić.
xxx depe xxx
Posted 03 lutego 2014 - 01:12
so fuckin' true..
xxx depe xxx
Posted 03 lutego 2014 - 02:53
yy pomyliłem wątek
Łuch, Invisible dostało 10tke!
Posted 03 lutego 2014 - 08:16
9 to przesada, ale tak samo jak 1 i 2, no komą, porównajcie sobie to z choćby poprzednimi lead-singlami, Vertigo i GOYB, nawet im po latach jedynki aż nie dam. Ode mnie Invisible ma mocną 7 i to jest bardzo dobra ocena. Zabrakło kompozycyjnie nieco polotu ale brzmienie, świeżość i realizacja, aż po tekst, jak dla mnie w sam raz. Plus czynnik tego że dokładnie tego się spodziewałem, miło przewidzieć przyszłość i mieć rację
[2]
Czegoś faktycznie brakuje w kompozycji, jakieś drugiego poziomu muzycznego, jest dość prosto, trochę mi się ta prostota kojarzy z Glastonbury. Ale ona nie jest niczym złym, na pewno nie, po prostu nie będę tego słuchał w kółko, ale jak wpadnie na playlistę, to z przyjemnością do niego wrócę.
Posted 03 lutego 2014 - 08:34
Ode mnie 3 max. Ten bit Gdzie jest Larry??? Nie no to mi się kojarzy z hitem uszytym na zamówienie do zetki czy innej eremefki i tyle. Bardzo proste, bardzo słodkie i bardzo wkurzające. Nie znoszę takiej sieki, której teraz wszędzie pełno i uszami się wylewa a tu jeszcze dostaję ją od ukochanej ROCKOWEJ kapeli OL to arcydzieło przy tym, niestety. Tam była jakaś przestrzeń i dość fajna gitarka przynajmniej. Mam nadzieję, że to jest jakiś remix a wersja albumowa będzie bardziej strawna, chociaż na cuda nie liczę. No ale może po prostu jestem za trzeźwy do słuchania. Wypiję parę piwek i podejdę jeszcze raz wieczorem na spokojnie bo pierwsze zderzenie jest straszne.
See through in the sunlight
Posted 03 lutego 2014 - 08:47
No to ja po czterech odsłuchach, przy czym drugi mnie rozwalił i ledwo się opanowałem aby wejść na forum i przeprawić ocenę z 7 na 10, daję 8 .
Ma groove najlepszych odrzutów z ATYCLB, popowość Crazy, połamanie Lady With the Spinning Head, słodkość OotS. And last, but not the least - JEST TO U2 pełną gębą.
Posted 03 lutego 2014 - 08:51
Daje 7
Posted 03 lutego 2014 - 08:59
Widzę, że singiel wzbudza skraje emocje, co jest idealnym wyznacznikiem tego, że zespół nagrał coś INNEGO niż zazwyczaj.
Niektórzy widzą radiowy hit na zamówienie (wybaczcie, ale mega śmieszna ocena;)), inni - elektronikę najwyższych lotów
Posted 03 lutego 2014 - 09:08
To nie jest singiel! Poza tym daj swoją ocenę Max, też się pośmiejemy
See through in the sunlight
Posted 03 lutego 2014 - 09:14
Już dałem - 7.
Jest to singiel, ale nie okraszony mianem "lead single" czy tam "main single". Będzie na płycie, więc jest to singiel.
Posted 03 lutego 2014 - 10:09
Ode mnie 8.
Posted 03 lutego 2014 - 10:09
Raz , dwa . Raz dwa trzy
Pięć sześć siedem . OSIEM
Posted 03 lutego 2014 - 10:18
Przeprawiłem z 9 na 10.
Posted 03 lutego 2014 - 10:18
Mocna 7
Posted 03 lutego 2014 - 10:34
W pierwszym poście aktualizacja i przekład tekstu na PL
Posted 03 lutego 2014 - 10:40
Na razie 7 ale tendencja wzrostowa.
Posted 03 lutego 2014 - 10:45
Ja oceniam na 8. Zaskoczyli, "niby-słabe" a ruszają konkretnie! Dla mnie pozytywne zaskoczenie, Przesłuchanie po wyspaniu się dodało punkt
Przypominam:
1. W pierwszym poście średnia z ocen, tekst oraz jego przekład, ciekawostki, krótki opis itp.
2. Żeby ten temat faktycznie miał ręce i nogi to zaktualizowałem pierwszy post. Ten temat to ankieta + "wystawienie i krótkie uzasadnienie oceny", a całe rozmowy i inne opinie zalecam pisać w głównym temacie. Niech moderatorzy osądzą czy zostawić + oczyścić temat czy całkiem połączyć z tematem głównym.
P.S - podpatrzyłem z innego forum i chciałbym docelowo zrobić dział z takim głosowaniem + opisem każdego utworu/albumu U2. Jeżeli się Wam pomysł podoba to dajcie znać +przydała by mi się pomoc przy tym
Nowe wydawnictwa: Songs of Innocence / Songs Of Experience →
Wszystko na temat Songs of Innocence / Songs Of Experience / Ordinary Love / Invisible →
InvisibleStarted by chrapcio , 10 sty 2014 super bowl, u2, invisible, red and 1 more... |
|
|
0 members, 2 guests, 0 anonymous users