Nowe Daty Koncertów
Napisano 24 marca 2009 - 09:18
Krążą plotki, że 7.08.br. ma odbyć się w Chorzowie drugi koncert U2. Czy możecie Państwo potwierdzić tę informację?
Dziękuję za wszelkie informacje i pozdrawiam.
Ticketpro dzisiaj rano:
,,Witam
Niestety nie jestem w stanie potwierdzić tej informacji.Pozdrawiam
Marta Piątek
Menadżer ds. sprzedaży"
Czekam na jeszcze jednego maila...
Oby o godzinie 10.00 pojawiła się dobra wiadomość.
Napisano 24 marca 2009 - 09:26
Pierwsze: ogłaszają dzisiaj koncert z możliwą przedsprzedażą i wówczas ta rozpocznie się albo w przyszły wtorek (zgodnie z ogólnym harmonogramem dla wszystkich dat), albo w ten piątek (tak jak to miało miejsce dla Barcelony).
Trochę byłoby to dziwne, gdyby dzisiaj ogłosili koncert i od razu otworzyli linki do przedsprzedaży...
Drugie, to takie, że ogłaszają koncert dzisiaj i po prostu od razu otwarta sprzedaż biletów dla wszystkich od tego piątku (tak chyba było w przypadku dołożonych koncertów w Szwecji i Holandii).
Napisano 24 marca 2009 - 09:39
Jeżeli ma być ten upragniony drugi koncert i miała być dla niego również prowadzona przedsprzedaż To ja widzę tylko takie 2 wyjścia...
Pierwsze: ogłaszają dzisiaj koncert z możliwą przedsprzedażą i wówczas ta rozpocznie się albo w przyszły wtorek (zgodnie z ogólnym harmonogramem dla wszystkich dat), albo w ten piątek (tak jak to miało miejsce dla Barcelony).
Trochę byłoby to dziwne, gdyby dzisiaj ogłosili koncert i od razu otworzyli linki do przedsprzedaży...
Drugie, to takie, że ogłaszają koncert dzisiaj i po prostu od razu otwarta sprzedaż biletów dla wszystkich od tego piątku (tak chyba było w przypadku dołożonych koncertów w Szwecji i Holandii).
Dokładnie. Jestem w Horizon i nie dostałam jeszcze żadnego maila, więc nie wierze w przedsprzedaż od 10.00 dzisiaj.
Napisano 24 marca 2009 - 09:49
Dokładnie. Jestem w Horizon i nie dostałam jeszcze żadnego maila, więc nie wierze w przedsprzedaż od 10.00 dzisiaj.
Ja już kupiłem bilety w przedsprzedaży jako subskrybent U2.com, ale do tej pory nie otzrymałem żadnego maila z U2.com o tym że mogę w niej brać udział czy o terminach przedsprzedaży
Napisano 24 marca 2009 - 09:51
Ja już kupiłem bilety w przedsprzedaży jako subskrybent U2.com, ale do tej pory nie otzrymałem żadnego maila z U2.com o tym że mogę w niej brać udział czy o terminach przedsprzedaży
Wydaje mi się, że na maila nie mamy co liczyć w momencie kiedy nasz kod został już wykorzystany....
Napisano 24 marca 2009 - 13:07
Napisano 24 marca 2009 - 13:19
Ja mam ciągle nadzieję, że to takie dementi na uspokojenie sytuacji. Na dzień dzisiejszy się nie odbędzie - ale za miesiąc sytuacja może być inna.. trzeba wierzyć nawet wbrew nadziei W ogóle sytuacja w ostatnich dniach była kuriozalna - otrzymywaliśmy na zmianę wyłącznie informacje w rodzaju " na pewno się odbędzie " oraz " na pewno się nie odbędzie " Może ktoś chciał to wreszcie zakończyć
Święta racja. Ja jednak też myślę, że będzie. Na pewno chłopaki nie zrobią sobie 4-dniowej przerwy chyba że wstawią jakieś inne miasto.
Napisano 24 marca 2009 - 13:48
24 March 2009
First tickets for North American dates go on sale today and demand is expected to be high.
The information we have from the promoter is that in some cities some price levels are expected to sell out quickly.
If you can't get the tickets you want this week, you might choose to wait for other shows which are still to be announced - these will include Atlanta, GA; Charlottesville, VA; Dallas, TX; Houston, TX; Las Vegas, NV; Los Angeles, CA; Norman, OK; Phoenix, AZ; Tampa, FL; Washington, DC and Vancouver, BC.
There may be second shows in certain cities but we can't confirm that yet.
Very latest updates on our Tour page.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych