Kontrola przed stadionem?
Napisano 04 sierpnia 2009 - 22:10
w sumie już mam dosyć tego tematu aparatowego, ale tak tylko pomyślałam, żeby schować aparat w paczkę podpasek otworzyć, umiejscowić, zakleić. w końcu tego nikt chyba nie będzie kazał mi wyrzucić? ;]
Gorzej jak wezma do reki i poczuja, ze jest to nienaturalnie ciezkie. Kombinowac i nic wiecej...
Napisano 04 sierpnia 2009 - 22:21
podpaski mi wezmą do ręki? no nie wiem..chociaż w sumie
Roznie bywa... facet moze nie, ale kobieta... nigdy nie wiadomo, co im w glowach siedzi. Rownie dobrze moga powierzchownie kogos obszukac, a z drugiej strony moga byc przygotowani na rozne sztuczki ze strony fanow - kto wie - moze naczytali sie takich forum jak to i juz lipa ;D
Napisano 04 sierpnia 2009 - 23:23
Jakby chcieli każdego sprawdzić to powinni koło niedzieli zacząć...
A z tymi butelkami i nakrętkami to jakaś parodia jest. Takie rzeczy tylko w Polsce...
nieprawda, w Amsterdamie też zabierali zakrętki i wyrzucali i kazali się jeszcze napić z butelki którą wnosiłeś żeby czasem nie jakiś kwas czy inne świństwo
Tym bardziej Prosiaczka tam nie było
Napisano 05 sierpnia 2009 - 00:41
Wody podejrzewam ze nie bedzie mozna wnosik wcale, bo to Polska wlasnie...
To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go
Napisano 05 sierpnia 2009 - 00:42
nie pamiętacie tych butelek wszystkich przed bramami 4 lata temu? zenada generalnie - jak można tyle wody zmarnować...
polecam jabłka
Rzeczywiscie w Europie nie ma jeszcze poszanowania wody i jedzenia. 4 lata temu wnioslam oficjalnie w torebce jablka w ilosci dla wlasnych potrzeb, torebka i wlascicielka byly macane przez kobiete niestety. ;-p
W tym roku zabieram nektarynki i daktyle.
- Karolina
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych