U2 w 3D
Napisano 14 kwietnia 2008 - 22:04
So
Napisano 15 kwietnia 2008 - 14:13
Oczywiście, że tak Był to bardzo spontaniczny wypad, więc nie zdołałem nawet dać znać, że odwiedzam Szczecin. W niedalekiej przyszłości planuję powtórkę, więc może będzie okazja jeszcze się spotkać Małgosiu?
No mam nadzieje, tylko daj znac
Mam jednak wątpliwości czy U2 3D nie jest już wycofywany z repertuaru - na stronie szczecińskiego Heliosa można rezerwować miejsca jedynie do 17 kwietnia. Jeśli tak to będzie dziwna sytuacja - na sobotnim seansie była bardzo dobra frekwencja (gdzieś tak 2/3 miejsc na sali było zajętych). Była nawet grupka widzów w wieku ok. 65 lat.
Nie no, bez jaj.. Ja mam ochote jeszcze raz sie wybrac na seans, wiec przy takiej promocji w Szczecinie jaka zrobil sobie Helios, nie wierze, ze juz by wycofywali..
A teraz jak mi powiesz Mariusz, ze byles w ostatnia sobote na 20.45... no bo ja tez bylam ze znajomym na tym seansie hehehe
Trzeba bylo spontanicznie sie odezwac!
http://www.u2.szczecin.pl
Napisano 19 kwietnia 2008 - 17:05
Szkoda, że to już nie te same emocje co za pierwszy razem, ale wciąż cudownie się ogląda!
Jeśli chodzi o różnice między dwoma kinami to Multikino wygrywa jeśli chodzi o dźwięk, natomiast Helios jeśli chodzi o obraz.
Napisano 20 kwietnia 2008 - 17:41
Dziś byłem sobie na tradycyjnym, polskim, niedzielnym, rodzinnym obiadku. Moja 6 letnia chrześnica opowiadała mi jak to była w IMAXIE na dinozaurach w 3d i nagle tu cyt. "wyszedł na mnie "Edż" z gitarą i się trochę przestraszyłam i inne dzieci też bo nie wiedziały o co chodzi i później ja im tłumaczyłam, że to jest "Edż", który gra w U2 bo one nie wiedziały...."
Zna się dziecko na muzyce... Nie pozostaje mi teraz nic innego jak zabrać ją do kina na "Edża"
Napisano 20 kwietnia 2008 - 19:25
Lekki offtop ale muszę
Dziś byłem sobie na tradycyjnym, polskim, niedzielnym, rodzinnym obiadku. Moja 6 letnia chrześnica opowiadała mi jak to była w IMAXIE na dinozaurach w 3d i nagle tu cyt. "wyszedł na mnie "Edż" z gitarą i się trochę przestraszyłam i inne dzieci też bo nie wiedziały o co chodzi i później ja im tłumaczyłam, że to jest "Edż", który gra w U2 bo one nie wiedziały...."
Zna się dziecko na muzyce... Nie pozostaje mi teraz nic innego jak zabrać ją do kina na "Edża"
Więc Ty również masz w rodzinie uświadomione maluchy... Nic, tylko patrzeć jak rośnie nasza wspólna przyszłość
So
#528 Guest_QuickShowerJam_*
Napisano 20 kwietnia 2008 - 20:01
Lekki offtop ale muszę
Nie na darmo sie mówi o U2 że to dinozaury rocka- juz wiadomo skad to okreslenie
Napisano 03 maja 2008 - 13:59
Napisano 03 maja 2008 - 14:10
A co do dinozaurów Ja bym była dumna z takiego dziecka! Powaga! Brawa dla gwiazdki młodego pokolenia;))
Napisano 03 maja 2008 - 17:42
Chyba mało filmów w życiu widziałaś skoro tak mówisz.
Pozdrawiam i życzę większej ilości seansów.
Każdy ma inne gusta;) Mnie się podobał i nie narzucisz mi swojej opinii ale szanuję Twoją
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych