Kompendium biletowe
Napisano 22 marca 2009 - 12:25
Dzisiaj w tvn24 był Hirek Wrona, który otoczony płytami i książkami U2, rozmawiał z Jarosławem Kuźniarem o biletach na koncert.
Wszem i wobec ogłosił, że sprzedaż biletów w Empiku ruszyła dzisiaj (22.03.2009).
Dokładnie nie wiedział czym zostało, to spowodowane, że z 27 przełożyli na 22, ale stwierdził, że prawdopodobnie chcą szybko sprzedać wejściówki i zmylić "przeciwnika", gdyż widzą, że jest duże zainteresowanie.
Dodatkowo stwierdził, że wzrasta szansa na drugi koncert w Chorzowie.
Co mnie dobiło, to stwierdzenie Wrony, że bilety za 450 zł. i 825 zł. to żaden luksus, tylko normalny koszt, że jeśli ktoś chce brać udział w wydarzeniu jakim jest koncert U2, to niech porządnie płaci - tak jak Europa
niezly burdel z tymi empikami
a co do cen ,to nie wiem czy jakis inny kraj ma bilety po 175 euro.A jesli ma ,to pewnie nie sa to miejscówki 70m od sceny.Nie ma tez dachu nad głową.
Napisano 22 marca 2009 - 12:31
Podobno mamy droższe bilety niż na Wembley, co jest dla mnie skandalem, a H.Wrona pewnie nie zarabia jak szary Kowalski stąd taka pewnie opinia.niezly burdel z tymi empikami
a co do cen ,to nie wiem czy jakis inny kraj ma bilety po 175 euro.A jesli ma ,to pewnie nie sa to miejscówki 70m od sceny.Nie ma tez dachu nad głową.
Napisano 22 marca 2009 - 12:33
niezly burdel z tymi empikami
Chociażby w Chorwacji mają wyższe ceny od nas.
3. punkt potwierdza sprzedaż od 27.
Także od 21/22 to chyba jacyś wywrotowcy
To, że jest prowadzona sprzedaż w niektórych Empikach to fakt. Najprawdopodobniej pierwotnie sprzedaż miała ruszyc 27 marca, ale z jakiś względów to zmieniono (być może tylko w niektórych punktach).
Napisano 22 marca 2009 - 15:57
http://www.eventim.p...sable_gzhandler
Napisano 23 marca 2009 - 09:35
Zatem jest szansa na bycie na trybunach i na dodatek całkiem blisko płyty, a nie na szczycie korony stadionu w 50-ym czy 60-ym rzędzie...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych