Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bilety: opinie

2596 replies to this topic

#201 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 15:08

Bez obrazy , ale proponuje czytać ze zrozumieniem...
od 20/03/09 sprzedaż internetowa
od 27/03/09 dystrybucja biletow w wyznaczonych punktach...np. empik

Ten temat jest wałkowany od tygodnia ja nie rozumiem co to za filozofia przyswoić sobie kilka podstawowych dat i terminów i poczytać regulamin sprzedaży na odpowiednich stronkach...?!
Ide stąd bo mnie czasmi krew zalewa... :P

Wyluzuj...:-)

A może zapodasz linki gdzie te informacje z datami zostały zapodane czarno na białym ?
Bo np. mi jest je jakoś tak ciężko znaleźć ...

Za to w każdym "niby" wiarygodnym źródle podają coraz to inne daty. Raz jest mowa o 20-ym marca, a za chwilę pojawia się właśnie data 27-go...

#202 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 15:23

Wyluzuj...:-)

A może zapodasz linki gdzie te informacje z datami zostały zapodane czarno na białym ?
Bo np. mi jest je jakoś tak ciężko znaleźć ...

Za to w każdym "niby" wiarygodnym źródle podają coraz to inne daty. Raz jest mowa o 20-ym marca, a za chwilę pojawia się właśnie data 27-go...

Ależ ja jestem już bardzo spokojna...wreszcie mi ulżyło :D
Podstawowym żródłem tych informacji jest stronka U2.com, która w dniu ogłoszenia trasy U2 Tour 360 obok dat koncertów zamieściła również date rozpoczęcia dystrybucji (w przypadku Chorzowa) na 20 marca 2009 roku (proponuję przewertować sobie troszke nasze forum...). Od jakiegoś czasu krążyły plotki o tym, ze najpierw bedzie sprzedaż internetowa a dopiero po tygodniu będzie możliwość zdobycia takiego ticketu w wyznaczonym do tego punkcie dystrybucji bezpośredniej. Tak czy inaczej rozbierzność czasowa oscyluje w obrębie tygodnia i nie widzę tu innych dat.
L&P :)
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#203 madeinpoland

madeinpoland

Użytkownik

• Members
  • 994 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 15:53

Mam pytanie do subskrybentów. Czy prawdą jest, że osoby mające ważną płatną subskrypcję mogą kupować bilety na golden circle?
Dołączona grafika

#204 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 16:51

Nie.

Można kupić te same bilety co wszyscy.

#205 max4u2

max4u2

Użytkownik

• Members
  • 143 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 18:17

Masakra z tymi biletami dzisiaj. Probowalismy kupic na Amsterdam, nie dosc ze doliczjaa masakrycznie wysoka cene za wysylke (37 EUR), to mozna bylo kupowac jedynie po 1 sztuce w zamowieniu. Masakra jak dla mnie.

Na plyte biletow nie bylo na oba show w ciagu 3 godzin!!!!! Rzeznia normalnie:(

To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go

#206 kinia

kinia

Użytkownik

• Members
  • 200 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 18:47

No to niezły wynik.... jak takie tempo będzie u nas to mamy dwa koncerty :D
Miejmy nadzieję, że uda nam się! I każdy z nas kupi bilet!
Dołączona grafika

#207 //The Fly//

//The Fly//

Użytkownik

• Members
  • 1 013 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 19:08

Masakra z tymi biletami dzisiaj. Probowalismy kupic na Amsterdam, nie dosc ze doliczjaa masakrycznie wysoka cene za wysylke (37 EUR), to mozna bylo kupowac jedynie po 1 sztuce w zamowieniu. Masakra jak dla mnie.

Na plyte biletow nie bylo na oba show w ciagu 3 godzin!!!!! Rzeznia normalnie:(

Chyba w mocną neskę zainwestuje, bo mam zamiar kupić bilet, odrazu jak ruszy sprzedaż internetowa. I pomodlę się o nie zawieszanie się serwerów na Eventimie i na TicketPro. To będzie mocny zastrzyk adrenaliny...

#208 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 19:23

Chyba w mocną neskę zainwestuje, bo mam zamiar kupić bilet, odrazu jak ruszy sprzedaż internetowa. I pomodlę się o nie zawieszanie się serwerów na Eventimie i na TicketPro. To będzie mocny zastrzyk adrenaliny...

to ciekawe jak je kupisz :P
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#209 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 19:51

Ja mam zamiar warować o północy i od razu kupić :D I tak nie mam w zwyczaju jeszcze spać o tej porze, więc luzik :D

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#210 Guest_madredeus_*

Guest_madredeus_*
  • Guests

Napisano 14 marca 2009 - 19:55

Przestańcie stresować ludzi. Biletów wystarczy dla wszystkich ;)

#211 Szadi

Szadi

Użytkownik

• Members
  • 137 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 20:14

Dajmy na to że bilety na płytę rozejdą się w internecie w 2 dni. Czy empiki i inne punkty mają tą samą pulę, czy sklepy internetowe i empiki dostają 2 oddzielne 'paczki' biletowe? Tak aby później spokojnie kupić w punkcie?

#212 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 20:15

zastanawiamy sie nad tym od ostatniego tygodnia i do niczego sensownego nie doszlismy :rolleyes:

#213 krewetka

krewetka

Użytkownik

• Members
  • 220 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 20:18

Musi się nam udać, bo jak nie nam ,to komu? ;) (swoją drogą , to się chyba pogryzę, jak nie dostane miejscówki na płycie tfu tfu)

#214 Maya

Maya

aaa <ziew>

• Members
  • 588 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 20:37

No to jak na szybko tak przewertowałam ten topic to wyszło na to, że najlepiej kupić bilet na płytę?;p
Nie wiem jak to wyjdzie - bo żem nie kupowała biletu tak przez neta, ale już zarejstrowalam na dwóch portalach, które będą prowadziły sprzedaż biletów, więc chyba nie będzie źle ;)
..let's see colours that have never been seen
let's go to places no one else has been..

#215 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 20:40

Ej, a w którym momencie ruszyłaby sprzedaż na drugi koncert? Jest jakaś wcześniejsza zapowiedź czy od razu bach,do dystrybucji?

#216 Gringo

Gringo

Użytkownik

• Members
  • 258 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 21:31

Piszecie, ze w Szwecji i Amsterdamie bilety wyprzedane na oba koncerty w zawrotnym tempie, a co dopiero będzie u nas gdy rzucą się nasi sąsiedzi - złotówka słaba - koncert w Polsce prawie za darmo...uu
Ale nie chcę nikogo straszyć, jakby co to nic nie mówiłem ;)

#217 merckx

merckx

Użytkownik

• Members
  • 99 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 23:16

Te bilety po 30 euro to na jakie miejsca sa? Na plyte? Bo juz sie pogubilem )

#218 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 14 marca 2009 - 23:29

Nie na płyte, ale nie sueruj sie tym, bo plotki głoszą, że w Polsce troszkie inaczej ;) Nie ma co, czekamy na ogłoszenie. Presale zaczyna sie 17., wiec chyba nie bedzie tak że w dniu sprzedazy cene poznamy.. Masz news na u2-site.com o nieoficjalnych cenach, nic wiecej nie wiadomo.

#219 max4u2

max4u2

Użytkownik

• Members
  • 143 Postów

Napisano 15 marca 2009 - 00:47

Te bilety po 30 euro to na jakie miejsca sa? Na plyte? Bo juz sie pogubilem )

po 30EUR byly najtansze dostepne na trybuny. NA plyte byly po ponad 60 EUR. Do tego jak bys chcal otrzymac do domu to doplacasz extra do kazdego zamowienia 37 EUR. Mozna bylo kupowac po jednym bilecie przy jednym zamowieniu (co prawda te zasady sie zmienialy w trakcie dnia i raz mozna bylo kupic 1, raz 2, raz 3, a bob nawet mowi, ze mozna bylo kupowac po 6 na raz). Do tego informacje o dostepnosci poszczegolnych biletow rowniez sie zmienialy, raz byly , raz nie bylo... o ciaglym przecizaeniu serwera nie wspominajac... mam nadziej, ze w POlsce bedzie lepiej... (oby!!! ;) )

PEACE

To take a cup
To fill it up
To drink it slow
I can't let you go

#220 olive

olive

Zooming in, zooming out

• Members
  • 3 377 Postów

Napisano 15 marca 2009 - 07:44

Do tego jak bys chcal otrzymac do domu to doplacasz extra do kazdego zamowienia 37 EUR.

chyba, ze wybierze sie opcje biletu drukowanego - wtedy bilety ma sie natychmiast w domu i nie placi sie kosztow przesylki. wystarczy wydrukowac...

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych