Hello, Hello
Started by
Jędrzej (admin)
, gru 19 2006 12:49
2009 replies to this topic
Napisano 20 marca 2012 - 22:53
polecam wcześniej odwiedzenie wątku czat u2 (dział carry each other, na pierwszej stronie musi wisieć jeszcze), ostatnich paru postów, celem skumania jak to zrobić skutecznie, bo problemy czasem są. ale zapraszamy tam też! chociaż... niektórzy nadal uważają że to miejsce zła, rozpusty wszelakiej, spisków i najgorszego wszystkiego ogólnie (jestem tam operatorem, także wiecie..)
no, wbijajcie wbijajcie, even today, codziennie po 22 się zbieramy
no, wbijajcie wbijajcie, even today, codziennie po 22 się zbieramy
Napisano 20 marca 2012 - 23:29
na forum to zuo, rozpusta i acryzm
Lasciate ogni speranza, voi ch'intrate - aż tak źle to chyba nie jest jednak
Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 20 marca 2012 - 23:41
a ja lubię czacik, bo dzięki niemu poznałam u2f na żywo - więc polecam
Napisano 28 marca 2012 - 20:26
cześć Moz!
Zapraszamy do częstego odwiedzania forum i aktywnego uczestnictwa
@peloponez ma rację oczywiście
Zapraszamy do częstego odwiedzania forum i aktywnego uczestnictwa
@peloponez ma rację oczywiście
Napisano 28 marca 2012 - 21:25
Witamy Moz'a! Rozsiądź się wygodnie przy klawiaturze i zacznij nam wszystkim opowiadać jak to było na początku...
"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."
Napisano 29 marca 2012 - 16:29
Witam wszystkich serdecznie Po kilku latach przesiadywania na forum, postanowiłam do Was dołączyć, przynajmniej wirtualnie Muzyka U2 towarzyszy mi od 1983 r. Wtedy to usłyszałam pierwszy raz SBS (chyba w "trójce"), rok później Pride'a. Do dziś pamiętam, iż jako poczatkująca adeptka nauki języka angielskiego, znająca nazwę zespołu i utwory tylko ze "słyszenia" (a po wydaniu płyty WAR słyszało się dużo o U2 w ówczesnych mediach jako o nadchodzącym wielkim zespole jutra, następcach beatlesów) chciałam popisać się moim angielskim przed starszym bratem i wypisywałam wszędzie gdzie tylko się dało nazwę mojego ulubionego zespołu "You, too" Brat popukał się w czoło i ujawnił mi prawdziwa nazwę U2 Pomyślałam sobie jaka oryginalna i wyjątkowa nazwa - tak jak oryginalny i wyjątkowy jest sam zespół Takiego brzmienia nie miał nikt przed nimi. To, co robili potem ze swoim tak rozpoznawalnym stylem, tylko nasilało moją fascynację U2 Mogę śmiało powiedzieć, że ich muzyka stanowi ścieżkę dźwiękową do mojego życia... właściwie powinnam dodać... dojrzałego życia Jesteście fajnymi, młodymi ludźmi Ja jestem już tylko fajna (I hope so) no i kocham Jutu tak jak Wy
Every day I die again and again I'm reborn
Napisano 29 marca 2012 - 16:45
Witamy na forum i zachęcamy do dużej aktywności Myślę, że nie pożałujesz
Zapraszamy wszystkich nowych użytkowników do wznowionego projektu koncertu tygodnia. Na pierwszy ogień leci Vertigo Tour i ostatni koncert z Chicago
http://u2forums.com/...icago-illinois/
Zapraszamy wszystkich nowych użytkowników do wznowionego projektu koncertu tygodnia. Na pierwszy ogień leci Vertigo Tour i ostatni koncert z Chicago
http://u2forums.com/...icago-illinois/
Napisano 30 marca 2012 - 09:03
Postaram się być choć trochę aktywna na forum, muszę chyba jednak poczekać na wzrost poziomu mojej odwagi Wśród rodziny i znajomych mam opinię "antykomputerowca", ale to zaczyna się zmieniać m. in. dzięki Forum czyli Wam, drodzy fani U2 To jest pierwsze i jedyne forum na jakim jestem, więc muszę opanowywać nawet sprawy techniczne, które jeszcze nie do końca rozgryzłam Myślę jednak, że kiedyś się rozkręcę
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów: i tych młodych, i tych młodych tylko duchem
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów: i tych młodych, i tych młodych tylko duchem
Every day I die again and again I'm reborn
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych