Mówcie co chcecie, ale jest moc
http://www.dailymoti...r-2-17-14_music
Napisano 18 lutego 2014 - 07:34
Napisano 18 lutego 2014 - 07:57
Po Bono widać głód występów live.
Po ruchach Adama widać, że było zimno na tym dachu.
xxx depe xxx
Napisano 18 lutego 2014 - 09:15
Nie wiem czy zła synchronizacja dzwięku z obrazem czy po prostu Larry gra z playbacku
Napisano 18 lutego 2014 - 09:26
Ogółem wyszło super , Bono w formie , zawiodłem się tylko na Larrym , myślałem że wbije za pełny zestaw perkusyjny
Edge się nie pierdzieli , dorwał nowego Gretsha , jak widać nie tylko na potrzebe teledysku , ale w refrenie rąbie te rockowe chwyty , a partia tych najbardziej "Edżowych" zagrana przez dzwoneczki z taśmy , ale do przeżycia Ogółem bardzo na + jest moc!
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 18 lutego 2014 - 10:19
Larry nie wyrabia? Szkoda tego playbacku. Ale czuć w tym kawałku coś, jakby inną jakość, czuć, że rwą się znów do koncertów do grania. Moc! A i te dzwoneczki, taki subtelny akcent (choć też chyba z odtworzenia). Aha i ktoś tu wcześniej pisał, że się doszukał w Invisible punka. Chyba właśnie w tym live ja to wysłyszałam.
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 18 lutego 2014 - 10:33
no proszę
a jednak nadal potrafią
Napisano 18 lutego 2014 - 10:38
Myśle że Larry jest na pół Playbacku ;P
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 18 lutego 2014 - 10:40
tam jest sporo playbacku w ogóle ;P
Napisano 18 lutego 2014 - 10:41
Dla mnie super, wreszcie zabrzmiało to jak rasowy rockowy kawałek, brudny i głośny, dzwonienie Edka już nie jest na pierwszym planie, Bono musi się przebijać przez dźwięku basów i gitar, i robi to świetnie! Jest moc, na koniec aż mi się chciało śpiewać z jajkami sadzonymi "there is no them" Oj będzie czad na koncertach!
Chyba właśnie w tym live ja to wysłyszałam.
Dokładnie, ten kawałek jest tak wygładzony, że trudno tam doszukać się czegokolwiek, co ma trochę pieprzu, tutaj to wszystko wychodzi.
Napisano 18 lutego 2014 - 11:29
Napisano 18 lutego 2014 - 13:21
Nie no,świetnie to wygląda. Bono jaki napalony jakby śpiewanie było dla niego jak oddech,a on dorwał butle z tlenem.
W taki właśnie sposób piosenka się dopełnia.
Chłopcy są głodni gry na żywo.
El silencio se vuelve melodia
Napisano 18 lutego 2014 - 14:55
Skoro wszyscy tak chwalą to ja muszę wypunktować wszelkie wady występu :
1) Bono strasznie fałszuje na tym dachu, mam nadzieję, że to tylko wina warunków atmosferycznych tamże.
2) Nie wiem po co byli ci śmieszni statyści w ubrankach jak z Flasha, walący w kosze na śmieci
3) Bono założył swoje najgorsze okulary
4) Kryzys w zespole się pogłębia - Larry już nawet nie siada z zespołem na jednej kanapie
5) Edge mógł pociągnąć Stairway to Heaven na spontanie - wyszedłby na pewno epicki coverek
Napisano 18 lutego 2014 - 15:00
dzwonienie Edka już nie jest na pierwszym planie
I bardzo dobrze, przynajmniej w zamian wycina konkretnie na swoim Gretschu A jak Bono śpiewa "there is no them"! <3 Widok z dachu też robi niemałe wrażenie, tak swoją drogą.
Napisano 18 lutego 2014 - 15:49
Napisano 18 lutego 2014 - 16:09
Promo CD zawsze są bardzo drogie zaraz po ukazaniu się.
A to chyba pierwsze jakie pokazało sie na rynku.
Każdy z kolekcjonerów chce to mieć 'zaraz', 'teraz'.
Później ceny spadają.
5 lat temu pierwsze egzemplarze Get On Your Boots Promo CD szły coś za 120-180 USD
Po kilku miesiącach można było je spokojnie kupić za 20-30 USD
xxx depe xxx
Napisano 18 lutego 2014 - 17:22
Raczej nie. To chyba tylko jakaś folder-plakat-okładka.
Widać jak ją odkłada pod biurko, to druga strona jest niezadrukowana, cała czarna.
xxx depe xxx
Napisano 18 lutego 2014 - 18:15
Ej super jest ten dachowy występ. Chłopaki się spisali. Teraz nie ma bata, wystrzelą mocno z następnym albumem, to będzie coś dużego! Can't wait
Napisano 18 lutego 2014 - 18:35
Co do występu, no widać po Bono ten głód występów, to "good to be back" wyraźnie go cieszy. Śpiewanie nie najczyściej mu wyszło, ale może to wina tego mrozu i podejscytowania... Generalnie muszą się rozkręcić chłopaki. A i sam widok z dachu, piękny, tak;)
Napisano 18 lutego 2014 - 19:54
Szkoda, że wycięli drugą gitarę (liczyłem, że Bono się skusi na lans tą zieloną nówką z 360*), zagrali może niezbyt czysto (zwłaszcza śpiew Bono, chociaż do trasy na pewno potrenują), ale to mocne wejście Edga na "there is no them" to prawdziwa MOC powinni to dłużej ciągnąć i może jakieś solo wcisnąć
Przekonali mnie, by dać Invisible jeszcze jedną szansę!
Also tagged with one or more of these keywords: super bowl, u2, invisible, red, nowy singiel u2
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych