Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nowe Daty Koncertów

190 replies to this topic

#101 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 27 marca 2009 - 20:14

Mamy pierwszą północnoamerykańską "dostawkę". Po wyprzedaniu pierwszego koncertu w Toronto dodany został drugi występ - 17 września.
Dołączona grafika

#102 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 30 marca 2009 - 13:26

Mamy 6 nowych koncertów w Ameryce Północnej!

Washington, DC (28 wrzesień); Charlottesville, VA (1 październik); Atlanta, GA (6 październik), Tampa, FL (9 październik), Los Angeles, CA (25 październik) i Vancouver BC (28 październik).

No i czekamy ciągle na tą najważnieszą wiadomość ;)
Dołączona grafika

#103 Look

Look

Użytkownik

• Members
  • 647 Postów

Napisano 30 marca 2009 - 13:29

Mamy 6 nowych koncertów w Ameryce Północnej!

Washington, DC (28 wrzesień); Charlottesville, VA (1 październik); Atlanta, GA (6 październik), Tampa, FL (9 październik), Los Angeles, CA (25 październik) i Vancouver BC (28 październik).

No i czekamy ciągle na tą najważnieszą wiadomość ;)

A już połowa poniedziałku....obiecałeś :rolleyes: ...

#104 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 30 marca 2009 - 13:31

A już połowa poniedziałku....obiecałeś :rolleyes: ...

A gdzie ja obiecałem, że będzie w pierwszej połowie? :D
Dołączona grafika

#105 lucas007

lucas007

Użytkownik

• Members
  • 392 Postów

Napisano 30 marca 2009 - 13:32

i cant believe NO news today :mellow:

#106 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 30 marca 2009 - 13:46

Dostawki Zagrzebia też ( przynajmniej na razie ) nie ma. Całkiem możliwe, że zadziałało tu sprzężenie zwrotne Chorzowa. Boją się, że skoro Chorzów nie schodzi, to Zagrzeb zszedł tylko dlatego, że to pierwszy koncert U2 w Chorwacji, i ze sprzedaniem drugiego byłoby jeszcze więcej problemów, niż ze sprzedaniem Chorzowa. Możliwe, że uznali, iż cały plan " U2 a Europa Wschodnia " spalił się na panewce, i nie będzie ani drugiego Chorzowa, ani drugiego Zagrzebia, zostaną te kuriozalne przerwy. A wszystko przez nas. Nie mówiąc już o tym, że po krótkiej apokalipsie biletowej sprzedaż w całej Europie bardzo wyraźnie zwolniła. Nadal nie sprzedał się drugi Mediolan. Nie sprzedały się Niemcy, nie sprzedała się ( poza Wembley ) Wielka Brytania. Nie wiadomo, czy to przypadkiem nie jest po prostu koniec, i żaden kolejny koncert nie ma szans się wyprzedać. W tej sytuacji nie ma sensu robić żadnych kolejnych dostawek, przynajmniej teraz. Jeżeli druga Barcelona ( jak mówiłem, budząca największe zainteresowanie ) nie wyprzeda się od razu, to będzie to bardzo wyraźny sygnał na potwierdzenie tych słów.
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#107 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 30 marca 2009 - 14:13

Ja nie rozumiem, po co w kolejnym wątku mamy spekulować o drugim Chorzowie ?

Stosowny temat był i za ogólną zgodą został zamknięty do ew. chwili, kiedy data zostałaby potwierdzona oficjalnie.
IMHO nie ma sensu tego kontynuować bawiąc się we wróżenie z fusów. Jak dla mnie, to pogdybaliśmy sobie już wystarczająco na temat tego co byłoby gdyby kilka dni temu i teraz powinniśmy wziąć na wstrzymanie.

Racjonalnego uzasadnienia dla 2-go Chorzowa nie ma przy takich cenach biletów i przy takim "marnym tempie sprzedaży" (to co napisał Johnny99).
I uważam, że co najwyżej, to może wskoczyć inne miasto z południowej Europy pomiędzy nas a Zagrzeb.
Over & Out.

#108 Antistar

Antistar

Użytkownik

• Members
  • 409 Postów

Napisano 30 marca 2009 - 16:23

poraz kolejny mowie ze drugiego koncertu nie bedzie, wiec nie rozumiem ogolnoforumowego podniecania sie tematem

#109 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 30 marca 2009 - 16:25

poraz kolejny mowie ze drugiego koncertu nie bedzie, wiec nie rozumiem ogolnoforumowego podniecania sie tematem

Jaki czasem nick w pełni potrafi oddać charakter.

#110 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 30 marca 2009 - 17:15

Jej. Antista - naprawdę cieszymy się że nas oświeciłeś. Wręcz oślepiłeś.

A teraz wróćmy do tematu.

Użytkownik acr edytował ten post 30 marca 2009 - 17:15

#111 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 30 marca 2009 - 19:07

Chłopaki chcą po chorzowskim koncercie ostro zabalować z okazji urodzin Edża a wy ich do pracy chcielibyście zaciągnąć. A moim zdaniem przerwa między Gelsen a Chorzowem pozostanie jaka jest bo Bono musi dać odpocząć strunom głosowym, żeby potem na tym chorzowskim DVD dobrze wypaść. A że bedą nagrywac DVD podczas jednego koncertu to się ostro zmęczą a potem będą dochodzić do siebie aż do Zagrzebia :P

#112 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 30 marca 2009 - 20:19

Niestety mój przeciek nie potwierdził się :( Podobno (ale teraz już podchodzę do tego sceptycznie) polski Live Nation otrzymał jeszcz jeden tydzień na całkowitą sprzedaż biletów. Jako alternatywa dla drugiego Chorzowa jest przygotowana podobno Praga.
Dołączona grafika

#113 Antistar

Antistar

Użytkownik

• Members
  • 409 Postów

Napisano 30 marca 2009 - 22:34

no to bedzie koncert w Pradze :)

#114 Chico la verdad

Chico la verdad

Użytkownik

• Members
  • 1 273 Postów

Napisano 30 marca 2009 - 22:41

Niestety mój przeciek nie potwierdził się :( Podobno (ale teraz już podchodzę do tego sceptycznie) polski Live Nation otrzymał jeszcz jeden tydzień na całkowitą sprzedaż biletów. Jako alternatywa dla drugiego Chorzowa jest przygotowana podobno Praga.

Ja nie chciałem wcześniej wprowadzać zamieszania, ale jesli chodzi o pogłoski to w Empiku słyszałem o planowanym Wiedniu...

#115 figora

figora

Użytkownik

• Members
  • 115 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 06:51

Przez takie pogłoski Czesi czekają na Pragę a Austriacy na Wiedeń zamiast kupować bilety na koncert w Chorzowie.

Gdyby tak napisali Chorzów near Krakow to myślę, że więcej ludzi by się skusiło :) a tak to wybierają Barcelonę.

#116 vertigo93

vertigo93

Użytkownik

• Members
  • 126 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 06:58

witam.
został dodany drugi koncert w Zagrzebiu 9 sierpnia. także nie ma już co marzyć o drugim Chorzowie :unsure: :mellow: :angry: :huh:

teraz już tego koncertu nie ma, ale był napewno przez chwilke na stronie. tak więc z pewnością jest coś planowane.

Użytkownik bee edytował ten post 31 marca 2009 - 09:52

#117 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 31 marca 2009 - 07:46

Możemy tylko podziękować naszemu LN za ceny. Wielu moich znajomych, którzy lubią U2 (ale nie są wielkimi fanami) mówi mi, że pojechaliby na koncert, gdyby bilety na trybuny kosztowały w granicach 300 zł. Tym sposobem, zamiast w 10 osób jedziemy w 3.

#118 Doty

Doty

Użytkownik

• Members
  • 868 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 08:06

no to bedzie koncert w Pradze :)

O Pradze to juz spekulowali ze 2 tyg temu na francuskich forach. Wiec może cos w tym jest.

#119 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 08:20

Koncert w Pradze wydaje się być bardzo prawdopodobny. O występie U2 w Czechach była mowa we wszystkich przeciekach przed oficjalnym ogłoszeniem trasy. Przy przyjęciu że zespół chciał występić u nas 2 razy koncert w Pradze tracił jednak rację bytu. A że u nas szybka sprzedaż biletów nie była czymś pewnym zdecydowano się uczynić Pragę miejscem rezerwowym. Niestety te spekulacje mogły powstrzymać naszych południowych sąsiadów przed przyjazdem do nas. Udając się do nas zmniejszaliby bowiem szanse na koncert u siebie. Przerwa pomiędzy Chorzowem a Zagrzebiem działała pewnie na wyobraźnię nie tylko Polaków :)
Dołączona grafika

#120 bob

bob

Użytkownik

• Members
  • 717 Postów

Napisano 31 marca 2009 - 08:33

Koncert w Pradze też niby nie byłby zły wiadomo,że lepiej jednak jak u nas by zagrali 7.8 jeśli jednak mieli by grać w Zagrzebiu 2 koncert to lepiej dla nas,żeby były już te Czechy choć ja i tak nie będę mógł jechać...

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych