AKCJA FLAGA pt.2
Napisano 16 maja 2009 - 14:47
Na koncercie nie będzie mnie interesowała demokracja, ani kolor skóry czy ubioru siedzących obok mnie.
Będzie mnie interesowała dobra zabawa i niezapomniane przeżycie.
Tak było w 2005, gdy wyjąłem z plecaka na trybunach dużą białą bluzę przy pierwszych taktach New Years Day.
Tak jak wtedy miałem dreszcze, tak i do dzisiaj gdy o tym czytam, myślę czy oglądam na krótkich filmikach lub też na "multicamie" (czy jak to się tam zowie).
I WŁAŚNIE DLATEGO TYM RAZEM ZROBIĘ TO SAMO.
By poczuć ten sam dreszcz. Nawet jak bym był sam z "białą szmatką", to będę szczęśliwy.
I nie mam zamiaru się zastanawiać, czy siedzę w odpowiednim sektorze, czy mam wyjąć coś zielonego czy fioletowego, czy przy tym utworze machać w lewo czy w prawo, czy czytałem odpowiednie forum i czy jestem na odpowiednim koncercie.
TYLKO BIAŁO-CZERWONO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 16 maja 2009 - 19:41
Dla mnie również nie ma znaczenia obecnie, czy pomysł na flagę już był wykorzystany i czy nie trzeba czegoś nowego wymyślić. Ja chcę na koncercie po prostu dobrze się bawić i przeżyć coś niesamowitego, a nie zastanawiać się czy koncert zmienił się już w cyrk czy stanie się to dopiero przy następnej piosence gdy ktoś wyciągnie czapeczki urodzinowe, wiatraczki czy Bóg wie jeszcze co.
Napisano 16 maja 2009 - 20:00
właśnie przeczytałem cały temat od pierwszego wpisu.
Na koncercie nie będzie mnie interesowała demokracja, ani kolor skóry czy ubioru siedzących obok mnie.
Będzie mnie interesowała dobra zabawa i niezapomniane przeżycie.
Tak było w 2005, gdy wyjąłem z plecaka na trybunach dużą białą bluzę przy pierwszych taktach New Years Day.
Tak jak wtedy miałem dreszcze, tak i do dzisiaj gdy o tym czytam, myślę czy oglądam na krótkich filmikach lub też na "multicamie" (czy jak to się tam zowie).
I WŁAŚNIE DLATEGO TYM RAZEM ZROBIĘ TO SAMO.
By poczuć ten sam dreszcz. Nawet jak bym był sam z "białą szmatką", to będę szczęśliwy.
I nie mam zamiaru się zastanawiać, czy siedzę w odpowiednim sektorze, czy mam wyjąć coś zielonego czy fioletowego, czy przy tym utworze machać w lewo czy w prawo, czy czytałem odpowiednie forum i czy jestem na odpowiednim koncercie.
TYLKO BIAŁO-CZERWONO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witamy inteligentnego użytkownika
Napisano 16 maja 2009 - 21:28
Witamy inteligentnego użytkownika
Witam.
Albo mi się mieni w oczach, albo Cesar - urodziliśmy się na tym forum w tym samym czasie.
Tylko się trochę(!) mniej udzielałem
A co do dobrej zabawy, to tym razem zabieram syna, który też będzie miał białe "coś" i mam nadzieję dreszcze również.
Napisano 04 czerwca 2009 - 19:52
http://www.youtube.c...feature=related
Napisano 15 czerwca 2009 - 13:37
..... nawiązując do "Why Not In Poland" może malnąć "Why So Expensive"? Co prawda chłopakom z U2 zapewne powiewa po ile były ceny biletów, ale kto wie - może komuś jakieś klapy się otworzą???
.... i np walną drugi koncert w 2010r
taki żarcik z mojej strony.....
(Poszalałbym, ale nie dziś!)
Napisano 25 czerwca 2009 - 19:39
A co do dobrej zabawy, to tym razem zabieram syna, który też będzie miał białe "coś" i mam nadzieję dreszcze również.
To pewnie ja jestem w tym samym położeniu co syn Nie przeżyłem tego 5 lat temu i chce przeżyć teraz. Dlatego inne pomysły dają mi dużo radochy (jak czytałem temat o pomysłach - przeczytalem caly - i nic nie zbliżyło się do pomysły Zbycha ).
Dlatego jestem jak najbardziej za flagą i będę na biało
W tamtym temacie ustaliliście, że dla chętnych podczas SBS mała flaga Irlandii. Co teraz, jeśli nie grają tego na próbach ? Wierzycie że SBS będzie w secie ?
Napisano 26 czerwca 2009 - 00:55
SBS zagrali 25 w trakcie prob ;]To pewnie ja jestem w tym samym położeniu co syn Nie przeżyłem tego 5 lat temu i chce przeżyć teraz. Dlatego inne pomysły dają mi dużo radochy (jak czytałem temat o pomysłach - przeczytalem caly - i nic nie zbliżyło się do pomysły Zbycha ).
Dlatego jestem jak najbardziej za flagą i będę na biało
W tamtym temacie ustaliliście, że dla chętnych podczas SBS mała flaga Irlandii. Co teraz, jeśli nie grają tego na próbach ? Wierzycie że SBS będzie w secie ?
Everything You Know Is Wrong
Napisano 03 lipca 2009 - 13:29
Mam natomiast pomysł na techniczne wykonanie flagi w tym roku.
Koncert zaczyna się już po zmroku dlatego też uważam, że rewelacyjnie wyglądałaby flaga ułożona z komórek i ekraników aparatów fotograficznych. Płyta czerwona, trybuny białe. Wystarczy pstryknąć fotkę czegoś białego lub czerwonego i gotowe. Prawie wszyscy mają na koncercie aparat bądź komórkę. Do tego jeszcze można agitować osoby stojące/siedzące w pobliżu i przygotowywać flagę na miejscu w Chorzowie. Przesłać sąsiadowi tapetę, pstryknąć fotkę odpowiedniego koloru. Żaden problem. Wszystkie narzędzia do zrobienia flagi będą na miejscu
No i korelacja takiej flagi z ogólną koncepcją show - kosmiczna scena, laserowa kurtka, XXI wiek!
Gdyby się udało efekt wizualny były piorunujący. Pomyślcie tylko - tysiące białych i czerwonych światełek.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Chorzowie, Berlinie...
Napisano 03 lipca 2009 - 14:21
Po za tym uważam, że materiały różnego rodzaju mają przecież większą powierzchnię i co za tym są bardziej widoczne. Komórki by nie wypaliły ...
Napisano 03 lipca 2009 - 16:53
wystrzelmy mihnika i jego komórkę z wielkiej armaty z którą już ktoś się zgłosił
przy się na coś
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych