Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hello, Hello

2009 replies to this topic

#1541 Szczotecz-kal

Szczotecz-kal

FlowerPower

• Moderatorzy
  • 2 544 Postów

Napisano 04 marca 2012 - 02:32

Szczególnie aktywnym użytkownikiem pewnie nie będę, ale od czasu do czasu postaram się coś od siebie dorzucić.

Witamy i mamy nadzieję, że uda Ci się wkręcić na tyle, żeby pisać tu regularnie ;)

#1542 biz

biz

Użytkownik

• Members
  • 538 Postów

Napisano 07 marca 2012 - 01:48

Cześć! W związku ze złamaniem złotej zasady stalkerów (nie przyznawaj się do bycia stalkerem przed osobami, które stalkujesz) nie pozostało mi nic innego jak ulec pokusie rejestracji ;) Poza tym forum jakby ożyło na wiosnę, dlatego pomyślałam, że przejście na druga stronę może być sympatycznym przeżyciem. Mam nadzieję, że nie podzielę losu miliona osób, które napisały tutaj swojego jedynego posta. Pozdrawiam :)

#1543 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 07 marca 2012 - 06:26

Gratulacje z okazji przejścia na ciemną stronę mocy! :)
Baw się dobrze i postuj ile sił w palcach :)
Witamy!

#1544 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 07 marca 2012 - 10:03

cześć bizarre :)
zapraszamy do pisania,a przede wszystkim do spotykania się! (to jeszcze bardziej sympatyczne przeżycie) ;)
Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#1545 OneLazyBastard

OneLazyBastard

Użytkownik

• Members
  • 2 874 Postów

Napisano 07 marca 2012 - 10:38

a przede wszystkim do spotykania się! (to jeszcze bardziej sympatyczne przeżycie) ;)

[2]
Już w najbliższy piątek w Warschau, i za tydzień w Poznaniu. Niestety, nie wiem kiedy w Narnii - chyba będziesz musiała coś sama zorganizować, bo nie słyszałem, żeby ktoś jeszcze stamtąd pochodził :(.

#1546 Mo.

Mo.

Użytkownik

• Members
  • 914 Postów

Napisano 07 marca 2012 - 11:00

zapraszamy do pisania,a przede wszystkim do spotykania się! (to jeszcze bardziej sympatyczne przeżycie) ;)

Bardzo sympatyczne przeżycie, które zapamiętalasz do końca życia:D
"I will not hear what you have to say

Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be"

#1547 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 07 marca 2012 - 20:57

[2]
Już w najbliższy piątek w Warschau, i za tydzień w Poznaniu. Niestety, nie wiem kiedy w Narnii - chyba będziesz musiała coś sama zorganizować, bo nie słyszałem, żeby ktoś jeszcze stamtąd pochodził :(.

oj tam. wszyscy wyszliśmy z szafy.

Tak się składa, że to prawda ;D (i już nigdy nic nie będzie takie samo ;P)

#1548 biz

biz

Użytkownik

• Members
  • 538 Postów

Napisano 08 marca 2012 - 01:47

Gratulacje z okazji przejścia na ciemną stronę mocy! :)
Baw się dobrze i postuj ile sił w palcach :)
Witamy!

Bawię się świetnie, właśnie ogarnęłam cytowanie o drugiej w nocy ;). Poza tym myślałam, że przechodzę na jasną :unsure:

lmao, zajęło mi kilka lat przyjście na forum, proponuję zwolnić tempo.

[2]

Nie mogę nic zorganizować-Aslan nie pozwala ;(

Nie wątpię ;)

#1549 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 08 marca 2012 - 01:52

o, ja też bardzo bardzo witam i od razu pytam - czy my się aby z siakiegoś lans-efę-ma już nie znamy, hę? ;)

anyway, Aslan jest dobry, pozwoli na pewno. przynajmniej na wyjście z szafy i sprawdzenie co się dzieje w naszym też kosmicznym świecie, polecam się postarać, nie czekać ;)

#1550 biz

biz

Użytkownik

• Members
  • 538 Postów

Napisano 08 marca 2012 - 02:16

znamy ;) chociaż nie wiem ilu stalkerów przekonywałeś ostatnio żeby przestali nimi być, to może jednak nie o mnie chodzi ;)

Kiedyś się postaram, ale teraz nie mogę.

#1551 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 08 marca 2012 - 17:48

Bawię się świetnie, właśnie ogarnęłam cytowanie o drugiej w nocy ;). Poza tym myślałam, że przechodzę na jasną :unsure:

Ciemna zaiste. Ale za to towarzystwo doborowe B)

lmao, zajęło mi kilka lat przyjście na forum, proponuję zwolnić tempo.

to na czacik zapraszamy! ;)

#1552 silence

silence

Użytkownik

• Members
  • 6 Postów

Napisano 19 marca 2012 - 17:45

Witajcie bratnie muzycznie mi dusze! :D Co tutaj robię? Większość ludzi wokół mnie nie wie kto to Bono, a pozostali znają tylko ''One'' (straszne, ale prawdziwe). Potrzebuję kontaktu z ludźmi 'w temacie', którzy po prostu tak jak ja kochają TĘ muzykę. Nie wytrzymałam - jestem. Mam nadzieję, że uda mi się wdrożyć w 6-letnie(?) forum, bo z doświadczenia wiem, że forumowe znajomości są bezcenne. :)

#1553 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 19 marca 2012 - 20:42

Witamy i zapraszamy do czynnego udziału w życiu forum - wirtualnie i realnie :)

#1554 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 Postów

Napisano 20 marca 2012 - 01:34

cześć @silence! :)

#1555 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 20 marca 2012 - 02:12

cześć Silence, cześć everyone! :)

wiem, wiem, wiem. czasem wyglądamy jak strasznie hermetyczna rodzina u2forums, czasem się tak nawet czujemy, ale przecież nie jest tak, bo każdą nową fajną osobę witamy wielce otwarcie jak się da. ja coś takiego pisze od paru lat, od paru lat się tu pojawiły osoby, które same się już tak czują i tak piszą. nie bójcie się nas, nie jesteśmy straszni wcale, naprawdę czekamy na nowe osoby, potrzebujemy Was ;) bądźcie, piszcie tu, zostańcie na więcej niż 'serwus heloł', ja Wam mówię, warto, wielu potwierdzi pewnie, bo i wszyscy tem moment złamania się i napisania, wpadnięcia na spotkanie w panice, w strachu mieliśmy, a dziś.. a dziś widzicie. także. dajecie ;)

#1556 ania94

ania94

Użytkownik

• Members
  • 146 Postów

Napisano 20 marca 2012 - 15:52

cześć Silence, cześć everyone! :)

wiem, wiem, wiem. czasem wyglądamy jak strasznie hermetyczna rodzina u2forums, czasem się tak nawet czujemy, ale przecież nie jest tak, bo każdą nową fajną osobę witamy wielce otwarcie jak się da. ja coś takiego pisze od paru lat, od paru lat się tu pojawiły osoby, które same się już tak czują i tak piszą. nie bójcie się nas, nie jesteśmy straszni wcale, naprawdę czekamy na nowe osoby, potrzebujemy Was ;) bądźcie, piszcie tu, zostańcie na więcej niż 'serwus heloł', ja Wam mówię, warto, wielu potwierdzi pewnie, bo i wszyscy tem moment złamania się i napisania, wpadnięcia na spotkanie w panice, w strachu mieliśmy, a dziś.. a dziś widzicie. także. dajecie ;)

Tak, tak potwierdzam! Sama jestem tu nowa i nie żałuję, że odważyłam się dołączyć do forum i zostawić swój ślad w kilku wątkach. Myślałam, że jako ktoś obcy nie odnajdę się tutaj, ale zostałam cudownie przyjęta (taka tam mała podlizucha :P) Czasami nawet zdarza mi się wchodzić na czata i nie zostaję z niego wywalona! :) Także nowi ludzie piszcie, piszcie, naprawdę warto!

#1557 Mo.

Mo.

Użytkownik

• Members
  • 914 Postów

Napisano 20 marca 2012 - 16:18

Ej, wywalanie z czata to jakas grubsza sciema:p sama ja usłyszałam ponad rok temu jak zalozylam tutaj konto!!
"I will not hear what you have to say

Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be"

#1558 ania94

ania94

Użytkownik

• Members
  • 146 Postów

Napisano 20 marca 2012 - 16:47

Ej, wywalanie z czata to jakas grubsza sciema:p sama ja usłyszałam ponad rok temu jak zalozylam tutaj konto!!

Nie słyszałam nic o tym ; o To miał być taki głupi żarcik. Chodziło o to, że nowa osoba może sobie wejść na czata i tam nie będzie jak intruz traktowana :D
Następnym razem bardziej przemyśle to co chcę napisać Dołączona grafika

#1559 biz

biz

Użytkownik

• Members
  • 538 Postów

Napisano 20 marca 2012 - 20:57

Czasami nawet zdarza mi się wchodzić na czata i nie zostaję z niego wywalona! :)

tak mówisz? to pewnie kiedyś będę musiała odwiedzić to tajemnicze miejsce;)
i potwierdzam to co napisała ania94, moja niepewność związana z forum wynika tylko i wyłącznie z tego, że jestem paranoiczką, a nie z powodu tego jak zostałam tutaj przyjęta;)

#1560 ania94

ania94

Użytkownik

• Members
  • 146 Postów

Napisano 20 marca 2012 - 21:09

tak mówisz? to pewnie kiedyś będę musiała odwiedzić to tajemnicze miejsce;)

odwiedź koniecznie ;)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych