Skocz do zawartości

Zdjęcie

Queen

342 replies to this topic

#121 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:51

Przykro mi, ale mylisz się, ponieważ efekt echolokacji wprowadził do rocka na 3 miesiące 15 dni i 24 minuty przed Mayem Igor Gitarcu z Cluj w Rumunii, którego zespół Super Echolocators niestety przetrwał jedynie trzy próby. Co, nie słyszałeś o nich ? Stary, to co Ty wiesz o muzyce..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Po polsku Kluż.

#122 Incubus

Incubus

Użytkownik

• Members
  • 118 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:53

No to fanatyzm, czy kwestia gustu ?

Ja akurat lubię Mercury'ego, choć trochę denerwujące jest, kiedy Najwspanialszy Wokalista Świata upraszcza sobie całkiem istotne partie na żywo ( vide Bohemian Rhapsody - dlaczego Mercury nie wyciągał górki w " gotta leave you all behind.. "

Stary, skoro Twoja wiedza ogranicza się do jednego koncertu Live at Wembley, gdzie Freddie był mówiąc brzydko wyjebany po opijaniu 40-tych urodzin trzecią noc z rzędu, to o czym my mówimy? A ile razy Bono srał w gacie omijając górki w Unforgettable Fire? Pomyśl trochę!! Jesteś żenujący, skoro wypowiadasz się znając jeden tylko koncert. Ja na ten przykład znam setki bootlegów, na których Freddie bez problemu wyciągnął te "górki" o których piszesz. Jeden z nich jest nawet oficjalny. Wystarczy się orientować.
Chuj ci w dupę!

#123 BootlegCollector

BootlegCollector

Użytkownik

• Members
  • 80 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:54

No to fanatyzm, czy kwestia gustu ?

Ja akurat lubię Mercury'ego, choć trochę denerwujące jest, kiedy Najwspanialszy Wokalista Świata upraszcza sobie całkiem istotne partie na żywo ( vide Bohemian Rhapsody - dlaczego Mercury nie wyciągał górki w " gotta leave you all behind.. " ? ). A jakżeśmy z kumplami ( uuuu, siedem ? osiem lat temu ? ) oglądali Live at Wembley byliśmy bardzo zaskoczeni, gdy zobaczyliśmy, że w We Are The Champions górki za Freddiego wyciągał.. Roger Taylor ! Perkusista ! A wiecie jakie męczące jest bębnienie ? Wow ! Muszę przyznać, że runął wtedy jeden z pomników mojego dzieciństwa.. ech, wtedy się tak strasznie zwracało uwagę na takie rzeczy..

No zobacz i teraz możemy bezesnsownie przytaczać sobie nawzajem wpadki u Mercurego i u Bono (Unforgettable Fire chociażby)
Btw. napisalem Ci przecież że mamy odmienne zdania, Ty masz swoje bo i tak lubisz Bono, a ja mam swoje bo lubie Mercurego i Bono

#124 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:55

Freddie był mówiąc brzydko wyjebany po opijaniu 40-tych urodzin trzecią noc z rzędu

Czyje to były urodziny?

#125 Incubus

Incubus

Użytkownik

• Members
  • 118 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:55

No zobacz i teraz możemy bezesnsownie przytaczać sobie nawzajem wpadki u Mercurego i u Bono (Unforgettable Fire chociażby)

A zobacz kto zaczął... ten "inteligentny" ponoć... powyżej 14 lat... :lol:

Czyje to były urodziny?

Łączone - Briana May'a oraz Freda. Po pierwszej nocy na Wembley odbyło się przyjęcie urodzinowe "od ludzi z backstage'a"- nieco przesunięte w czasie ze względu na charakterystykę trasy koncertowej, chcieli trafić na moment kiedy obaj grają "w domu". DVD to zapis kolejnej nocy. Jest o tym mowa choćby w dodatkach do Wembley.

Użytkownik bee edytował ten post 26 sierpnia 2009 - 19:19

Chuj ci w dupę!

#126 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:58

I stale zaczepiacie o fanatyzm.

http://sjp.pwn.pl/li...php?co=fanatyzm

Wykaż mi mój brak tolerancji
"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#127 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:58

Jego własne.

urodziny Freddiego - 5.09
koncert na Wembley - 12.07

#128 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:00

On po prostu pił całe 10 miesięcy - to dopiero musiał być 'wyjebany'!

#129 BootlegCollector

BootlegCollector

Użytkownik

• Members
  • 80 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:02

Hmmm....gdzie to wyczytałes? :blink:

#130 Incubus

Incubus

Użytkownik

• Members
  • 118 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:03

urodziny Freddiego - 5.09
koncert na Wembley - 12.07

Czytaj ze zrozumieniem dzieciaku! :/
Sprawdź jeszcze na wikipedii kiedy ma Brian (hint: dokładnie tydzień po Wembley, ale wtedy grali w odległej części Europy), a następnie kup sobie oryginał Wembley, obejrzyj dokument w dodatkach i wróć żeby pogadać. Naprawdę nie masz szans w tej chwili.
Chuj ci w dupę!

#131 piotrekk

piotrekk

Użytkownik

• Members
  • 459 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:05

Czytaj ze zrozumieniem dzieciaku! :/
Sprawdź jeszcze na wikipedii kiedy ma Brian (hint: dokładnie tydzień po Wembley, ale wtedy grali w odległej części Europy), a następnie kup sobie oryginał Wembley, obejrzyj dokument w dodatkach i wróć żeby pogadać. Naprawdę nie masz szans w tej chwili.

dlaczego po tym jak sam sprawdziłeś dopiero zedytowałeś poprzedni post? :P

#132 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:05

Mam Wembley w oryginale :-)

dlaczego po tym jak sam sprawdziłeś dopiero zedytowałeś poprzedni post? :P

Przypomniał sobie.

#133 Incubus

Incubus

Użytkownik

• Members
  • 118 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:06

Mam Wembley w oryginale :-)

W takim razie wybacz, ale Twój angielski jest żałosny. :lol:
Taaak ja wszystko edytuję, tak jak swój wiek w profilu... :lol:

To już jest jakaś farsa.
Chuj ci w dupę!

#134 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:06

Pomyśl trochę!!

Ale o czym mam pomyśleć ? Co mnie obchodzi, ile razy Bono " srał w gacie " ? Widzisz, mało tego - mnie nawet nie obchodzi, ile razy Mercury " srał w gacie " ;) Co więcej, nie obchodzi mnie, kto - Bono czy Mercury - srał w gacie więcej razy ;)
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#135 piotrekk

piotrekk

Użytkownik

• Members
  • 459 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:07

ej ej, bez patrzenia innym w gacie !

#136 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:07

Taaak ja wszystko edytuję

1.

Jego własne.

(...)

7.? 8.?

Łączone - Briana May'a oraz Freda. Po pierwszej nocy na Wembley odbyło się przyjęcie urodzinowe "od ludzi z backstage'a"- nieco przesunięte w czasie ze względu na charakterystykę trasy koncertowej, chcieli trafić na moment kiedy obaj grają "w domu". DVD to zapis kolejnej nocy. Jest o tym mowa choćby w dodatkach do Wembley.

#137 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:08

:lol: :lol: Edycja postów po czasie znamionuje klasę interlokutora.
Dołączona grafika

#138 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:11

ej ej, bez patrzenia innym w gacie !

Bardzo przepraszam, ale jest obrzydliwym pomówieniem sugerowanie, że Bono kiedyś srał w gacie, a Mercury nigdy ! Na pewno musiało mu się kiedyś zdarzyć, np. jak miał trzy latka ! I chyba nawet jest to na jakimś oficjalnym wydawnictwie !
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#139 Incubus

Incubus

Użytkownik

• Members
  • 118 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:11

Słuchajcie, mi już zwyczajnie męczy ten poziom... rozmawiam (w większości) z bandą zaślepionych fanatyków, którzy z Queen znają tylko kilka hitów radiowych i ten nieszczęsny Wembley, który absolutnie nie może być postrzegany jako przykład możliwości Queen na scenie - o wiele lepiej wypadł np. Budapeszt z tej samej trasy, ale skąd wy macie o tym wiedzieć...? Z tych "sklepowych" jest jeszcze Queen On Fire z '82, ale po tych kilku ostatnich stronach nie oczekuję od was jego znajomości... Można wam podawać przykłady, wgrywać utwory i ich fragmenty... może i nawet wysłuchacie, ale oczywiście morda w kubeł bo przecież nie może wyjść na moje... :/

Proponuję abyście dla własnego dobra nie pisali już o Queen bo tylko się ośmieszacie. Tyle ode mnie.

A Ty cymbale lepiej się nie odzywaj bo nie umiesz nawet policzyć ile jest miesięcy od lipca do września (podpowiedź: 2), a wymądrzasz się za pięciu. Myj gary!
Chuj ci w dupę!

#140 piotrekk

piotrekk

Użytkownik

• Members
  • 459 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 19:13

Słuchajcie, mi już zwyczajnie męczy ten poziom... rozmawiam (w większości) z bandą zaślepionych fanatyków, którzy z Queen znają tylko kilka hitów radiowych i ten nieszczęsny Wembley, który absolutnie nie może być postrzegany jako przykład możliwości Queen na scenie - o wiele lepiej wypadł np. Budapeszt z tej samej trasy, ale skąd wy macie o tym wiedzieć...? Z tych "sklepowych" jest jeszcze Queen On Fire z '82, ale po tych kilku ostatnich stronach nie oczekuję od was jego znajomości... Można wam podawać przykłady, wgrywać utwory i ich fragmenty... może i nawet wysłuchacie, ale oczywiście morda w kubeł bo przecież nie może wyjść na moje... :/

Proponuję abyście dla własnego dobra nie pisali już o Queen bo tylko się ośmieszacie. Tyle ode mnie.

od dobrych paru stron nikt z tobą nie dyskutuje na ten temat, jakbyś nie zauważył. Jakby co, to możesz zedytować

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych