Oto jak ludzie potrzebują koncertu U2 w Polsce
http://www.gazetawro...losuj,id,t.html
P.S.
Marzia Gaggioli???
Napisano 31 lipca 2014 - 22:10
http://www.gazetawro...losuj,id,t.html
P.S.
Marzia Gaggioli???
Napisano 31 lipca 2014 - 22:26
Jack White 116 - One Direction 22 tyś. Wrocławiański oddział fanek wygrał.
Marzia nie znam kobiety Może gra w duecie z tymi wyżej ( -,-) i fanki chcą sobie zrobić 2 w jednym ;P
Napisano 31 lipca 2014 - 23:03
El silencio se vuelve melodia
Napisano 31 lipca 2014 - 23:07
Dobrze że wygrał
Z ciekawości sprawdziłem liczbę ludności w Wrocaławiu : 632 561 (stan na rok 2010) Więc jeśli na One Direction i tą babeczkę głosowali ludzie tylko z Wrocka , to nie powiem , twardy front ustanowili
Napisano 01 sierpnia 2014 - 06:52
Napisano 01 sierpnia 2014 - 10:16
Plota:
"U2′s next tour will officially be opening in Vancouver in May of 2015, with two nights (currently) at Rogers Arena. From there, it will continue to hit major markets for multiple nights. The second leg of the tour will be including stadiums."
http://ajournalofmus...ouver-may-2014/
Napisano 01 sierpnia 2014 - 16:32
Sytuacja dojrzała już do tego, by zdelegalizować Internet.
Napisano 01 sierpnia 2014 - 19:28
Plota:
"U2′s next tour will officially be opening in Vancouver in May of 2015, with two nights (currently) at Rogers Arena. From there, it will continue to hit major markets for multiple nights. The second leg of the tour will be including stadiums."
Czyli scenariusz ET/VT - jak dla mnie najlepszy dla nas, bo lubię stadiony i może bilety będą trochę tańsze od tych w halach. Z drugiej strony bardziej "kameralna" trasa w halach mogłaby zawierać więcej smaczków dla fanów...
Napisano 01 sierpnia 2014 - 21:38
Ja nie jestem takim optymistą - raz, że akustyka (było już mówione) masakra, a IMO Live Nation Polska już się postara, żeby bilety nie były tańsze niż na hipotetyczne halowe Ja mam nadzieję, że dostaniemy hale.
Napisano 11 września 2014 - 10:04
Można już zastanowić się jakie piosenki z SoI widzielibyśmy w secie koncertowym. Zapewne można się spodziewać 4-5 kawałków z nowej płyty. Ja stawiam, że Miracle będzie openerem, spodziewam się też, że usłyszymy Sleep Like a Baby Tonight i Volcano, w sekcji akustycznej może się też pojawić Song for Someone. Ciekawe za to jak rozwiążą problem z The Troubles i Lykke Li, będzie im towarzyszyła na wszystkich koncertach/taśma czy może po prostu nie będą w ogóle grali tego kawałka?
Napisano 11 września 2014 - 10:12
The Miracle (Of Joey Ramone) na bank będzie openerem, już słysze to "ooOOOOooo" na samym początku Poza tym obstawiam że grane będzie "Every Breaking Wave", "Volcano" może nam zastąpić "Vertigo" w ostrzejszych kawałkach, "Sleep Like a Baby Tonight" pójdzie na bis. Nie wiem jak z "The Troubles", bo ciągle mam nadzieję, że na koniec będziemy słyszeli "MoS" Z resztą muszę się jeszcze osłuchać
Napisano 11 września 2014 - 10:27
Ja w secie zamiennie z Elevatio widzę Californię. Tak na szybko. Potem pomyślę co dalej
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 11 września 2014 - 10:30
El silencio se vuelve melodia
Napisano 11 września 2014 - 10:38
The Miracle zdecydowanie nadaje się na openera. Poza tym pewnie możemy spodziewać się bardziej energetycznych kawałków: Californii, Volcano, This Is Where You Can Reach Me Now, być może w zastępstwie za Elevation lub Vertigo. Z tych wolniejszych mogą zagrać Every Breaking Wave. Mam też nadzieję, że znajdą miejsce w secie dla Sleep Like a Baby Tonight. Gdyby zdecydowali się grać The Troubles, pewnie głos Lykke Li poleciałby z taśmy, ale znając ich, bardzo możliwe, że nie będą tego grali. A byłoby szkoda.
Napisano 11 września 2014 - 10:44
. Gdyby zdecydowali się grać The Troubles, pewnie głos Lykke Li poleciałby z taśmy, ale znając ich, bardzo możliwe, że nie będą tego grali. A byłoby szkoda.
Podczas Your Blue Room puszczali Sinead O'Connor z taśmy i brzmiało świetnie , więc czemu nie ?
Napisano 11 września 2014 - 10:45
Miracle na pewno będzie rozpoczynać koncerty na nowej trasie, to ten rodzaj kopnięcia z mocnym zamachnięciem się od którego zespół lubi zaczynać. To też dobra nazwa na nazwanie całego tour. Może zaproszą Lykke Li do supportowania a potem do odśpiewania tego kawałka, byłby fajny motyw.
Napisano 11 września 2014 - 10:56
co do Miracle jako openera to widzę, że wszyscy się zgadzają, every breaking wave i california to pewniaki. Tak samo murowanymi mocnymi utworami są Volcano i Cedarwood wg mnie, mogą spokojnie bez przeszkód wywalić elewacje i vertigo dla tych W ogóle będą jechać ostro te kawałki na trasach, koniecznie Sleep lika a baby muszą grać, ale tak samo będzie z Irisem i Wilkami, będą na pewno!
Napisano 11 września 2014 - 11:01
Iris niech wskakuje za SBS
Napisano 11 września 2014 - 11:06
Wszelkie przewidywania dotyczące trasy mogą wziąć w łeb po wydaniu Songs Of Experience. W tym wypadku chyba jednak musieliby stosować ostre rotacje w setlistach
Napisano 11 września 2014 - 11:15
Chyba że pojadą scenariuszem z Zooropy i wydadzą bez spiny w trakcie trasy. Albo wogóle nie wydadzą i nie będzie problemu ;D
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych