Skocz do zawartości

Zdjęcie

Queen

342 replies to this topic

#81 BootlegCollector

BootlegCollector

Użytkownik

• Members
  • 80 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:15

Jak napisał o maturze, to skasował wiek w profilu.

ja tez nie mam wieku w profilu, nie ustawiłem, tak samo jak avatara bo nie przykładam do tego AŻ tak wagi. Po jakości wypowiedzi najlepiej rozpoznać wiek (choć nie jest to regułą)

#82 Incubus

Incubus

Użytkownik

• Members
  • 118 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:16

Właśnie stąd wypłynął mój wniosek - nawet nie zajrzałem do jego profilu, zgadłem na podstawie sposobu konstrukcji zdania oraz tzw. wiedzy ogólnej. :P Nie wątpię, że w zakresie U2 jest spora, ale w tym wątku to niestety za mało... :rolleyes:
Chuj ci w dupę!

#83 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:18

A mnie się wydaje, że osoby, które widzą sens w prowadzeniu dyskusji nt. wyższości Bożego Narodzenia nad Wielkanocą spadają gdzieś do poziomu wczesnego gimnazjum..
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#84 Incubus

Incubus

Użytkownik

• Members
  • 118 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:20

A mnie się wydaje, że można bez wstydu porównywać możliwości dwóch wokalistów. Rzecz w tym, że ja mam swoje argumenty i przedstawiłem je - niektórym niestety wiedza na to nie pozwala. A Ty jakie masz, że tu wkraczasz?
Chuj ci w dupę!

#85 BootlegCollector

BootlegCollector

Użytkownik

• Members
  • 80 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:20

A mnie się wydaje, że osoby, które widzą sens w prowadzeniu dyskusji nt. wyższości Bożego Narodzenia nad Wielkanocą spadają gdzieś do poziomu wczesnego gimnazjum..

Też tak uważam dlatego dyskutujemy tutaj o muzyce, a nie o świętach. Ale widać że niektórzy wymiękli ;) bo zabrakło chyba im czegoś...
Swoja drogą wole Boże Narodzenie od Wielkanocy i mam stosowne argumenty, które będą podtrzymywać moje zdanie

#86 Incubus

Incubus

Użytkownik

• Members
  • 118 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:21

Otóż to.
Chuj ci w dupę!

#87 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:21

Stary, ja też kiedyś dyskutował na temat tego, czy Mercury jest lepszy od Gillana, a czy może Dio nie przebija ich obu itd. Aaach, jakie dyskusje były ! Ale potem skończyłem 14 lat..
And die behind the wheel

Tak uważam.

#88 Incubus

Incubus

Użytkownik

• Members
  • 118 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:22

Dlatego właśnie uświadamiam tych kilku poniżej 14 lat... ;) To suwerenny kraj i od tego jest forum, aby dyskutować. Czyżbyś miał z tym jakiś problem?
Chuj ci w dupę!

#89 OutOfControl

OutOfControl

Użytkownik

• Members
  • 278 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:23

Queen i U2 to dwa różne zespoły, po co porównywać? Sama słuchałam Queen, jeszcze przed U2, ale po pewnym czasie poszłam w innym kierunku i ich muzyka już nie była taka jak kiedyś, dla mnie oczywiście. Poza tym, nie przepadam za tym gdy zespoły wracają bez swojego wokalisty, który był siłą napędzającą. Stracili tym dużo u mnie.

Aha, i jaki związek mamy pomiędzy wiekiem maturalnym a znajomością muzyki, myśle, że te dwie rzeczy nie muszą się wykulczać...

#90 BootlegCollector

BootlegCollector

Użytkownik

• Members
  • 80 Postów

Stary, ja też kiedyś dyskutował na temat tego, czy Mercury jest lepszy od Gillana, a czy może Dio nie przebija ich obu itd. Aaach, jakie dyskusje były ! Ale potem skończyłem 14 lat..

To w takim razie po cholere forum? Zebysmy sobie nawzajem przyklaskiwali i lizali sie po jajach czy żebyśmy dyskutowali i przekonywali się nawzajem, na tym polega dyskusja na forum wkoncu

#91 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Dlatego właśnie uświadamiam tych kilku poniżej 14 lat... ;) To suwerenny kraj i od tego jest forum, aby dyskutować. Czyżbyś miał z tym jakiś problem?

Korea Północna też jest suwerennym krajem.

#92 Incubus

Incubus

Użytkownik

• Members
  • 118 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:24

To w takim razie po cholere forum? Zebysmy sobie nawzajem przyklaskiwali i lizali sie po jajach czy żebyśmy dyskutowali i przekonywali się nawzajem, na tym polega dyskusja na forum wkoncu

Good point.

OutOfControl: w parze z wiekiem zazwyczaj idzie wiedza. ;)

Korea Północna też jest suwerennym krajem.

Więc dlaczego do niej nie wracasz?
Chuj ci w dupę!

#93 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:25

Też tak uważam dlatego dyskutujemy tutaj o muzyce, a nie o świętach. Ale widać że niektórzy wymiękli ;) bo zabrakło chyba im czegoś...
Swoja drogą wole Boże Narodzenie od Wielkanocy i mam stosowne argumenty, które będą podtrzymywać moje zdanie

cierpliwości i zrozumienia.....dla.....inności?.....

ps. daruje sobie cytowanie i komentowanie wypowiedzi o the edgu - kataryniarzu i B.Mayu - wirtuozie..... kosmiczna bzdura i tyle.

#94 BootlegCollector

BootlegCollector

Użytkownik

• Members
  • 80 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:26

Queen i U2 to dwa różne zespoły, po co porównywać? Sama słuchałam Queen, jeszcze przed U2, ale po pewnym czasie poszłam w innym kierunku i ich muzyka już nie była taka jak kiedyś, dla mnie oczywiście. Poza tym, nie przepadam za tym gdy zespoły wracają bez swojego wokalisty, który był siłą napędzającą. Stracili tym dużo u mnie.

Aha, i jaki związek mamy pomiędzy wiekiem maturalnym a znajomością muzyki, myśle, że te dwie rzeczy nie muszą się wykulczać...

Porównywałem możliwości wokalne 2-ch światowej klasy wokalistów, obaj są z rockowych legendarnych zespołów i obaj należą do Rock N Roll Hall Of Fame, wiec niewidze w tym nic złego. Nie porównuje muzyki Queen i U2 tylko zaczełem o możliwościach wokalnych. Sam lubie bardzo Bono, ale spogladam na świat krytycznie;)

#95 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

To suwerenny kraj i od tego jest forum, aby dyskutować. Czyżbyś miał z tym jakiś problem?

O wyższości ziemniaka nad marchewką też możesz dyskutować, z tym też " suwerenny kraj " nie będzie miał problemu.

Proszę bardzo, o czym chciałbyś mnie przekonać ?
And die behind the wheel

Tak uważam.

#96 Incubus

Incubus

Użytkownik

• Members
  • 118 Postów

ps. daruje sobie cytowanie i komentowanie wypowiedzi o the edgu - kataryniarzu i B.Mayu - wirtuozie..... kosmiczna bzdura i tyle.

Tak, bo po co mieć argumenty...

Proszę bardzo, o czym chciałbyś mnie przekonać ?

Przeczytaj moje wcześniejsze posty - wyraziłem się dość jasno, wrzuciłem nawet utwór do posłuchania. A Ty jakie masz argumenty w tej dyskusji, że zabierasz w niej głos?

Użytkownik bee edytował ten post 26 sierpnia 2009 - 18:59

Chuj ci w dupę!

#97 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:28

Ciebie się pytałem ?
And die behind the wheel

Tak uważam.

#98 Incubus

Incubus

Użytkownik

• Members
  • 118 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:29

A co, jakaś szycha tu jesteś, że udzielasz prawa głosu na lewo i prawo? Man, you got issues... Ale skoro TERAZ już do mnie piszesz, to dawaj argumetny albo sp...
Chuj ci w dupę!

#99 OutOfControl

OutOfControl

Użytkownik

• Members
  • 278 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:30

Starasz się nas przekonać, że Mercury miał lepszy głos od Bono. Nie pomyślałeś, że to wszystko jest kwestia gustu? :unsure:

#100 piotrekk

piotrekk

Użytkownik

• Members
  • 459 Postów

Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:32

A co, jakaś szycha tu jesteś, że udzielasz prawa głosu na lewo i prawo? Man, you got issues... Ale skoro TERAZ już do mnie piszesz, to dawaj argumetny albo sp...

ja tam odniosłem wrażenie, ale pewnie się nie znam, że wypowiedź cytowana przez ciebie była do kogoś konkretnie zaadresowana.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych