AKCJA FLAGA pt.2
Napisano 17 lipca 2009 - 08:19
http://muzyka.onet.p...9949,newsy.html
Jeśli to prowadza, że Janiak rozmawiał z Bono to szansa na NYD w Chorzowie wzrasta ze 100 % do 200 %
A może przećwiczą NYD już w Berlinie?
Napisano 17 lipca 2009 - 08:52
heheA może przećwiczą NYD już w Berlinie?
DZIS W ESCE ROCK RANO TEZ MOWILI
Ring THOSE Bells.... NYD bells!
Napisano 17 lipca 2009 - 09:04
Napisano 17 lipca 2009 - 09:35
Watek FLAGI na ZOOTOPII: ZOOTOPIA FLAG-MOB
Story of the Flag na ZOOTOPII: STORY OF THE FLAG na ZOOTOPII
prosze byscie co jakisz czas postaowali by watki wyplywaly wyzej!
Napisano 17 lipca 2009 - 11:17
Napisano 17 lipca 2009 - 12:31
Watek FLAGI na interference: INTERFERENCE FLAG-MOB
jest tam napisane:
Even though, so far NYD haven’t been played on 360 tour, we can be sure that in Poland, it will be. The Edge promised that in a conversation with Polish fan during tour rehersals.
Ktoś zna jakieś szczegóły?
Info o fladze pasuje jeszcze wrzucić na forum u2start.com
#352 Guest_piotrek85_*
Napisano 17 lipca 2009 - 14:21
Napisano 18 lipca 2009 - 22:57
Napisano 22 lipca 2009 - 14:15
czy podczas koncertu jest szansa zasugerowania jakiegoś utworu? Dla większych znawców zespołu pytanie: czy U2 daje się tak 'manipulować'?
Ściśle mówiąc chodzi mi o 40 - marzę o usłyszeniu jego na samym końcu...
Jeśli już będziemy mieli np czerwony blok, to czy nie można by było z drugiej strony walnąć duże "40" i pokazać go chłopakom np podczas Moments Of Surrender? Na niewielkiej ilości miejsca te dwie cyfry zmieszczą się bez problemu, a przy dużej ilości takich napisów, może zdecydują się niestandardowo zakończyć koncert akurat w tym magicznym utworkiem?
Napisano 22 lipca 2009 - 16:47
Witam! Mam takie pytanie:
czy podczas koncertu jest szansa zasugerowania jakiegoś utworu? Dla większych znawców zespołu pytanie: czy U2 daje się tak 'manipulować'?
Ściśle mówiąc chodzi mi o 40 - marzę o usłyszeniu jego na samym końcu...
Jeśli już będziemy mieli np czerwony blok, to czy nie można by było z drugiej strony walnąć duże "40" i pokazać go chłopakom np podczas Moments Of Surrender? Na niewielkiej ilości miejsca te dwie cyfry zmieszczą się bez problemu, a przy dużej ilości takich napisów, może zdecydują się niestandardowo zakończyć koncert akurat w tym magicznym utworkiem?
Nie, U2 raczej nie daje się tak manipulować, jak już coś spontanicznie grają, to mi się wydaje, że to raczej pomysł Bono (lub innych chłopaków z U2) niż podpowiedź z publiki.
U nas będzie super jak zagrają NYD, a do tego nic by z seta nie wyleciało! U2 to nie szafa grająca, mają na trasie masę innych koncertów i nie oczekujmy, że u nas wywrócą set do góry nogami.
A co do kolejnych pomysłów, to już była mowa w dziale o Fladze - stanowcze NIE
PS No chyba, że jednak te gołębie by przeszły.....
Napisano 23 lipca 2009 - 01:32
przesłałem takiego maila do zbyszka
bardzo dobry pomysł z tą flagą na pewno dołączę.
Mam jeszcze jeden pomysł który można by było łatwo wykonać
Zaspiewać "sto lat" na koniec koncertu jak zespół będzie się żegnał.
Do tego niech wszyscy zaświecą komórką
Efekt będzie niesamowity i nie wymaga niczego wielkiego bo komórkę każdy ma, głos również.
Byłem w Berlinie, to na koniec koncertu U2 wyszło do przodu i się pięknie pożegnało.
A my im za te wszystkie piękne lata i piosenki "Sto lat" zaspiewamy. Czy będą rozumieć ? Nie wiem ale napewno się dowiedzą.
Co myślisz o tym pomyśle i jeżeli ci się podoba to czy mógłbyś dołączyć ten pomysł do twojego?
pozdrawiam i do usłyszenia na koncercie.
P.S. Na tych flagach które są blisko sceny można by umieścić napisy take jak:
Thanks for the Musik
Thanks
PL Fans thank you
Taka mała odmiana flagi z 2005 roku.
#359 Guest_depe_*
Napisano 23 lipca 2009 - 01:44
ye, ye, ye..
http://www.youtube.c...h?v=MfM9gQkfwyg
This video is not available in your country due to copyright restrictions.nie, nie, nie...
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych