Bilety: opinie
Started by
acr
, mar 09 2009 13:35
2596 replies to this topic
Napisano 03 kwietnia 2009 - 18:38
dokladnie
na kilku sektorach za 140 bylo sporo dostepnych biletow przes ok 2 godziny dzis popoludniu
ale tylko na eventim.pl bo na ln.pl te same miejscowki wyswietlaly sie tylko za 450zl nie wiedziec dlaczego
udalo mi sie zamowic 4 bilety i mam pytanie do osob ktore zamowily tez na eventim.pl - czy potwierdzaliscie w jakis sposob zamowienie ktore bylo aktualne przez ok 22 minuty? ja dostalem tylko maila ze zamowienie jest pozytywne, koszyk na ev.pl mialem pusty wiec zadzwonilem tam podajac numer zamowienia a mila pani powiedziala ze nic nie musze juz teraz potwierdzac tylko grzecznie kase wplacic
czy wszystko ok?
na kilku sektorach za 140 bylo sporo dostepnych biletow przes ok 2 godziny dzis popoludniu
ale tylko na eventim.pl bo na ln.pl te same miejscowki wyswietlaly sie tylko za 450zl nie wiedziec dlaczego
udalo mi sie zamowic 4 bilety i mam pytanie do osob ktore zamowily tez na eventim.pl - czy potwierdzaliscie w jakis sposob zamowienie ktore bylo aktualne przez ok 22 minuty? ja dostalem tylko maila ze zamowienie jest pozytywne, koszyk na ev.pl mialem pusty wiec zadzwonilem tam podajac numer zamowienia a mila pani powiedziala ze nic nie musze juz teraz potwierdzac tylko grzecznie kase wplacic
czy wszystko ok?
Napisano 03 kwietnia 2009 - 20:51
Przed chwilą sprawdzałam jak sprzedają się bilety na trybuny. I szczerze przyznam, że kiepsko to widzę. Prawa strona może i jest w większosci wyczyszczona, ale od trybuny 29 (pomijając 30) do lewej strony, to kaszana
Czerwono i tylko napis 450 zł., a wystarczyło obniżyć o 100-150 zł. i wszyscy mieliby już z głowy.
Czerwono i tylko napis 450 zł., a wystarczyło obniżyć o 100-150 zł. i wszyscy mieliby już z głowy.
Napisano 03 kwietnia 2009 - 22:13
nie no skąd , przy każdym sektorze wyświetla się ilość dostępnych miejsc, ale faktycznie jak dobrze zauważył Pan Tarey jest ich więcej niż te 99 co podają. No cóż czyli pewnie ta sumę trzeba przez 4 co najmniej przemnożyć , to może mniej więcej wyjdzie prawidłowa liczba wolnych miejscLiczyłaś każde "krzesełko" z osobna?
Napisano 04 kwietnia 2009 - 15:38
Czemu Ty masz żółte, a ja bardziej w odcieniach szarości?
Tez sie przerazilam kolorystyka przez chwile. Polski Eventim widocznie drukuje na bialo-czarnych drukarkach. Moze jedynie kolekcjoner powinien sobie tym zaprzatac glowe, sadze, ze bede skanowac kod kreskowy na wejsciu. Na dwa takie same kody raczej sie nie wejdzie...
- Karolina
Napisano 06 kwietnia 2009 - 14:37
Wiecie jak U2 ustala ceny biletów?
[...]
Świetne! Czekamy na dalsze.
Możliwe, że ceny dali nam takie za czepianie się, czemu u nas nie grali na ET. Na VT niby wszystko OK. A tu na 360 się odegrali!! "Chcecie koncert? Może 2? No to macie! Jak wszystko szybko wykupicie to będzie 2!! Ha ha ha"
To może zrobić ciąg dalszy/drugą część akcji protestacyjnej z flagą:
- kiedyś była "Why Not In Poland?"
- teraz "Why So Expensive In Poland?"
Ciekawe czy taką flagę Bono też by podniósł i pokazał publice
PS Oczywiście wiem, że to nie oni osobiście ceny ustalają (w większości przypadków), a po związaniu się z LN to już na pewno Nacjon tym się zajmuje...
Napisano 06 kwietnia 2009 - 18:01
Dzisiaj ok. godziny 14.40 udało mi się kupić bilety na płytę ze strony Eventimu, wchodząc bezpośrednio z mapki. Po udanym zakupie były dostępne jeszcze 2szt na płytę, za chwilę zniknęły. Już straciłam nadzieję! Miałam oferty od koników, nawet nie przesadnie drogie, ale nie dałam się, postanowiłam nie kupować w ten sposób i nie nakręcać im biznesu. A tutaj taka niespodzianka! Warto próbować!
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych