DVD Multicam Chorzów 06.08.09
Napisano 23 maja 2011 - 17:16
I co tam słychać w temacie DVD? Jak daleko są posunięte prace?... A raczej jak blisko są ich zakończenia?
Nad czym teraz trwają prace?
Montaż ostatniego kawałka, drobne retusze.
Później czołówka, koniec i authoring DVD (bez wodotrysków ) + extras!
W miedzy czasie jeszcze być może nowa ścieżka dźwiękowa, no i wtedy ostateczna synchronizacja.
Mam nadzieje, że pod koniec maja zrobię mały screenning aby sprawdzić czy to "działa" (szczególnie aktualnie montowany kawałek )
Napisano 24 maja 2011 - 12:24
Montaż ostatniego kawałka, drobne retusze.
Później czołówka, koniec i authoring DVD (bez wodotrysków ) + extras!
W miedzy czasie jeszcze być może nowa ścieżka dźwiękowa, no i wtedy ostateczna synchronizacja.
Mam nadzieje, że pod koniec maja zrobię mały screenning aby sprawdzić czy to "działa" (szczególnie aktualnie montowany kawałek )
Jędrzej przydało się coś?
Napisano 01 czerwca 2011 - 20:29
Wszystkie osoby, które wysyłały nam materiały i nie przekazały swojego imienia nazwiska, proszę o kontakt w kwestii uzgodnienia kto ma być w napisach (beda WSZYSCY bezwzgledu na wykorzystanie materiału).No a o czym ja mówie Koniec z YouTube'em
Same niedlugo wezme sie za pisanie do was, ale pomocy nigdy nie za wiele
Napisano 13 czerwca 2011 - 20:31
Jesteście tą parą? O ile wiem to było kilka zaręczeń w ciągu tych minut ;P
nie nie, to nie ja
z tego co wiem to materiał trafił do Ciebie od Dawida (kurczaka)... przewędrował długą drogę i cieszę się, że mimo wszystko trafi na płytę... ponieważ Młoda Para miała to obiecane przez poprzedniego montera Byliby rozczarowani gdyby tak się jednak nie stało.
Napisano 13 czerwca 2011 - 20:58
nie nie, to nie ja
z tego co wiem to materiał trafił do Ciebie od Dawida (kurczaka)... przewędrował długą drogę i cieszę się, że mimo wszystko trafi na płytę... ponieważ Młoda Para miała to obiecane przez poprzedniego montera Byliby rozczarowani gdyby tak się jednak nie stało.
No proszę! Pierwsze słyszę
Napisano 18 czerwca 2011 - 22:11
Opcja 1: Soundtest sprzed koncertu. Mono, średnia jakość...
Opcja 2: Oddity, które i tak w 50% będzie w multi
Opcja 3: "dźwięk tłumu"
Opcja 4: Inny coś, który jeszcze nie przyszedł mi do głowy
Snout produkuje się z menu, aczkolwiek dźwięk to temat nienaruszony
Propozycje?
Napisano 18 czerwca 2011 - 23:30
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych