Jak napisał o maturze, to skasował wiek w profilu.
ja tez nie mam wieku w profilu, nie ustawiłem, tak samo jak avatara bo nie przykładam do tego AŻ tak wagi. Po jakości wypowiedzi najlepiej rozpoznać wiek (choć nie jest to regułą)
Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:18
Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:20
A mnie się wydaje, że osoby, które widzą sens w prowadzeniu dyskusji nt. wyższości Bożego Narodzenia nad Wielkanocą spadają gdzieś do poziomu wczesnego gimnazjum..
Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:21
Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:23
Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:23
Stary, ja też kiedyś dyskutował na temat tego, czy Mercury jest lepszy od Gillana, a czy może Dio nie przebija ich obu itd. Aaach, jakie dyskusje były ! Ale potem skończyłem 14 lat..
Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:24
To w takim razie po cholere forum? Zebysmy sobie nawzajem przyklaskiwali i lizali sie po jajach czy żebyśmy dyskutowali i przekonywali się nawzajem, na tym polega dyskusja na forum wkoncu
Korea Północna też jest suwerennym krajem.
Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:25
Też tak uważam dlatego dyskutujemy tutaj o muzyce, a nie o świętach. Ale widać że niektórzy wymiękli bo zabrakło chyba im czegoś...
Swoja drogą wole Boże Narodzenie od Wielkanocy i mam stosowne argumenty, które będą podtrzymywać moje zdanie
Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:26
Queen i U2 to dwa różne zespoły, po co porównywać? Sama słuchałam Queen, jeszcze przed U2, ale po pewnym czasie poszłam w innym kierunku i ich muzyka już nie była taka jak kiedyś, dla mnie oczywiście. Poza tym, nie przepadam za tym gdy zespoły wracają bez swojego wokalisty, który był siłą napędzającą. Stracili tym dużo u mnie.
Aha, i jaki związek mamy pomiędzy wiekiem maturalnym a znajomością muzyki, myśle, że te dwie rzeczy nie muszą się wykulczać...
To suwerenny kraj i od tego jest forum, aby dyskutować. Czyżbyś miał z tym jakiś problem?
To w takim razie po cholere forum? Zebysmy sobie nawzajem przyklaskiwali i lizali sie po jajach czy żebyśmy dyskutowali i przekonywali się nawzajem, na tym polega dyskusja na forum wkoncu
ps. daruje sobie cytowanie i komentowanie wypowiedzi o the edgu - kataryniarzu i B.Mayu - wirtuozie..... kosmiczna bzdura i tyle.
Proszę bardzo, o czym chciałbyś mnie przekonać ?
Użytkownik bee edytował ten post 26 sierpnia 2009 - 18:59
Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:28
Napisano 26 sierpnia 2009 - 18:32
A co, jakaś szycha tu jesteś, że udzielasz prawa głosu na lewo i prawo? Man, you got issues... Ale skoro TERAZ już do mnie piszesz, to dawaj argumetny albo sp...
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych