AKCJA FLAGA pt.2
Napisano 29 lipca 2009 - 11:40
JA DZIS ZROBIE WYSYLKE DO MOJEJ BAZY, DO TEJ PORY ZAWSZE SKUTKOWALO FALA INFORMACJI na ONET / WP / CGM itd. wiec na pewno teraz nie bedzie gorzej.
W poniedzialek po 20 bede w Radiu Merkury - 20 minut o trasie, koncertach, FLADZE, zlocie itd.
IRLANDZKIE - jestem za - kto z forum/listy whatever... niech biezze... choci tylko o to by nie robic szumu medialnego bo zwykly kowalksi sie pogubi i nie wezmie NIC.
to ja dziekuje:) i apeluje zebyscie zabrali ze soba nadmiar BIALEGO/CZERWONEGO (papieru, szmatek, chustek whaterver) by dawac tym co nie beda mieli.
Napisano 29 lipca 2009 - 11:42
Flaga Irlandii... Tez o tym myslalam, ale to raczej niewykonalne. A poza tym to koncert w Polsce!Niech weźmie jak najwięcej osób, żeby podczas SBS zrobiło się swojsko chłopakom.
P.S. Od początku myślałem, że flaga Irlandii byłaby lepszym pomysłem niż Polska bis. ale co tam
Ogolnie pomysl fajny z machaniem flaga do SBS. Pomysle... Moze tez zrobie albo kupie.
http://www.u2-site.com/
Napisano 29 lipca 2009 - 11:43
kurczę, pięknie, pięknie!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
do mnie jeszcze nie zdążyło dotrzeć, że to już za tydzień i że ja tam będę, a tu dodatkowo taka zabójcza informacja
do Listy jednak proponuję słać maile na lp3@polskieradio.pl ale pomysł dobry! popieram!A ja mam propozycję piszmy maile do Piotra Barona, żeby podczas sobotniej trójkowej listy przebojów mówił o fladze
mail: piotr.baron@polskieradio.pl
Napisano 29 lipca 2009 - 11:51
Flaga Irlandii... Tez o tym myslalam, ale to raczej niewykonalne. A poza tym to koncert w Polsce!
Ogolnie pomysl fajny z machaniem flaga do SBS. Pomysle... Moze tez zrobie albo kupie.
Moim zdaniem wszystkie siły powinny iśc w kierunku żeby akcja "flaga" naprawde się udała. Rozdrabnianie się na flagi irlandzkie itp. jakos mi się nie usmiecha. Rozumiem inicjatywę, ale to naprawde koncert w Polsce i U2 chcą nagrywac akcję z polską flagą. Ja juz widzę Bono, który widzi powiewające irlandzkie flagi i mówi, że duzo widzi Irlandczyków na polskim koncercie:)
Napisano 29 lipca 2009 - 11:55
Tez prawda! Zgadzam sie z Toba w 100%! Aczkolwiek pomysl z wymachiwaniem Irlandzkimi flagami do SBS nie jest zly.Moim zdaniem wszystkie siły powinny iśc w kierunku żeby akcja "flaga" naprawde się udała. Rozdrabnianie się na flagi irlandzkie itp. jakos mi się nie usmiecha. Rozumiem inicjatywę, ale to naprawde koncert w Polsce i U2 chcą nagrywac akcję z polską flagą. Ja juz widzę Bono, który widzi powiewające irlandzkie flagi i mówi, że duzo widzi Irlandczyków na polskim koncercie:)
http://www.u2-site.com/
Napisano 29 lipca 2009 - 12:16
W sumie biała część widowni będzie miała latwiej bo nie ma problemu zabrac kilka kartek papieru! Czerwony kawałek materialu w sklepie nie jest drogi a za to efekt... nie musze pisać...
JUŻ NIE MOGĘ SIĘ TEGO DOCZEKAĆ!!!
Napisano 29 lipca 2009 - 12:32
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 29 lipca 2009 - 12:41
ale tu chodzi pewnie o taki krótki półtora minutowy filmik zamieszczony póżniej na u2.com tak jak to było w przypadku innych wcześniejszych koncertów....
Eeee i robiliby raban?? A nawet jeśli, cholera, jedna z najlepszych informacji od dawna... Kiedy się okazało, że nie ma dwóch koncertów straciłem jakiekolwiek nadzieje na choćby zdawkową rejestrację. A tu proszę ...
Napisano 29 lipca 2009 - 13:29
Nie no ja rozumiem że całego koncertu nie umieszczą na stronie, ale skoro już ustawi się cały sprzęt nagrywający to żadna różnica czy nagra jedną piosenkę czy wszystkie, w końcu miejsce na dysku chyba mają. A potem kto wie może jakieś fragmenty mogą przeciekać. Nie mówiąc już o wydaniu na DVD. Marzenia...ale tu chodzi pewnie o taki krótki półtora minutowy filmik zamieszczony póżniej na u2.com tak jak to było w przypadku innych wcześniejszych koncertów....
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 29 lipca 2009 - 13:42
ale może ktoś z wrocławskich forowiczów wybrałby się na tę Listę? miło by było w ostatniej LPTrójce przed koncertem usłyszeć coś na ten temat na antenie [w dodatku z ust fanów], zamiast pozdrowień dla "mamy, taty i rodziców" czy "Kobry ze Świecia"
Napisano 29 lipca 2009 - 15:14
Nie no ja rozumiem że całego koncertu nie umieszczą na stronie, ale skoro już ustawi się cały sprzęt nagrywający to żadna różnica czy nagra jedną piosenkę czy wszystkie, w końcu miejsce na dysku chyba mają. A potem kto wie może jakieś fragmenty mogą przeciekać. Nie mówiąc już o wydaniu na DVD. Marzenia...
zapewne chodzi o nagranie czegoś w tym stylu: http://www.youtube.c...h?v=R4XUgoth72U ,gdzie podczas NYD będzie flaga, oczywiście staram się nie umniejszać wydarzenia ale mówienie że z tego może być dvd to gruba przesada niestety.....
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych