Z Trójmiasta i okolic do Chorzowa
Started by
krewetka
, mar 19 2009 23:40
174 replies to this topic
Napisano 20 marca 2009 - 11:19
autokarem można jechać przez http://www.topbilety.pl/u2/ Podróż w obydwie strony to 135zł, to też zawsze jest jakieś wyjście..Może ktoś z Was już się na to zalogował? Start jest z Gdyni i Gdańska (o ile chętni będą)
Napisano 20 marca 2009 - 11:31
mi się osobiście wydaje ze wygodniej jeste jechac autokarem głównie z tego wzgledu ze po koncercie wsiadasz i wracasz domu i nie trzeba sie tułac po katowicach czekajac na pociag... tylko z autokarem jest taki problem ze jest sie na miejscu wg tego pisza ok 12...ja ostatnim razem jechalam tez autokarem ale wyjezzalismy dnia poprzedniego przed północą i wtedy było ok...moze jakby sie tu zebrało tak z 46 osób to mozna by pokomibinowac nad wynajmem wlasnego autokaru i wyjechac sobie tak jak sie chce
Napisano 20 marca 2009 - 11:52
No właśnie ten czas dojazdu na miejsce jest troch zbyt późny, wtedy już na pewno będą tłumy pod bramą A autokarem faktycznie jest o niebo wygodniej, można zostawić swoje rzeczy i spokojnie pójść na koncert, a potem nie czekać nie wiadomo jak długo na powrót(co do PKP----> patrzyłam w rozkładach jeden pociąg z Katowic do Gdyni jest chyba z 40 minut po północy, następny po 4 rano)
Napisano 20 marca 2009 - 12:00
toteż prosze o deklaracje jezeli ktoś by był zainteresowany wyjazdem jakimś prywatnym autokarem który bysmy sobie sami wynajeli o odzew....co prawda nie wiem jak wtedy wyglada sytuacja z parkingiem ale nawet jak bedzie 1,5 km to nic nam sie nie stanie..
także proszę o odzew!!!!
także proszę o odzew!!!!
Napisano 20 marca 2009 - 13:43
a co to za firma? mógłbyś wrzucić linka
Ja sprawdziłam jakby ceny wyglądały w http://www.europetra....pl/?p=autokary Wyszło mi ,że z VAT (7%)w dwie strony około 4000: 49=82zł od osoby (myślę , że nie więcej i tak zawyżałam ) Z tą firmą o ile się nie myle jechałam na Metallice , poznaje ich autokary. Pewnie tanio , ale średnio z komfortem jazdy (duchota straszna), no i obiecali dvd a nic takiego nie było.
Ja sprawdziłam jakby ceny wyglądały w http://www.europetra....pl/?p=autokary Wyszło mi ,że z VAT (7%)w dwie strony około 4000: 49=82zł od osoby (myślę , że nie więcej i tak zawyżałam ) Z tą firmą o ile się nie myle jechałam na Metallice , poznaje ich autokary. Pewnie tanio , ale średnio z komfortem jazdy (duchota straszna), no i obiecali dvd a nic takiego nie było.
Napisano 20 marca 2009 - 16:02
ok dowiedziałem się już trochę na temat wynajmu autokaru. Autokar 50 osobowy, koszt przejazdu do Chorzowa i z powrotem na osobę to około 70 pln. decydować trzeba się szybko bo cena może ulec zmianie. Potrzeba więc 50 osób, proszę się zgłaszać.
no to ja się zgłaszam razy 3... rozumie ze podejmujesz sie organizacji? wydaje mi sie ze wyjazd zebysmy zdazyli na 9 rano powienien byc ok 23 dnia wczesniejszego
Napisano 20 marca 2009 - 17:51
Świetny pomysł z autokarem Jestem z okolic Lęborka. Jeżeli będzie tylko jeden koncert - rezerwuję sobie jedno miejsce. Jednak jeżeli drugi okaże się faktem to niestety raczej nie bo zamierzam jechać na obydwa, więc trzeba będzie nocleg załatwiać. Pozdrawiam
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych