podobnie Berlin.
prosze pokaz mi rozpiske cen biletow na Berlin
Napisano 16 marca 2009 - 21:28
Napisano 16 marca 2009 - 21:30
prosze pokaz mi rozpiske cen biletow na Berlin
Już mi się niedobrze robi od tego twojego pieprzenia.
Aż by się chciało powiedzieć "zamknij japę".
Użytkownik bee edytował ten post 16 marca 2009 - 21:46
Napisano 16 marca 2009 - 21:34
właśnie, rafik dał się sprowokować mi, specjalnie o berlinie nawiązałem żeby ktoś poległ, i poległ ten co najwięcej pyskujeprosze pokaz mi rozpiske cen biletow na Berlin
Napisano 16 marca 2009 - 21:37
ja nie pieprze... tylko pisze...
a prawda boli - szczegolnie polakow... niestety...
smiac sie z innych - jestesmy pierwsi
smieja sie z nas - od razu: " zamknij jape", "pieprzysz" i inne tego typu wypowiedzi na poziomie...
piszmy konkrety a nie obrazajmy innych
mimo wszystko pozdrawiam
Napisano 16 marca 2009 - 21:41
właśnie, rafik dał się sprowokować mi, specjalnie o berlinie nawiązałem żeby ktoś poległ, i poległ ten co najwięcej pyskuje
pomyśl że żyjemy w kraju gdzie średnia pensja to 730 Euro, czy dałbyś 1/7 swojej pensji na koncert ?
dla 4 osób to wychodzi 4/7 średniej pensji, a u nas w polsce dużo nie zarabia niż średnia krajowa.
Pomyśl, to że ty masz kase na koncert nie znaczy że inni mają i masz prawo bronic organizatorow. bo nie masz tego prawa.
spójż realnie na ceny u nas i w innych miastach i porównaj zarobki.
Pozdrawiam, zamknij japę.
Użytkownik bee edytował ten post 16 marca 2009 - 21:47
korzystanie z opcji 'edytuj' naprawdę nie boli
Napisano 16 marca 2009 - 21:49
Ignorujesz wszystkie posty z: ralfik32.
· Zobacz ten post
· Anuluj ignorowanie ralfik32
Napisano 16 marca 2009 - 21:49
12 groszy <palacz>
...jeden grosik dla sierot, nie mają ojca, matki
staruchy i wariatki. pakuj bono manatki ; ))
Napisano 16 marca 2009 - 21:56
Ale po co komu 2 koncert jak juz na 1 jest wielkie halo bo drogo?
To jak 2 razy sie pojdzie po 190 - to juz nie jest tak jak wydac 450zl na bilet na trybune??
Fakt 2 koncerty - no ale po co???
jedziemy na ilosc czy na jakosc???
Pozdrawiam
Napisano 16 marca 2009 - 22:01
Każdy koncert jest inny. Rozumiem, że można by było się zastanawiać, czy pójść na 6 czy na siedem. Ale na 1 czy 2, zwłaszcza na ojczystej ziemii - to robi kolosalną różnicę. Powtarzam, nie będzie 2 koncertów, nie będzie efektu skali; jest za to niesmak. Jest to dla mnie oczywista oczywistość.
Nie ma też sensu pouczać bardzo młodych w większości fanów, że należało odkładać 30groszy dziennie czy ileś tam miesięcznie. Większość z nas, czy wejściówki kosztują 100 czy 1000 złotych i tak na koncert pójdzie. Dyskusja toczy się raczej o tym, że bilety są OBIEKTYWNIE drogie i istnieje pewne ryzyko, że nie da się zapełnić całego stadionu.
Dla człowieka bardzo majętnego samochód za 500tys. zł może nie stanowi wielkiego obciążenia, co nie zmienia faktu, że jest on drogi. Dzisiejsze Mercedesy z całą pewnością są drogie; ktoś może być maniakiem tej marki i wysupłać ostatnie zaskórniaki, aby nabyć taki towar i nawet, jeśli będzie po takiej transakcji szczęśliwy - auto pozostaje drogie. Analogicznie jest z biletami na koncert U2 w opcji siedzącej.
Napisano 16 marca 2009 - 22:03
Wczoraj szukałam informacji , czy na ticketpro można płacić zwykłym przelewem, nie znalazłam.
Możliwe formy płatności:
* karta kredytowa: Visa, MasterCards,American Express
* e-przelew: mTransfer, Inteligo, MultiTransfer, BZWBK 24, Nordea, BPH.
Transakcja nieopłacona w procesie składania zamówienia (czyli przy wykorzystaniu jednej z wymienionych form płatności) zostanie anulowana i nie ma możliwości powrotu do takiej transakcji.
Napisano 16 marca 2009 - 22:05
no wlasnie, kurde. jak ja mam konto w pkobp, to nie bede mogla zaplacic normalnie przelewem przez net, tak?
Napisano 16 marca 2009 - 22:06
byl czas na to, zeby sobie odlozyc pieniadze - nawet na taki drogi koncert...
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych