Hello, Hello
Napisano 12 stycznia 2012 - 13:10
Napisano 14 lutego 2012 - 14:20
Witam wszystkich bywałam tu czasami anonimowo, teraz już nie jako gość.
U2 czasem nazywam swoim irlandzkim wirusem, bo zespół zaraził mnie a rozsiewam to dalej
Od roku z haczykiem Słucham U2, czytam o U2, na koncercie nie miałam okazji być, ale mam nadzieję, że jeszcze do tego dojdzie.
No i dziwnym zbiegiem okoliczności będąc jeszcze w liceum zdarzyło mi się być w Berlinie i Dublinie, więc można powiedzieć, że zdarza mi się koroczyć ich śladami :-D
Jednym słowem CZEŚĆ!
Tryin' throw my arms around the world
Napisano 14 lutego 2012 - 18:54
Tryin' throw my arms around the world
Napisano 14 lutego 2012 - 19:52
@Martucha_11 - witamy
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 18 lutego 2012 - 12:01
Nie jestem zbyt dobrym forumowiczem, zazwyczaj czytam, ale nie piszę, więc dotąd nie zakładałam konta. Teraz bardzo chciałabym prosić o pomoc ze zdobyciem multicamu - zgłosiłam się już w dziale multicamowej poczty i czekam cierpliwie/niecierpliwie na dalszy rozwój akcji
Przy okazji jestem też fanką Snow Patrol z takim samym stażem miłości, więc ten multicam to wszystko, o czym aktualnie myślę.
Napisano 23 lutego 2012 - 19:28
Od dłuższego czasu byłam anonimowym gościem na tym forum, ale dzisiejszego wieczoru postanowiłam to zmienić. U2 słucham prawie 2 lat, a ostatnio pokochałam ich jeszcze bardziej. Z niecierpliwością czekam na koncert w Polsce i możliwości zrobienia razem z tysiącami fanami polskiej flagi Dodam jeszcze, że U2 uwielbiam nie tylko, za muzykę i teksty, ale cudowne jest to ile lat grają razem bez zmiany składu. O U2 mogę pisać godzinami. Bardzo się cieszę, że istnieje taka strona, na której można spotkać ludzi ogarniętych miłością do tego samego zespołu
Napisano 23 lutego 2012 - 19:43
O, to się bardzo przydaje na forum! Zapraszamy zatem na przykład do wątku Niezbędnik Bootlegowy, można się wyszaleć, bo wszyscy o nim zapomnieli Osobiście zapraszam również do surwajwora ZOO TV, bo tam z kolei można się zaznajomić przez dogryzanie innym.O U2 mogę pisać godzinami.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 23 lutego 2012 - 21:09
Przeglądając forum zauważyłam, że o wielu ciekawych wątkach zapomniano Ale spokojnie, dajcie mi trochę czasu, a odkopie połowę z nich ;D
odkopuj, odkopuj, trochę więcej życia na forum mile widziane!
Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be"
Napisano 23 lutego 2012 - 22:19
Nawet jeśli, to z czystej sympatii(...) Osobiście zapraszam również do surwajwora ZOO TV, bo tam z kolei można się zaznajomić przez dogryzanie innym.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 24 lutego 2012 - 07:30
Osobiście zapraszam również do surwajwora ZOO TV, bo tam z kolei można się zaznajomić przez dogryzanie innym.
Pamiętajcie tylko, że żeby zagłosować w survivorze, trzeba się wcześniej pokazać w kilku tematach, coby nikt nie podejrzewał nowej osoby o to, że jest drugim kontem kogoś, kto bierze udział w zabawie A tak poza tym, to cześć Ania i inni nowi
P.S. Mój pierwszy post w tym topicu
Napisano 04 marca 2012 - 02:24
Zaglądam tu od bardzo dawna, ale dotychczas incognito. W końcu postanowiłem się ujawnić.
Często anonimowo korzystałem z waszej wiedzy, porad i pomocy, przede wszystkim jeśli chodzi o kwestie związane z U2 (bootlegi, info, itd.), ale również ogólnie odnośnie aktualnych wydarzeń i wiadomości, nie tylko muzycznych. Za to wszystko serdecznie dziękuję.
Sympatykiem U2 jestem od baaardzo dawna, ale kompletnego zajoba dostałem po ostatnim chorzowskim koncercie. Do tej pory jest to dla mnie niesamowitym wspomnieniem. Flaga na NYD, milky way, atmosfera tego wydarzenia, osoby mi towarzyszące - wszystko to złożyło się na niezapomniane przeżycie i spowodowało odkrycie zespołu na nowo. Od tego czasu jestem fanem pełną gębą. Gdybym był młodszy, to całe mieszkanie byłoby oklejone plakatami zespołu, a tak, to tylko mam chorzowską flagę ustawioną jako tapetę na pulpicie.
Szczególnie aktywnym użytkownikiem pewnie nie będę, ale od czasu do czasu postaram się coś od siebie dorzucić.
A tak w ogóle u2forums rules.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych