To co pokazałem rano po małym dopracowaniu. I tak pewnie można się do czegoś przyczepić, co prawda sam już też załadowałem na nk grafikę od Depe, ale jakby ktoś chciał, to proszę
czarodziej, ja biorę Twoją wersję
fajnie po poprawkach
Napisano 25 marca 2009 - 20:16
NYD - myślałem o tym ale jest to moim zdaniem zbędna informacja.Depe - w Twoich animacjach brakuje chyba jednak informacji o tym, kiedy flaga ma być zrobiona, czyli że na New Year's Day.
edit: no i chyba jednak daty dwóch koncertów to przesada. Może i drugi koncert się odbędzie ale jak narazie nic na to nie wskazuje.
Napisano 25 marca 2009 - 20:19
Mógłby ktoś zrobić anglojęzyczna informacje o fladze do rozesłania w świat?
Napisano 25 marca 2009 - 20:21
NYD - myślałem o tym ale jest to moim zdaniem zbędna informacja.
1. NYD jest oczywiste
2. Część ludzi nie będzie wiedziała co to jest NYD
3. Kumatych Fanów będzie wystarczająco dużo --> zaczną machać, a potem to już owczy pęd poleci, efekt domina.
Jeśli 2iego koncertu nie będzie, to po niedzieli wyedytuje banner, póki co.. 'propaganda'
Napisano 25 marca 2009 - 20:30
Jak macie chwilę to wyprostujcie myślenie tych "pomysłodawców" na forum u2.com.pl bo mi ręce opadają jak to czytam...Co do forum.u2.com.pl i ich wątpliwości, pozwoliłem sobie tam odpisać w celu złagodzenia napięć i wyjaśnienia paru spraw i myślę że dalsze wątpliwości jeśli się pojawią, należy dyskutować i przekonywać tam, czyli w miejscu ich występowania, natomiast tu powinniśmy skupić się już całościowo na sprawach organizacyjnych i tym podobnych, celem sprawnego przeprowadzenia tego wszystkiego od początku i uniknięcia rozmieniana się na drobne.
Napisano 25 marca 2009 - 20:31
Napisano 25 marca 2009 - 20:33
Kliknij w moją sygn. --> ściąga się Zbych .pdfMożna by jeszcze zrobić tak żeby banner po kliknięciu prowadził do mini-stronki ze zmodyfikowaną wersją materiału prasowego by Zbych czyli tekstu dla fanów i filmiku, gdzie byłoby napisane że podczas NYD machactwo będzie odchodziło. W obu wersjach językowych...
Tylko do tego to chyba potrzebna jakaś stronka jest... Jakby co - dysponuję nieużywanym privem, tylko że z mało adekwatną domeną (strona moja prywatna nie powstanie jeszcze przez długie miesiące więc wolna jest dla tego celu gdyby to miało sens jakiś...).
Napisano 25 marca 2009 - 20:40
Kliknij w moją sygn. --> ściąga się Zbych .pdf
Tak może być?
Napisano 25 marca 2009 - 21:31
Napisano 25 marca 2009 - 21:36
I ja sobie pozwoliłem na małe eksperymenty:
Link: http://img187.images...7/beznazwia.jpg
Czekam na krytykę/pomysły
Napisano 25 marca 2009 - 21:43
Fajne, choć coś mi tu nie gra. To trochę wygląda jakby scena-biała, trybuny czerwone. Niby te same kolorki ale jednak coś by trzeba zmienić....
Napisano 25 marca 2009 - 22:17
I ja sobie pozwoliłem na małe eksperymenty:
Link: http://img187.images...7/beznazwia.jpg
Czekam na krytykę/pomysły
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych