Bilety: opinie
Napisano 16 marca 2009 - 19:13
Czy myślicie, że 27 marca "w odbiorze osobistym" będą do kupienia jeszcze bilety na płytę?
Bo z tego co wiem to na trzy stadiony gdzie będą grać sprzedano już 300 tys. biletów.
Napisano 16 marca 2009 - 19:15
Wiem, ze to może trochę głupie pytanie, ale straszne mi zależy by być na płycie.
Czy myślicie, że 27 marca "w odbiorze osobistym" będą do kupienia jeszcze bilety na płytę?
Bo z tego co wiem to na trzy stadiony gdzie będą grać sprzedano już 300 tys. biletów.
Ja radziłbym Ci zarezerwować przez neta, 20 marca. Tak będzie pewniej, a co z Empikami, to narazie nic nie wiadomo. Więc dmuchaj na zimne.
Napisano 16 marca 2009 - 19:25
Ja radziłbym Ci zarezerwować przez neta, 20 marca. Tak będzie pewniej, a co z Empikami, to narazie nic nie wiadomo. Więc dmuchaj na zimne.
Na a jeżeli bym się zdecydował na internetowy zakup to jak to wygląda? Zamawiam, płacę za bilet przelewem, pod podane konto i czekam na to aż listonosz/kurier i je przywiezie?
Napisano 16 marca 2009 - 19:28
Na a jeżeli bym się zdecydował na internetowy zakup to jak to wygląda? Zamawiam, płacę za bilet przelewem, pod podane konto i czekam na to aż listonosz/kurier i je przywiezie?
That's right. Dane do przelewu otrzymasz z mailem, gdy potwierdzisz rezerwacje (w ciągu 15, lub 22 minut, nie wiem jak to tam jest). W każdym razie, sądząc po tym, jak szybko rozeszły się bilety na np. Amsterdam, lepiej będzie zakupić przez neta, bo w Empiku możesz już nie zdążyć na bilet na płytę.
“U2 zawsze grało najlepiej, gdy zespół był otoczony przez publiczność, w bliskim z nią kontakcie. Scena 360˚ to ogromny krok do przodu. Wykonaliśmy kawałek ciężkiej pracy, by umożliwić fanom U2 zakup biletów w możliwie najniższych cenach a wciąż z fantastycznym widokiem na scenę” –mówi Paul McGuinness, manager zespołu.
Na LN to przeczytałem.
Napisano 16 marca 2009 - 19:31
That's right. Dane do przelewu otrzymasz z mailem, gdy potwierdzisz rezerwacje (w ciągu 15, lub 22 minut, nie wiem jak to tam jest). W każdym razie, sądząc po tym, jak szybko rozeszły się bilety na np. Amsterdam, lepiej będzie zakupić przez neta, bo w Empiku możesz już nie zdążyć na bilet na płytę.
Aha ,a jeszcze ostatnie pytanie i już nie przeszkadzam .
Czyli nie będzie raczej możliwa przesyłką "za pobraniem"?
Napisano 16 marca 2009 - 19:33
#493 Guest_madredeus_*
Napisano 16 marca 2009 - 19:36
Ale moim skromnym zdaniem powinni brać pod uwagę takie sytuacje, jak układ stadionu, czy chociażby to ile Polacy zarabiają... i dać nam jakikolwiek wybór w cenach biletów.
Rzucili bilety za 140 zł. z tyłu sceny. Przecież mogę sobie podejść pod stadion za free, bo widok pewnie będzie taki sam jak z tych trybun.
Ktoś chyba śmieje się nam prosto w twarz
ale ludzie co ta za róznica czy sie widzi bono z przodu czy z tyłu przecież najważniejsza jest muzyka a ją miejmy nadzieje bedzie słychać wszedzie tak samo..... poza tym na pewno będą telebimy no i poczucie ze nasz idol jest blisko...
Napisano 16 marca 2009 - 19:40
Napisano 16 marca 2009 - 19:40
A zwykły przelew?
Mam złe wspomnienia,jeśli chodzi o przelewy z 2005 roku więc podziękuje.Kartą przynajmniej zapłacę szybciej,będą mieć kasę po godzinie.O wiele mniejszy stres.
Ale o co chodzi?Przecież można płacić kartą-nie wiem o czymś?
Napisano 16 marca 2009 - 19:44
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych