Bilety: opinie
Started by
acr
, mar 09 2009 13:35
2596 replies to this topic
Posted 03 kwietnia 2009 - 18:38
dokladnie
na kilku sektorach za 140 bylo sporo dostepnych biletow przes ok 2 godziny dzis popoludniu
ale tylko na eventim.pl bo na ln.pl te same miejscowki wyswietlaly sie tylko za 450zl nie wiedziec dlaczego
udalo mi sie zamowic 4 bilety i mam pytanie do osob ktore zamowily tez na eventim.pl - czy potwierdzaliscie w jakis sposob zamowienie ktore bylo aktualne przez ok 22 minuty? ja dostalem tylko maila ze zamowienie jest pozytywne, koszyk na ev.pl mialem pusty wiec zadzwonilem tam podajac numer zamowienia a mila pani powiedziala ze nic nie musze juz teraz potwierdzac tylko grzecznie kase wplacic
czy wszystko ok?
na kilku sektorach za 140 bylo sporo dostepnych biletow przes ok 2 godziny dzis popoludniu
ale tylko na eventim.pl bo na ln.pl te same miejscowki wyswietlaly sie tylko za 450zl nie wiedziec dlaczego
udalo mi sie zamowic 4 bilety i mam pytanie do osob ktore zamowily tez na eventim.pl - czy potwierdzaliscie w jakis sposob zamowienie ktore bylo aktualne przez ok 22 minuty? ja dostalem tylko maila ze zamowienie jest pozytywne, koszyk na ev.pl mialem pusty wiec zadzwonilem tam podajac numer zamowienia a mila pani powiedziala ze nic nie musze juz teraz potwierdzac tylko grzecznie kase wplacic
czy wszystko ok?
Posted 03 kwietnia 2009 - 20:51
Przed chwilą sprawdzałam jak sprzedają się bilety na trybuny. I szczerze przyznam, że kiepsko to widzę. Prawa strona może i jest w większosci wyczyszczona, ale od trybuny 29 (pomijając 30) do lewej strony, to kaszana
Czerwono i tylko napis 450 zł., a wystarczyło obniżyć o 100-150 zł. i wszyscy mieliby już z głowy.
Czerwono i tylko napis 450 zł., a wystarczyło obniżyć o 100-150 zł. i wszyscy mieliby już z głowy.
Posted 03 kwietnia 2009 - 22:13
nie no skądLiczyłaś każde "krzesełko" z osobna?
![]()
Posted 04 kwietnia 2009 - 15:38
Czemu Ty masz żółte, a ja bardziej w odcieniach szarości?
Tez sie przerazilam kolorystyka przez chwile. Polski Eventim widocznie drukuje na bialo-czarnych drukarkach. Moze jedynie kolekcjoner powinien sobie tym zaprzatac glowe, sadze, ze bede skanowac kod kreskowy na wejsciu. Na dwa takie same kody raczej sie nie wejdzie...
- Karolina
Posted 06 kwietnia 2009 - 14:37
Wiecie jak U2 ustala ceny biletów?
[...]
Świetne!
Możliwe, że ceny dali nam takie za czepianie się, czemu u nas nie grali na ET. Na VT niby wszystko OK. A tu na 360 się odegrali!!
To może zrobić ciąg dalszy/drugą część akcji protestacyjnej z flagą:
- kiedyś była "Why Not In Poland?"
- teraz "Why So Expensive In Poland?"
Ciekawe czy taką flagę Bono też by podniósł i pokazał publice
PS Oczywiście wiem, że to nie oni osobiście ceny ustalają (w większości przypadków), a po związaniu się z LN to już na pewno Nacjon tym się zajmuje...
Posted 06 kwietnia 2009 - 18:01
Dzisiaj ok. godziny 14.40 udało mi się kupić bilety na płytę ze strony Eventimu, wchodząc bezpośrednio z mapki. Po udanym zakupie były dostępne jeszcze 2szt na płytę, za chwilę zniknęły. Już straciłam nadzieję! Miałam oferty od koników, nawet nie przesadnie drogie, ale nie dałam się, postanowiłam nie kupować w ten sposób i nie nakręcać im biznesu. A tutaj taka niespodzianka! Warto próbować!
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users