Z Trójmiasta i okolic do Chorzowa
Napisano 22 kwietnia 2009 - 19:49
witam, ja piszę się na 4 miejsca z Gdyni. Pamiętam że na koncert 4 lata temu jechaliśmy pociągiem i do Katowic było ok, natomiast powrót z koncertu to już masakra więc teraz jedziemy autokarem !!!!
musisz napisac na maila do mcphisto, którego znajdziesz kilka postów wczesniej:)
Napisano 06 maja 2009 - 12:41
Autokar zaklepany. Koszt całej naszej wycieczki to 3000 pln (nie chciał dziadyga więcej opuścić), auto zabiera 29 osób, a więc koszt na osobę to niecałe 104 pln. Teraz zostaje nam już tylko się umówić jak robimy z zaliczką. Wpłacacie na konto czy robimy jakieś spotkanie. Dla jasności chcę jeszcze powiedzieć, że miejsca zarezerwowane są tylko dla tych osób które potwierdziły rezerwację mailem. Inaczej zrobi się bałagan. Pozdrawiam Sławek.
Napisano 06 maja 2009 - 13:59
Witajcie.
Autokar zaklepany. Koszt całej naszej wycieczki to 3000 pln (nie chciał dziadyga więcej opuścić), auto zabiera 29 osób, a więc koszt na osobę to niecałe 104 pln. Teraz zostaje nam już tylko się umówić jak robimy z zaliczką. Wpłacacie na konto czy robimy jakieś spotkanie. Dla jasności chcę jeszcze powiedzieć, że miejsca zarezerwowane są tylko dla tych osób które potwierdziły rezerwację mailem. Inaczej zrobi się bałagan. Pozdrawiam Sławek.
a czy są jeszcze jakieś miejsca wolne?
p.s nie wiem czy zauważyleś ale wysłałam ci PM...
Napisano 06 maja 2009 - 16:16
Witajcie.
Autokar zaklepany. Teraz zostaje nam już tylko się umówić jak robimy z zaliczką. Wpłacacie na konto czy robimy jakieś spotkanie.
Cieszę się, że sprawa załatwiona. Wydaje mi się, że wygodniej byłoby wpłacić zaliczkę przelewem (przynajmniej dla mnie), bo chyba nie każdy z 29 osób jest z 3city.
Napisano 07 maja 2009 - 06:53
A, wolnych miejsc na razie brak, chyba, że ktoś nie potwierdzi rezerwacji.
Napisano 17 maja 2009 - 09:18
pewnie to juz musztarda po obiedzie ale czy znalazlyby sie w autokarze z trojmiasta 4 wolne miejsca, pozdrawiam wszystkich
możliwe że tak aczkolwiek skontaktuj się ze Sławkiem (MrMacphisto) mailowo
a teraz coś z cyklu "a nie mówiłam" : a tak w ogóle to ja mówiłam żeby jeszcze troche z tym autokarem poczekać bo na pewno by się 50 zebrało:P dziękuje za uwagę
ale i tak jest super:)
Napisano 24 maja 2009 - 22:18
- Karolina
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych