U2 w 3D
Napisano 10 kwietnia 2008 - 21:05
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
#502 Guest_Mac_*
Napisano 10 kwietnia 2008 - 21:08
ponoć niektóre IMAXy przewidziały wyświetlanie U23D tylko przez miesiąc,a z tego, co mi wiadomo Helios też nie ma zamiaru wyświetlać dużo dłużej lepiej iść póki jest...
No jak wyświetlają takie pierdoły jak tajemnice jakiegoś zamku itp. to nie wiem dlaczego mieliby nie wyświetlać U23D.
Ale zgadzam się, lepiej iść póki jest
Napisano 10 kwietnia 2008 - 23:31
W kinach z możliwością projekcji filmów w 3D, repertuar zazwyczaj zmienia się raz na pół roku, także każdy powinien zdążyć obejrzeć.
Z wypowiedzi na Zootopii wynika, ze w niektorych stanach USA wyswietlali przez 3-4 miesiace. Nie wiem jak u nas, ale widzac prawie puste sale kinowe i podslyszane komentarze pracownikow, to czarno to widze. W Gdansku graja co 2 godziny, jest jednakowy cennik dla seansow w dniach roboczych i w weekendy. Byc moze spodziewali sie tlumow (i konikow? ) jakby to byl koncert na zywo, ale marketingowcy sie przeliczyli.
Jednej rzeczy nie potrafie zrozumiec: dlaczego automaty gasza swiatlo przed rekamami na poczatku seansu i wlaczaja je, kiedy film jeszcze trwa, zwykle gdy pojawiaja sie napisy, po ktorych czasami jest zakonczenie (np. fragment Yahweh).
Napisano 11 kwietnia 2008 - 09:55
Już mam ochotę wybrać się na kolejny seans, tylko w portfelu trochę pustawo
Napisano 13 kwietnia 2008 - 09:11
Cyt: za Onet, więcej w linku poniżej:
http://film.onet.pl/...wiadomosci.html
#508 Guest_QuickShowerJam_*
Napisano 13 kwietnia 2008 - 09:25
ten fragment jest genialny:
"W liczbie widzów na kopię wyprzedziła go tylko komedia romantyczna "Nie kłam, kochanie"."
I oczywiscie komentarze na onecie:
"Sony Bono to nieżyjący mąż Szer. Podobno zatłukli go na śmierć i upozorowali wypadek narciarski."
"Jestem lekarzem i ostrzegam przed takimi wybrykami, jak słuchanie głośnej muzyki"
;pp
Napisano 13 kwietnia 2008 - 10:16
Jeśli znalazłam dobre dane, to w pierwszy weekend [4-6.04] wyświetlania obejrzało 11 303 widzów
http://www.stopklatk...ult.asp?bi=3386
a jak nizej czytamy "1) Wyniki filmu U23D nie obejmują wyników kin IMAX"
wiec tych widzow było troszke wiecej co oczywiście cieszy
Napisano 13 kwietnia 2008 - 10:41
Napisano 13 kwietnia 2008 - 10:58
Napisano 13 kwietnia 2008 - 13:12
ale najbardziej uśmiałam się, jak był motyw z Adamem, gdy tak podchodzi do kamery, że aż za koszulke mu się zagląda byłam dwa razy w kinie i za każdym razem odruchowo sie uchylałam żeby mnie Adam nie potrącił
Napisano 13 kwietnia 2008 - 20:35
Na premierze siedzialam dalej, tym razem w heliosie w 5 rzedzie i efekty lepsze bez porownania - im blizej tym lepiej!
Oczywiscie koncert mi sie podobal, pewnie jeszcze znow sie wybiore hehe
Edek dwoi sie i troi, Adam co chwila "uderza" publicznosc basem , fajny fragment Larrego i Bono podczas Love, Peace.., no i w koncu sam Bono - mistrz ceremonii. A ceremonia istnie duchowa.
No i publicznosc! Pelna energia, entuzjazm, radosc!
Najlepsze momenty moim zdaniem -
Love, Peace.. moc, moc, moc. Psychodelia. Bono "w furii"
Bullet The Blue Sky, w sumie tu jestem nieobiektywna, bo kocham ten utwor. Motyw pirotechniczny swietny.
Miss Sarajevo, partia Luciano powala i przechodza dreszcze!
Where The Streets.., publicznosc!!
@Atomic Mario: byles w szczecinskim Heliosie?
http://www.u2.szczecin.pl
Napisano 13 kwietnia 2008 - 21:01
Myślę, że najlepszym komentarzem będzie to, że po drugim razie dostałam gorączki
A Bono to mnie się normalnie będzie śnił
Uważam, że gdyby ten koncert był 2D, to i tak byłby genialny - U2 + latynosi to wulkan!
dobra, bo moja gorączka daje mi się we znaki i muszę iść spać. W każdym bądź razie GORĄCO zalecam!
Napisano 14 kwietnia 2008 - 18:07
@Atomic Mario: byles w szczecinskim Heliosie?
Oczywiście, że tak Był to bardzo spontaniczny wypad, więc nie zdołałem nawet dać znać, że odwiedzam Szczecin. W niedalekiej przyszłości planuję powtórkę, więc może będzie okazja jeszcze się spotkać Małgosiu? Mam jednak wątpliwości czy U2 3D nie jest już wycofywany z repertuaru - na stronie szczecińskiego Heliosa można rezerwować miejsca jedynie do 17 kwietnia. Jeśli tak to będzie dziwna sytuacja - na sobotnim seansie była bardzo dobra frekwencja (gdzieś tak 2/3 miejsc na sali było zajętych). Była nawet grupka widzów w wieku ok. 65 lat.
Napisano 14 kwietnia 2008 - 20:53
And I found alcohol
And I bought some style
I wanted to meet God
Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:12
Ja w ten weekend zaliczyłam drugi raz i myślę, że na tym nie skończę za każdym razem wybieram się z inną ekipą, więc póki ludzi mi starczy i w portwelu nie zrobią się totalne pustki, to będę podnosić frekwencję na seansach
Żebym i ja miała wokół siebie grono chętnych na U2 3D... A tak trzeba mobilizować i namawiać...
So
Napisano 14 kwietnia 2008 - 21:28
Powodzenia życzęŻebym i ja miała wokół siebie grono chętnych na U2 3D... A tak trzeba mobilizować i namawiać...
And I found alcohol
And I bought some style
I wanted to meet God
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych