Nowe Daty Koncertów
Napisano 23 marca 2009 - 14:26
Ale co ważniejsze zapytałem czy będzie drugi koncert i kiedy rusza sprzedaż.
O ile panie mnie nie wkręciła:
BĘDZIE DRUGI KONCERT 7 SIERPNIA!!!
SPRZEDAŻ BILETÓW RUSZA W NOCY Z CZWARTKU NA PIĄTEK!!
cieszmy się, tańczmy się
Napisano 23 marca 2009 - 15:17
otóż to. to jak z tym piwem, mars?
Spoko, spoko...Słów na wiatr nie rzucam.
Niech potwierdzą na 100%...
A potem, to na pewno będzie czas na jego wypicie przed bramą Śląskiego czekając na wejście
PS. A swoją drogą, to kurcze pieczone...to ja mogę mieć niezły bigos z tym drugim koncertem...Dopiero co "wywalczyłem" u mojej piękniejszej połowy wyjazd na Wembley 14-go sierpnia zakładając, że drugiego koncertu w kraju nie będzie, a tu takie info...
Jak się dowie, że chcę zostać jeszcze na 2-gi Chorzów, to "zimna wojna" gotowa i wiosna u mnie w domu to szybko nie nadejdzie....
Napisano 23 marca 2009 - 19:38
Napisano 23 marca 2009 - 20:06
pieknieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
<dziki taniec radości> !!! tylko jeszcze rodziców ubłagać na drugi..
#59 Guest_madredeus_*
Napisano 23 marca 2009 - 20:40
PS. A swoją drogą, to kurcze pieczone...to ja mogę mieć niezły bigos z tym drugim koncertem...Dopiero co "wywalczyłem" u mojej piękniejszej połowy wyjazd na Wembley 14-go sierpnia zakładając, że drugiego koncertu w kraju nie będzie, a tu takie info...
Jak się dowie, że chcę zostać jeszcze na 2-gi Chorzów, to "zimna wojna" gotowa i wiosna u mnie w domu to szybko nie nadejdzie....
Nie daj się! Pomyśl, że to może być ostatnia okazja
Napisano 23 marca 2009 - 20:42
może liczą na dalszą sprzedaż drogich biletów na 1 koncert co z pewnością wiadomość o 2 koncercie by przystopowała, bądź może pierwszeństwo w ogłoszeniu dodatkowego polskiego show ma u2.com?
jedno jest pewne. jeśli mieliby dodać 2 chorzów najpóźniej jutro powinno być info-> konieczny czas na presale.
dla podważenia teorii 2 koncertu, bądź sprzedaży biletów od piątku 27 marca: oficjalna sprzedaż biletow na zagrzeb, berlin, gelsenkirchen, 2 paryż rusza właśnie w piątek a presale już jutro!
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych