Od której "klikałeś"?Właśne kupiłem 2 bilety na płytę na ticketpro
Kompendium biletowe
Napisano 23 marca 2009 - 15:48
Od 6. rano :-)Od której "klikałeś"?
Ale mam problem. Jako, że nie posiadam żadnego ekonta, w akcie desperacji wybrałem przelew i jakiś tam bank. Po czym z tego wszystkiego wyszedłem, przy okazji mnie wylogowało, więc byłem pewny, że transakcja anulowana. A tym czasem status widnieje jako "Gotowy do płacenia". Czy to znaczy, że jeszcze zamówienie nie przepadło i można do niego wrócić?
Napisano 23 marca 2009 - 16:35
Warunkiem sprzedaży jest zapłata za bilety w momencie ich zakupu.
Możliwe formy płatności:
* karta kredytowa: Visa, MasterCards,American Express
* e-przelew: mTransfer, Inteligo, MultiTransfer, BZWBK 24, Nordea, BPH, PKO, PKO24, PKOInteligo ,PeKaO, ING Bank Śląski, Lucas Bank, Millenium, Kredyt Bank, Raiffeisen Bank, Invest Bank, Deutsche Bank.
Trzeba znaleźć osobę, która może dokonać którejś z tych płatności i OK.
Napisano 23 marca 2009 - 20:31
Jeśli zaznaczę tę opcję w płatności i bank przekieruje mnie na stronę i zobaczę wypełniony przelew, to mogę zamiast wysyłać go z tego konta, przekopiować wszystkie dane bratowej, która będzie wtedy siedziała daleko przy innym komputerze i zapłaci ze swojego konta? Czy to musi być z tego konkretnego konta, na które zostanę przekierowana?
Napisano 23 marca 2009 - 21:53
Mam pytanie dotyczące dotpay
Jeśli zaznaczę tę opcję w płatności i bank przekieruje mnie na stronę i zobaczę wypełniony przelew, to mogę zamiast wysyłać go z tego konta, przekopiować wszystkie dane bratowej, która będzie wtedy siedziała daleko przy innym komputerze i zapłaci ze swojego konta? Czy to musi być z tego konkretnego konta, na które zostanę przekierowana?
Niestety nie, bo choć sam przelew zostanie wykonany to system dotpay nie zarejestruje ten wpłaty. Wpłatę należy dokonać tam gdzie przekieruje nas system ( żeby zobaczyć dane przelewu trzeba się zalogować w swoim banku internetowym ).
...
Napisano 23 marca 2009 - 23:03
Mam pytanie dotyczące dotpay
niech Cie wszyscy święci bronią przed takim pomysłem! jeśli ktoś ma wpłacać za Ciebie to lepiej tradycyjny przelew, wtedy podasz nr konta i nr zamówienia i gitara, a jeśli jednak przez dotpay to nic nie zmieniać, nie kombinować, nie kopiować i wpłacać jeszcze raz - to nie zadziała, logować się do banku i robić wszystko dokładnie tak jak każą z ekranu
Napisano 24 marca 2009 - 15:30
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych