Z Trójmiasta i okolic do Chorzowa
Napisano 26 maja 2009 - 11:18
Przepraszam za brak odzewu ale miałem strasznie dużo pracy i w związku z tym nie miałem czasu zająć się naszą wyprawą.
Skoro jest tak duży odzew postanowiłem wrócić do dużego autokaru, czyli 50 osobowego. Wieczorem będę miał potwierdzoną informację czy autokar jest wolny w interesującym nas terminie. Jeśli tak to moja propozycja jest następująca. Zbieram od każdego po 50 pln, a resztę wpłacicie już w autokarze. Cena będzie zależna od tego ile osób będzie jechało ale nie będzie to więcej niż 100pln. Jak będę miał potwierdzenie autokaru to wtedy umówimy się na spotkanko.
Czy wszyscy się zgadzają?? Dajcie znać co o tym myślicie.
Pozdrawiam Sławek
Napisano 26 maja 2009 - 12:08
Witajcie
Przepraszam za brak odzewu ale miałem strasznie dużo pracy i w związku z tym nie miałem czasu zająć się naszą wyprawą.
Skoro jest tak duży odzew postanowiłem wrócić do dużego autokaru, czyli 50 osobowego. Wieczorem będę miał potwierdzoną informację czy autokar jest wolny w interesującym nas terminie. Jeśli tak to moja propozycja jest następująca. Zbieram od każdego po 50 pln, a resztę wpłacicie już w autokarze. Cena będzie zależna od tego ile osób będzie jechało ale nie będzie to więcej niż 100pln. Jak będę miał potwierdzenie autokaru to wtedy umówimy się na spotkanko.
Pozdrawiam Sławek
ok, ale chyba musisz podać jakiś numer konta albo coś
Napisano 26 maja 2009 - 13:08
Zbieram od każdego po 50 pln, a resztę wpłacicie już w autokarze. Cena będzie zależna od tego ile osób będzie jechało ale nie będzie to więcej niż 100pln. Jak będę miał potwierdzenie autokaru to wtedy umówimy się na spotkanko.
Pozdrawiam Sławek
Fajnie. Sierpień coraz bliżej, więc czas się organizować. Czekamy na konkrety. Pozdrawiam
Napisano 26 maja 2009 - 21:49
Sławomir Kunkel
Ostrowite 9/1
83-032 Pszczółki
nr konta 80 1160 2202 0000 0000 3712 5823
tytułem: "Autokar U2"
Oczywiście będzie fajnie jeśli się spotkamy( oczywiście jeśli każdy będzie miał na to czas), myślę, że w ten weekend było by dobrze. Co Wy na to??
p.s.
Jeśli komuś nie odpowiedziałem na prywatną wiadomość to dlatego, że coś jest nie tak z tą skrzynką i nie mogę wysłać wiadomości.
Napisano 29 maja 2009 - 20:36
Oczywiście będzie fajnie jeśli się spotkamy( oczywiście jeśli każdy będzie miał na to czas), myślę, że w ten weekend było by dobrze. Co Wy na to??
Mi pasuje jutro, jesli sa juz szczegoly trasy autokaru i inne to mozna sie spotkac na chwile. Byc moze krotko przed wyjazdem przydaloby sie zorganizowac informacyjne spotkanie lub wrzucic info na forum.
- Karolina
Napisano 29 maja 2009 - 21:27
P.S.
A czy osoby, które nie odpowiedziały na moje wezwanie(na forum i mailowo) rezygnują z wyjazdu??
Napisano 29 maja 2009 - 22:32
nie wiem czy odpowiedziała, wiec odpowiadam...za wciąz jestem zainteresowanaZe spotkaniem to chyba marnie. Większość kiepsko stoi z czasem, więc chyba sobie na razie odpuścimy. Może spotkamy się jak już będę miał podpisaną umowę z naszym przewoźnikiem?? Czyli za jakiś tydzień.
P.S.
A czy osoby, które nie odpowiedziały na moje wezwanie(na forum i mailowo) rezygnują z wyjazdu??
Napisano 01 czerwca 2009 - 11:33
Myślmy pozytywnie
Napisano 02 czerwca 2009 - 09:01
Pozdrawiam Sławek
Napisano 10 czerwca 2009 - 07:49
Ogłaszam, że wpłynęły wszystkie zaliczki. Nie mam jeszcze od wszystkich numerów kontaktowych, więc kto się jeszcze nie pokwapił z nr telefonu to proszę się ruszyć
A jeśli chodzi o kolegę "toolmajster" to puki co mamy jedno wolne miejsce. Ale jeśli jesteś na 200% zdecydowany zadzwonię do naszego przewoźnika i zapytam co da się zrobić. Ale oczywiście tylko w przypadku jeśli będziesz zdecydowany.
Pozdrawiam
Napisano 10 czerwca 2009 - 17:22
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych