Kontrola przed stadionem?
Posted 03 sierpnia 2009 - 19:51
Posted 03 sierpnia 2009 - 20:02
"Odmówić wniesienia na teren imprezy oraz użycia w trakcje imprezy aparatu fotograficznego, kamery lub innego sprzętu,nagrywającego audio-video. Osoby które będą starały się wnieść na teren koncertu aparat fotograficzny, kamerę lub innego rodzaju sprzęt nagrywający audio video, będą musiały liczyć się z koniecznością przekazania go w depozyt, którego koszt wynosi 50 PLZ."
Swietnie! Kto ryzykuje?
ja.
Posted 03 sierpnia 2009 - 20:03
Tez zwatpilam, czy ryzykowac...
Ludzie, ten regulamin to tylko teoria. Powiadam wam, że wszystko zależy na kogo się trafi na bramce. Małe cyfrówki będzie zapewne można wnieść.
ja to mam taką refleksję... skąd bierze się to parcie żeby mieć na koncercie aparat ? przecież w sieci będzie i tak milion zdjęć...po co się przejmować kontrolami, szukaniem kadru w ważnych momentach i tak dalej ?
Fajne zdjęcie wykonane własnoręcznie daje pięćset razy więcej uciechy niż 'zapisz obrazek jako' z sieci...
Posted 03 sierpnia 2009 - 20:05
Chodzi tylko o kilka symbolicznych zdjec. Poza tym przed stadionem chce zrobic troche fotek, na pamiatke.ja to mam taką refleksję... skąd bierze się to parcie żeby mieć na koncercie aparat ? przecież w sieci będzie i tak milion zdjęć...po co się przejmować kontrolami, szukaniem kadru w ważnych momentach i tak dalej ?
http://www.u2-site.com/
Posted 03 sierpnia 2009 - 21:25
Jak nas zaczną wpuszczać o 17 to te już chyba można wytrzymać z głodem od tego czasu
no może Ty wytrzymasz, ale ja nie. a niezaspokojenie potrzeby niższej nie pozwala na zaspokojenie potrzeby wyższej ;(
a co do aparatu - zgadzam się z Maksem, fajnie mieć trochę własnych zdjęć, ale mi generalnie chodzi o zdjęcia sprzed stadionu, później będzie się je fajnie oglądało na pewno
Posted 03 sierpnia 2009 - 21:37
A co do przemycania... Czytam tak wasze wypowiedzi na temat jedzenia i... Mam! Zapakowac aparat jak kanapke- w papier albo folie aluminiowa i wlozyc do sniadaniowki! W jedzeniu grzebac sobie nikt niee pozwoli! Raczej powinno przejsc. Mam taka nadzieje przynajmniej. Co Wy na to?
http://www.u2-site.com/
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users