Mnie one śmieszą, tu pełno ogłoszeń że kupię bilet a na eventim.pl są dalej dostępne.
twoje argumenty mnie nie przekonują, bilety są w sprzedaży, co innego gdyby ich nie było. A uwierz mi że ludzi stać na wydatek po 450 zł bo widać to po allegro !
ALBO IDZIE SIĘ NA PŁYTĘ ALBO NA KONCERT - zdecydujcie się w końcu !!
Gdyby nie takie orły jak tu, to by cały koncert był wyprzedany. Uświadomić chyba im trzeba że bilety są dalej w sprzedaży i nie trzeba kupować od innych. Bo przez takich leszczów nie wyprzedał się cały koncert do tej pory !
tez prawda, jakby spoznialscy kupili sektory to nie dosc ze koncert by sie szybciej sprzedał i wieksza szansa na drugi, a i koniki by w dupe dostały.... nie wierze ze przez kilka miesiecy trudno uskladac pare s tówek na bilet... do Tesco towar wykladac.. zaplaca 6-8 stów i juz na bilet jest heh
Weźcie wypłakujcie swoje żale o hipotetyczny drugi koncert w domu przed lustrem, a nie szukajcie winy wśród ludzi których albo nie stać na bilety za 450 PLN (i więcej), albo jeśli chcą już tyle wydać kasy to na Takie bilety, które w ich odczuciu są Tymi Upragnionymi (czytaj: na płytę, a nie na sektor siedzący w 70-tym rzędzie). Jeśli jest ktoś kto tyle chce dać za płytę , to znaczy że jest to dla niego ważne i tyleż wartościowe.
Domyślam się, że będą próbowali takowe zdobyć do samego końca, a potem jeśli się im nie uda to zdecydują się na zakup "bez wyjścia" .
To takie niepojęte ? Jak widać dla Was tak. Ja np. gdybym nie miał jeszcze biletu to zapewne też byłbym w stanie dać tyle za płytę co za trybuny, bo to miejsce jest dla mnie tyle warte.
I aż żal d..pę ściska, że Wam się udało kupić bilety, bo teraz trzeba czytać tutaj takie idiotyzmy. Tak na serio, to chciałbym posłuchać waszego skamlenia w ogłoszeniach o chęci zakupu biletów na płytę (gdybyście takowych nie mieli) i zaobserwować ew. reakcję gdyby ktoś inny tak o Was napisał.
Żenada.