AKCJA FLAGA pt.2
Napisano 26 marca 2009 - 07:54
aaaaa tam zaraz śliczności :-)
http://web.mac.com/u.../Flaga-360.html
Odliczanie czas zacząć !!!
swietna sprawa !!!!
SUPER !!!!
szkoda tylko ze nie ma tego za stronie glownej forum - choc taki malutki licznik !!!!
super by bylo !!!
poprawiony gif - SUPER DEPE !!!!
a na NK sie dzieje i to mocno !!!!
zaczyna sie informowanie ludzi .. pisza do mnie jak opetani i musze wyjasniac ciagle o co chodzi !!!
pozdrawiam
Napisano 26 marca 2009 - 08:02
Eska Rock w pasmie krajowym - niedlugo cos bedzie tez
Moge tylko prosic byscie podawali go dalej do lokalnych mediow, gazet, tv, mysle ze krajowe ogarniemy, ale w lokalnych moc!
PDF jest zdecydowanie dla mediow, stad jego lekka sztywnosc, ale tak musi byc zeby dziennikarze mogli przeklejac i publikowac bez przemeczania sie ;P
MarekR, Chojny, Depe i inni - super! oby tak dalej
wersja angielska info powsanie, little more time... no need to hurry with that!
NK - o wow!
Apeluje tylko o SZACUNEK dla innych, bysmy nie tworzyli podzialow, jesli ktos koniecznie chce robic cos innego ma przeciez do tego prawo, my mozemy jedynie przekonywac ze nie do wszystki trafi nie-polski przekaz
Napisano 26 marca 2009 - 08:05
http://muzyka.onet.p...1101,newsy.html
Edit: Sorki Zbychu, bo widzę, że uprzedziłeś mnie...
Napisano 26 marca 2009 - 09:19
UWAGA!
Mam propozycje. Mógłbym zrobić czytelną stronkę z fajną grafiką i tutorialem co kto ma zrobić, z filmikiem z youtube'a! Zajęło by mi to ok 1 dnia a myślę że byłby to fajny pomysł. Jeśli się zgadzacie, biorę się do roboty!!!
Przefantastycznie!!!!
Z małym komentarzem - tekst, który tam miałby się pojawić to nie ten z notki mediowej, tylko jego przeróbka ujutowiona dla fanów. Do tego rzeczywiście filmik o fladze (czy dałoby się wrzucić w okienku, tak jak np filmiki pojawiające się na u2log.com a nie jako goły link?), może trochę fotek pozbieranych na forum, bannery i grafiki do ściągnięcia.
Do tego wersja angielska...
I nie ma się co zgadzać albo nie - to konieczność
Eska Rock podała njusa w serwisie informacyjnym!
Wiadomości szybko się rozchodzą...
Ale nie ma co się zachwycać tylk obombardować media... Pewnie i tak trzeba będzie to przed samym koncertem powtórzyć...
Może gazeta znowu wyda dodatek darmowy w dniu koncertu - jakby walneli tam rozkładówkę całą białą i rozdawali pod stadionem, załatwiłoby to problem części nieuświadomionych na trybunach... Z czerwonym gorzej, bo na płycie jest sajgon i papier pójdzie w strzępy (jeśli już wcześniej nei zostanie wykorzystany jako poddupnik) a raczej nie dadzą darmowej wrzutki z czerwonego materiału...
Napisano 26 marca 2009 - 10:00
Może ktoś zaprojektowałby ładny mały baner, komponujący się z nagłówkiem forum, żeby go tam wstawić (jak kiedyś ten o klipie Barta), odsyłający do tego wątku, potem do ewentualnej strony o akcji?
Napisano 26 marca 2009 - 10:23
(Poszalałbym, ale nie dziś!)
Napisano 26 marca 2009 - 10:26
Napisano 26 marca 2009 - 10:36
Animowany? Czy musi być 'stały'?
Jeśli chodzi o ten banerek na forum - niech się wypowie Jędrzej admin, czy jest możliwości wstawienia animacji, ale na razie stały chyba by starczył.
a tak z innej beczki nawiazując do "tych", którzy na innych forach chcą tworzyć irlandzką flagę podczas SBS, to wydaje mi sie to bez sensu - wiadomo, że SBS jest o wydarzeniach w Irlandi PÓŁNOCNEJ! a ta używa flagi imperium brytyjskiego co najwyżej .......
O tym w ogóle tu już nawet nie myślimy i nie rozmawiajmy
I właśnie - będę starał się wszędzie w necie, na ile starczy mi czasu i energii, temperować takie pomysły, przekonywać, argumentować, etc. Róbcie to samo jeśli na coś takiego traficie.
Możecie też podrzucać od razu np. linka do pierwszego postu tego wątku. Będziemy już niedługo wrzucać do niego wszystkie informacje o mediach które napisały o akcji i tym podobne materiały. W kontekście 'irlandczyków' chodzi też o to, że postawieni przed faktami dokonanymi i już poważnie nakręconą akcją mogą sobie darować dziwne pomysły.
Użytkownik acr edytował ten post 26 marca 2009 - 10:37
Napisano 26 marca 2009 - 10:47
plik zip zawierający:
- notkę prasową
- link do filmu History of the Flag
- grafiki na serwisy społęcznościowe (NK, grono, facebook itd)
- linki i animowane gify do bannerów do umieszczania na stronach, w st=ygnaturach i podpisach
Do pobrania tutaj:
Flaga 2009 - materiały
Użytkownik acr edytował ten post 26 marca 2009 - 11:03
poprawiłem link.
Napisano 26 marca 2009 - 11:04
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych