Survivor Albumów
Napisano 08 kwietnia 2013 - 17:56
War
Nie, ani acr ani Johnny mnie nie przekupili.
Napisano 08 kwietnia 2013 - 18:49
Napisano 08 kwietnia 2013 - 19:29
No więc właśnie obiektywnie AB jest dziełem pretensjonalnym i kiczowatym, i nie zmieni tego fakt, że u tylu ludzi wzbudza on takie emocje (jako że, podobno, "ocieka krwią" itp.).
Na czym polegają te "obiektywne" kryteria?
Napisano 08 kwietnia 2013 - 20:13
Napisano 08 kwietnia 2013 - 21:33
*jak ktoś uzna że to niezgodne z uczciwością bo nie zagłosowałem na najsłabszą moim zdaniem płytę - cóż. Jaki by to miało sens? Głosuję tak, żeby końcowy ranking jak najbardziej pokrywał się z moim. Żadnych zmów, układzików, nic. Jest to uczciwe podejście moim zdaniem też
Napisano 08 kwietnia 2013 - 22:58
All That You Can't Leave Behind
Napisano 08 kwietnia 2013 - 22:59
war
Napisano 08 kwietnia 2013 - 23:03
Zagłosowało 27 osób:
War 12
Pop 3
All That You Can't Leave Behind 11
The Unforgettable Fire 1
Przewagą jednego głosu odpada War.
Kontynuujemy:
October (10)
War (6)
The Unforgettable Fire
The Joshua Tree
Achtung Baby
Pop
All That You Can't Leave Behind
No Line On The Horizon (9)
Głosowanie potrwa do środy, 10. kwietnia, do godz, 23.59.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 08 kwietnia 2013 - 23:07
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 08 kwietnia 2013 - 23:08
Z bólem serca
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 08 kwietnia 2013 - 23:08
Żałuję, że Owłos mnie namówił do uczciwego głosowania i nie oddałem głosu na ATYCLB
Napisano 08 kwietnia 2013 - 23:13
Owłos, to że zagłosowałem w ostatniej minucie to chyba nie skandal? Zwłaszcza, że tak jak już powiedziałem, głosowałem na War wcześniej. A może myślisz, że ktoś mnie do tego głosu musiał namówić? Mnie, który chyba każdemu już tu zrobił przykrą niespodziankę?
I żeby nie było, to teraz dla odmiany walnę sobie głos w pierwszych minutach trwania rundy:
Pop
A tak po za tym, to chciałem powiedzieć, że bardzo mnie śmieszy sytuacja, która właśnie nam się kreuje. Nikt nie zakłada żadnego frontu, tylko hejterzy ciągle próbują nam ten front wmówić i dzięki temu, chcąc nie chcąc, mobilizują ten 'niby front' do aktywnego głosowania /> A tak naprawdę jedynym frontem, który ja widzę w tym survivorze, to front ataku ATYCLB /> Zaczęlibyście głosować fair*, a nie zakładacie jakieś fronty />
*Nadal nikt mi nie wytłumaczył co złego jest w tych frontach. Od sprawiedliwych wyników, mamy wszelkiego rodzaju sondy na forum, a survivory rządzą się swoimi prawami. Miała lać się krew i czasem się leje /> Takie chyba było główne założenie tej zabawy/gry (niepotrzebne skreślić).
Napisano 08 kwietnia 2013 - 23:25
Nie żałuj uczciwości, niech się inni wstydzą nieuczciwości.POP
Żałuję, że Owłos mnie namówił do uczciwego głosowania i nie oddałem głosu na ATYCLB
Ja nikogo do głosowania na ATYCLB nie namawiałem, nic nie wiem o takich ruchach innych i mam wrażenie, że są to głosy na najsłabszy album, a nie na ten album, bo inny powinien być wyżej. Nie można tego powiedzieć o "drugiej stronie"A tak po za tym, to chciałem powiedzieć, że bardzo mnie śmieszy sytuacja, która właśnie nam się kreuje. Nikt nie zakłada żadnego frontu, tylko hejterzy ciągle próbują nam ten front wmówić i dzięki temu, chcąc nie chcąc, mobilizują ten 'niby front' do aktywnego głosowania /> A tak naprawdę jedynym frontem, który ja widzę w tym survivorze, to front ataku ATYCLB /> Zaczęlibyście głosować fair*, a nie zakładacie jakieś fronty />
*Nadal nikt mi nie wytłumaczył co złego jest w tych frontach. Od sprawiedliwych wyników, mamy wszelkiego rodzaju sondy na forum, a survivory rządzą się swoimi prawami. Miała lać się krew i czasem się leje /> Takie chyba było główne założenie tej zabawy/gry (niepotrzebne skreślić).
Kiedy widziałeś tutaj jakąś sondę? A taką dotyczącą muzycznych rankingów i klasyfikacji to chyba nigdy nie widziałem.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 08 kwietnia 2013 - 23:30
Moje ulubione płyty U2 to (sonda wielokrotnego wyboru)
A tutaj jeśli chodzi o utwory na poszczególnych albumach:
U2 po kolei w skali 1-10
Była też pierwsza edycja, więc jak widać trendy są badane w miarę na bieżąco, a zawsze można zrobić nowy ranking
Napisano 08 kwietnia 2013 - 23:42
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 08 kwietnia 2013 - 23:49
Napisano 09 kwietnia 2013 - 00:09
I żeby nie było, głos Szczotka na Pop jest zupełnie glosem przeciwko mnie też Aaa, zostały już tylko te albumy co zostały. No to bardzo proszę, mogę totalnie uczciwie i z pełnym przekonaniem zagłosować na Achtung Baby. Poza tym kolejność dowolna.
Napisano 09 kwietnia 2013 - 00:29
Napisano 09 kwietnia 2013 - 00:40
Achtung Baby, bo u mnie jest na 5. miejscu, więc głosuję zgodnie "z sumieniem".
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych